Arkadaşlar ben yeni üyeyim. Sizlere Turkcell'in T10, T11, T20 hakkında bilgi isteyecektim. Yeterince hızlı mı? Kameralarında autofocus var mı? Wirelless'i kaliteli mi? Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler.
bilgiler için teşekkür ederim. ben telefon aldım. Avea kampanyasıyla başka bir hat üzerinden Samsung C3530 aldım. kamerası 3.2 MP idare ediyor. Auto focus olsaydı daha iyi olurdu ama olsun. Tekl sorunum bluetooth la veri alış-verişi çok yavaş. çin malı telefonlar gibi. internette bluetooth 2.1 ile daha hızlı veri alış-verişi diyo ama eser yok çok yavaş. bunların dışında memnunum.Şuan t20 kullanıyorum.. Telefon çok yavaş tkcll in reklam amaçlı gereksiz uygulamalar var çünkü.. Root ettikten sonra bu sorunlar ortadan kalktı. T20 tavsiye ediyorum çünkü fiyatına göre çok güzel = ) 450 TL'lik telefondan başka bir şey beklemeyin derim![]()
Bende aldım Süperonline dan.arkadaslar bu T11 qüzeL TeLeFon ama benim öqrenmek isTediqim sey FarkLı bu TeLeFona vodafone haT TakabiLiyormuyuz..! ?