Turkcell T10, T20 ve yeni T11

AhmetSCM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben yeni üyeyim. Sizlere Turkcell'in T10, T11, T20 hakkında bilgi isteyecektim. Yeterince hızlı mı? Kameralarında autofocus var mı? Wirelless'i kaliteli mi? Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler.

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Ben t10 kullanıyorum tavsiye etmiyorum. O kadar da kaliteli bir telefon değil Nomal kullanım 1 gün sarj süresi var

excelente

Doçent
Reaksiyon puanı
17
1 hafta kadar T20 kullandım.Hemen sattım.Açıkçası inanılmaz hayal kırıklığına uğradım..Telefon ekran boyutu itibariyle güzel ama ekran çözünürlüğü desen berbat derecede..Sesini hiç beğenmedim.Ekran dokunmatiği de samsung kadar başarılı değil bence..İşlemcisi 600 mhz yavaş kalıyor menü geçişlerinde donup kalıyor..Ve telefonda inanılmaz gereksiz türkcell uygulaması var ve neredeyse tüm uygulama hafızasını kaplıyolar..150 mb uygulama alanı var bunun 100 mb i türkcelle ait zaten...Ram desen ne kadar tam bilemiyorum internette 256 yazıyor ama kullanıcının kullanımına açık olan 170 mb lık bir kısım var bu da yetersiz kalıyor..Ayrıca angry birds oynarken bile 7-8 bölüm geçince kasmalar başlıyor..Ayrıca galeride 10 resim varsa galeriye girerken inanılmaz donuyor.Resimleri yüklemesi epey zaman alıyor..Çift parmakla yakınlaştırması inanılmaz berbat..Hele kamerası 5 yazıyor ama 5 megapiksele sonsuzdan bile yaklaşmıyor..git 2 mp başka bir telefon al çok daha iyi çeker..Bir süre öncede türkcell 2.3.5 e güncelledi telefonu güncellemeyide yaptım şarjı inanılmaz az gidiyor..

Bunlar dışında telefona orjinal x5 romu yükledim telefonda epey bir hız ve performans artışı gördüm.Ayrıca türkcell romunda 5 megapixel yazan kamera orjinal romda girince 3 mp yazıyor..Ayrıca türkcell romda radyo kullanımı yasak fakat x5 romda radyoyu çok güzel bir şekilde kullanabiliyorsunuz..Ayrıca x5 romunda uygulama alanının yaklaşık 20 mb i kullanılıyor geriye yaklaşık 130-140 mb uygulama alanı size kalıyor ve bir sürü gereksiz türkcell uygulamalarından kurtulmuş oluyorsunuz ve telefona biraz da olsa hareketlilik geliyor..

Ha birde telefonun wifisinde epey sorun var..( bu sadece benin telefonda mı bilmiyorum ama internette araştırınca epey fazla kullanıcının bu sorunla karşılaştığını gördüm .) wifisi çok kötü çekiyor kablosuz modemlere bağlanmakta inanılmaz derecede güçlük çekiyor..Bağlanınca da çok az çekiyor..Modemin 50 cm dibindeyim full çekmiyor böyle şey mi olur ???

Yani sana önerin türkcell den kesinlikle ve kesinlikle uzak dur.Git o fiyata xperia mini al çok daha iyidir bence..

AhmetSCM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar. Bunları öğrendiğim iyi oldu.

dost13

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şuan t20 kullanıyorum.. Telefon çok yavaş tkcll in reklam amaçlı gereksiz uygulamalar var çünkü.. Root ettikten sonra bu sorunlar ortadan kalktı. T20 tavsiye ediyorum çünkü fiyatına göre çok güzel = ) 450 TL'lik telefondan başka bir şey beklemeyin derim ;)

AhmetSCM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şuan t20 kullanıyorum.. Telefon çok yavaş tkcll in reklam amaçlı gereksiz uygulamalar var çünkü.. Root ettikten sonra bu sorunlar ortadan kalktı. T20 tavsiye ediyorum çünkü fiyatına göre çok güzel = ) 450 TL'lik telefondan başka bir şey beklemeyin derim ;)
bilgiler için teşekkür ederim. ben telefon aldım. Avea kampanyasıyla başka bir hat üzerinden Samsung C3530 aldım. kamerası 3.2 MP idare ediyor. Auto focus olsaydı daha iyi olurdu ama olsun. Tekl sorunum bluetooth la veri alış-verişi çok yavaş. çin malı telefonlar gibi. internette bluetooth 2.1 ile daha hızlı veri alış-verişi diyo ama eser yok çok yavaş. bunların dışında memnunum.

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
2 haftadır t11 kullanıyorum gerçekten güzel bir telefon ha galaxy s2 gibide bi performans bekleme ama ace gioyu felan yer bu paraya alına bilecek en iyi telefon hayatında t11 kullanmamışlar boş konuşmayalım

muratermskt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar bu T11 qüzeL TeLeFon ama benim öqrenmek isTediqim sey FarkLı bu TeLeFona vodafone haT TakabiLiyormuyuz..! ?

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
arkadaslar bu T11 qüzeL TeLeFon ama benim öqrenmek isTediqim sey FarkLı bu TeLeFona vodafone haT TakabiLiyormuyuz..! ?
Bende aldım Süperonline dan.
Ama para verip alınacak telefon değil.
Bende Avea hat ile kullanıyorum.
Vodafone dada çalışacaktır.

Vaioca

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bu arada T10 ve T20 modelleri Huawei Firmasına ait ancak T11 ZTE firmasına ait. Ayrıca bu telefonlarda sim-lock yok her operatör hattını destekler.

atospatos

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardesim bence de t20 ye bulasma cok yavas burada turkcellin de buyuk bir rolu var pislik her yere uygulamasini koymus sinir oldum git adam gibi t20 ayda 20 tl iphone 3gs de 20 tl git iphone al bu arada root nasil atiliyor bilen var mi

leanardo

Profesör
Reaksiyon puanı
9
turkcell t10 asıl adı huawei u8110 tabi turkcell buna gereksiz bütün uygulamaları doldurmuş ama telefonun romunu sıfrlarsanız harika bi telefon oluveriyor

Don Tano

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Turkcell harbiden boş boş uygulamları koymuş lazım olan uygulmalar yok mesela radyo t10'a uygun radyo bulan kadar canım çıktı

Vefasiz

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Android telefon alacaksan en aşağı 1 GB Rami olacak :) Diğer türlü çok kasıyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bende fazla para veremem onun için t11 mi t20 mi alıyım onları almak daha mantıklı ama uygulamalardan kasıyosa onlarıda silerim sorun degil ayrıntılı bir şekilde yardım edebilirmisiniz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:yes:450 liran varsa bir 50 tl daha koyup alınabilecek en mantıklı telefon turkcell maxiplus 5 subway surfers i güzel açtığı söylenemez ama yinede açıyor kasma yok. xperia 500 liraya hiç düşünme iyi yok o fiyata... maxiplus 5 al....