Turkcell tv ve 96kb hız

mackali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
4gb dolduktan sonra hız 96kb ye düşen sınırsız mobil internet paketteyim. Bilindiği üzere cepten turkcell tv izlerken 1gb dolduktan sonra kotadan düşmeye başlıyor. Peki benim sınırsız internet paketim 4gb doldurmuş hız 96kb ye düşmüşken turkcelltv de kotayı kullanacağından bu hızda turkcell tv yi izleyebilecekmiyim? Turkcelltv hızdan etkilenecmi? 96 kb yetmeyeceğini biliyorum ama turkcell tv aynı hızda devam ediyormu? bu konuda kesin bilgisi olan arkadaşların bilgisine göre abone olmayı düşünüyorum

gokhan999

Doçent
Reaksiyon puanı
76
Bi ara facebook paketi almıştım ve normal internete 96 kbit ile girerken favebooka normal hızla giriyordum. Turkcell tv paketinde de aynı şey olmalı.

mackali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam facebooka girer ama o hızda video oynatırmı

mackali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Üstad 96kb de turkcell tv çalıştırmazmı yani

GORT

Asistan
Reaksiyon puanı
4
TURKCELL TV 96kbpsden etkilenmez... onun apn ve ip farklı... edge ile denedim sorunsuz yayın izletti...

mackali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam sizden aldığım cevaba göre satın alcam. Yani hız kota dolup 96kb ye düşerse oynatıyorsa alınır. Ama burdaki fark şu; kota dolmadan edgede oynatması ile kota dolduktan sonra 3g oynatması farklı kavramlar. Başınızı ağarttım ama yardımcı olursanız sevinirim

mackali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Neyse müşteri hizmetlerini aradım turkcelltv de etkilenir hız kısıtlanır dedi. Bu şartlar altında kısaca turkcell tv ye üye olunmaz.

GORT

Asistan
Reaksiyon puanı
4
tonla kazandan 80 puanla 24 saatlik paket alıp kullanmıştım... + eskiden etkilenmiyordu... ne ara etkilemeye başladı? bence eleman yanlış bilgi vermiş... turkcell forumundan bak oradaki kullanıcılar daha net bilgi veriyor... 6TL olan paket çok iş görecek gibi değil zaten tablet pc ve telefonda sinema tv kanalları izlenmiyor... nasıl bir mantıksa...

mackali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tonla kazandan 80 puanla 24 saatlik paket alıp kullanmıştım... + eskiden etkilenmiyordu... ne ara etkilemeye başladı? bence eleman yanlış bilgi vermiş... turkcell forumundan bak oradaki kullanıcılar daha net bilgi veriyor... 6TL olan paket çok iş görecek gibi değil zaten tablet pc ve telefonda sinema tv kanalları izlenmiyor... nasıl bir mantıksa...
Orayada sordum hocam keşke dediğiniz gibi olsaydı

GORT

Asistan
Reaksiyon puanı
4
3G kullanmayı tamamen bıraktım... 50mbps fiber olunca kotayı etkilemiyor olayı superonline fiber opiğe kaymış olmalı... teknik detaylarda 3G superonline fiber kullanırken kotasını etkilemesi çok saçma oluyor bence bir an önce sol fibere geç...

mackali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam ne fiberi ne 50mbpsi 😊 cep telden turkcelltv olayından bahsediyorum ben bir yanlış anlama var heralde :)

GORT

Asistan
Reaksiyon puanı
4
yanlış anlama yok tracert sonuçları TURKCELL 3G bağlantılarının superonline fiber optik kullandığını gösteriyor... hatta biir kaç ay öncesine kadar kutusunda tv için 3G kullanırsan kotan bitmiyordu... ne dğiştiyse...