Turkcell T50 Duyuruldu!

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Turkcell T50 Duyuruldu!

Uygun fiyatlı akıllı telefon Turkcell T50'nin tekni özellikleri ve fiyatı belli oluyor. Turkcell'in kendi markasıyla piyasaya çıkartacağı telefonun yetenekleri, bu haberde.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Şaka bi yana bu özellikler bu fiyata çok çok iyidir. Elite'den çok satar bu ve bu fiyata gayet de mantıklı. Tek sıkıntısı batarya olur.

Alacaksın atacaksın Cyanogen'i buna. Olacak sana Nexus :)

Hafiye

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Gm discovery ayarında bir telefon olmuş.

EnverYigit

Profesör
Reaksiyon puanı
11
1 GB ram bence az en az 2 gb olmalı, şimdi onun yarısını türkcell'in kendi programları yer, videodaki resim kalitesini beğenmedim 13 mp ama lens iyi olmadıkça bir anlam ifade etmiyor. Birde türkcell bu yazılım güncellemesini yapmayacak diğer telefonlarına yaptığı gibi. Ön kamera 2 mp yapmışlar birde özçekim için güçlendirilmiş diyorlar. Bataryanın çıkmayışı ve düşük olması da şaşırttı beni.

Birde şöyle birşey var 699 tl ye yine de güzel tabi ki bu özellikler..

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
1 GB ram bence az en az 2 gb olmalı, şimdi onun yarısını türkcell'in kendi programları yer, videodaki resim kalitesini beğenmedim 13 mp ama lens iyi olmadıkça bir anlam ifade etmiyor. Birde türkcell bu yazılım güncellemesini yapmayacak diğer telefonlarına yaptığı gibi. Ön kamera 2 mp yapmışlar birde özçekim için güçlendirilmiş diyorlar. Bataryanın çıkmayışı ve düşük olması da şaşırttı beni.

Birde şöyle birşey var 699 tl ye yine de güzel tabi ki bu özellikler..
Her harfine katılıyorum, 1 gb ram çok düşük ve arkadaşın dediği ramin yarısından fazlasını dandik türkcell uygulamalrı yer.Bataryada çok düşük en az bir 2800-3000 mAh olmalıydı.Birde 2mp ön kamera koyupta güçlü selfie için tasarlandı demiyorlar mı, resmen imiklerini sıkmak istiyorum.Hatırlayınız LG G3 de de ön kamera 2.1 MP ve onlarda selfie için tasarlamışlarmışmış.