Turkcell Turbo Sınırsız 4 GB Paketi Yardım

haydar61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Turkcell'in sınırsız bir internet paketini alıcam kafama bu Turbo Sınırsız 4 GB Paketi yattı ancak ben bir şey anlamadı hem sınırsız diyor , hem de 4 gb diyor acaba burada ki 4 gb şu mudur yanlışım var ise düzelttin .

Şimdi ben bu paketi aldım ve en üst hızda kullanmaya başladım ve upload ve download toplamların 4 gb ve üzerinde olduğu zaman Turkcell bunu belirli bir hıza mı düşürücek eğer belirli bir hıza düşürecek ise o hız nedir

Reaksiyon puanı
10,327
Arkadaşlar Turkcell'in sınırsız bir internet paketini alıcam kafama bu Turbo Sınırsız 4 GB Paketi yattı ancak ben bir şey anlamadı hem sınırsız diyor , hem de 4 gb diyor acaba burada ki 4 gb şu mudur yanlışım var ise düzelttin .

Şimdi ben bu paketi aldım ve en üst hızda kullanmaya başladım ve upload ve download toplamların 4 gb ve üzerinde olduğu zaman Turkcell bunu belirli bir hıza mı düşürücek eğer belirli bir hıza düşürecek ise o hız nedir

SINIRSIZ internet paketlerinde paket aşımı yoktur. Adil kullanım kotası dolduğunda başka internet paketiniz yoksa internet erişim hızınız 96 kbps'a indirilir ve paket aşım ücreti yansıtılmaz.

Turkcell sitesinde sualinizi böyle cevaplandırmış!

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
hızın düşüyor sadece :P zaten o hızla sınırsız olsa nolur

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
96 kb hız hiçbirşeye yetmiyor bence faydasız bir hizmet. en azından 1 mbit'e düşseydi de birşeye benzeseydi. türk telekoma laf ederken daha beteri mobil operatörlerden geliyor

Harunokumus

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Hocam hiç tavsiye etmem, çok kısa sürede 4GB 'ı bitirirsiniz, o düşük hızda da zaten kullanamassınız düzgünce.

ozgur79

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hocam o paketler kötü.

Sen onu 4GB kotalı olarak gör.

eak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ADSL tarifelerinde hızımız 16 Mbit bile olsa 3 Mbit'e düşürülüyor. Aynı şekilde telde 7 Mbit bile tam göremediğim 3G internet erişiminde 4 gb kota dolunca 96 kbps gibi fotoğrafların saatlerce yüklenemediği hızlara almalarına anlam veremiyorum. 1 mbit hıza indirsenizde hiç değilse gerçekten internet kullandığımızı anlasak..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
45 tl ona vereceğine ttnette sınırsız var 45 tl tam isabet diye git onu al sınırsız internet diye turkcell %100 kar yapıyor

lamantra

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kelime oyunu yaparak bişeyler yapmaya çalışıyorlar.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
4gb turbo plus int aldım sms ile iptal etmek istiyorum bişeyleri yanlış yazıyor olabilirim doğrusu nedir acaba ????