Turkcell Superonline Bmt Bayisi Tarafından Dolandırıldım

mchee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yaklaşık bir ay önce bayiden arayan arkadaş ttnet tarafından arıyormuş ağzıyla ttnet taahüt. bittiğini ve superonline geçmemi tavsiye etti.
Defalarca eminmisin taahütüm kesin bitmişmi yarın taahütü bozdum diye fatura gelmesin dememe rağmen kesinlikle dolduğunu söyleyip tarih bile verdi.
Tabi superonline uygun olması ve kurumsal bi firma olmasından dolayı doğal olarak geçiş yaptım.
Gelin görünki bi ay sonra ttnet 350tl taahüt bozma bedelini fatura edince anlaşıldı olay.
Müşteri hizmetleri bayinin telefon kayıtlarına ulaşamadığını,bayiyede ulaşıp geri dönüş yapamayacaklarını bildirdiler.
Bmt bayisi insanları kandrark dolandırarak abonelik işlemleri sağlıyor ve bu kurumsal bir firmanın bayisi!!!!!!

bayi bilgileri

BMT (Turkcell Superonline Abone Merkezi)
YEŞİLOVA MH. DEĞER SK. NO:6 KÜÇÜKÇEKMECE / İSTANBUL
Telefon:
Hizmet Türü: FIBER+ADSL

mchee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
saolun teşekkürler.Valla bayiyede ulaşamıyoruz kaldık ortada

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
eee superonline' na bilgi verdiniz mi [MENTION=340219]mchee[/MENTION]? nasıl iştir bu yaa.....

Qbilay

Asistan
Reaksiyon puanı
7
BTK'nın sayfasina uye olarak gir. Problemini, arandigin tarihi, hat gecis tarihini ve sikayetini aciklayici bir sekilde yaz. Birkac gunicersinde geri donus olacaktir.

mchee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar mail attım şikayet ettim ve sorun çözüldü çok şükür adamlar 30 tl eksik yapmış ödemeyi ama olsun büyük meblayı yapmışlar.Ama yinede insanları kandırarak bu işleri yaptıkları için hakkımı helal ederken biraz düşünecem:)

mfsu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
aynı firma banada yanlış bilgiyle işlem yaptırdı ve benmde ağzım yandı.Genel müdürlük nasıl uyarmıyor ceza vermiyor anlamış değilim

KAPTAN-I DERYA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu forum güzel hazırlanmış yapanların eline sağlık bunun sayesinde btk ya şikayette bulundum bende bmt Superonline tarafından kandırıldım zarara uğratıldım Superonline çalışanı ismi bende saklı adam yaza merhaba kampanyamız var vs dedi herşey dahil 49 tl aylık ücreti var dedi adama sayısını hatırlamadığım kadar sordum ek vergi ek ücretler hepsi ne kadar diye sordum adam 49 tl dedi şimdi bir baktım her ay 5 tl daha para ödüyecekmişiz kullanmadığım tlfon parası ayrıca ttnet kullanıyordum ondan cayma tazminat bedelinide biz ödüceğiz ayrıca ilk 3 ay bedava dendi bana ekstradan faturama anlaşmanın dışında 5 tl ödetecekler hemde bu cayma bedelinin 84 tl bunun 26 tl sini öderiz dediler yok vergiyi ödemeyiz yok kesintiler yok bilmemler vs biz bu paranın 26 tl sini öderiz dediler yani kısaca kandırıldım dolandırıldım btk ya şikayette bulundum ayrıca 5+5 tl toplam 10 tl bu kullandığım internetin yanında kullanmadığım tlfon parasını kitlemişler ve bugünde ödemenin son günü bunu ödeyip btk dan gelecek haberimi bekleyeyim yoksa ödeme yapıpdamı bekleyeyim? ve ayrıca btk dan bu sonuçlanmazsa başka bu işle ilgilenecek başka bir adli kurum varmı? selamlar saygılar

james.k

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım Merhaba,

Bende aynı senin gibi süperonline bayisi ola BMT şirketi tarafından kandırılarak Süperonline müşterisi yapıldım.
Geçen ay Kiptaş Sefaköy evlerine Süperonline fiber alt yapısı oluşturduğunu ve onların müşterisi olursam aynı fiyattan bana daha kaliteli hizmet vereceklerini vaad ettiler.
TTNET firması ile devam eden bir taahhütüm olduğunu söylediğimde ise bana hiçbir sorun yaşatmadan geçiş sağlayacaklarını ve çıkacak olan taahhüt ise kendileri tarafından karşılanacağına dair söz verdiler. Fakat son iki aydır her iki şirketden de fatura almaktayım, sükeronline müşteri hizmetlerini aradığımda söylenenlerin BMT adlı bayisi tarafından telefon da sözlü yapıldığını kendilerini bağlamadığını söylediler. Şayet hattımı kapatmak istersem de 250 tl bağlantı bedeli ödemem gerektiğini belirtiler. TTNET firması da devam eden taahhütüm olduğunu dolayısıyla bunu bozarsam da 450 tl gibi bir rakam ödemem gerektiğini belirttiler. Yani anlayacağınız sükeronline şirketi işte böyle kandırarak büyüyor arkadaşlar, BMT gibi kendilerinin pis işlerini yapan taşaron bayilerle bizim gibi emekcileri sömürerek kazanıyorlar. Anlayacağınız bana tıpış tıpış 250 tl 'yi ödemek düşüyor. Sömürülmek Türk halkının kaderi yada 250 tl kurtarıcam diye aylarca mahkemelerde uğraşırsın. Ben BMT ve Sükeronline çetesine hakkımı helal etmiyorum.

BMT (Turkcell Superonline Abone Merkezi)
YEŞİLOVA MH. DEĞER SK. NO:6 KÜÇÜKÇEKMECE / İSTANBUL
Telefon:
Hizmet Türü: FIBER+ADSL

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşım böyle arayana tahahut un yok diyene itibar etme sen 444 li ttnet numarasini aracayaksin teyit ettireceksin ben her ses kaydı yapan kurumlarda ürün alırken şu şu ürün şu kadar olduğunu ve herhangi bir fazla bedel alınmayacağını tahahut edermisiniz veya onay veriyormusunuz bu bilgiye dediğimde tahahut ettiklerini söyledikleri an tamam diyorum yoksa itibar etmiyorum sonuçta o ses kayıtları mahkemelik bir durum olduğunda delil niteliğinde. Yani demem o ki böyle arayan biri olduğunda kapat aynı olayı firmanın kendi telefon numarasini arayarak teyit ettir teyit ettirmeden işlem yapma.

james.k

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ama arayan numara süperonline şirketi ben onun bayisi mi kendisi mi olduğunu bilemem ki ! Bende defalarca kesin böyle mi? sonra başka birşey çıkmaz değil mi diye tekrar tekrar teyit ettim ama malesef süperonline sistemini kullanarak arayan BMT adlı şirket tarafından kandırıldım. Süperonline ses kayıtlarına erişimleri olmadığını belirtiler. Yani dostum bu çok güzel planlanıp BMT gibi dolandırıcı şirketlerle el ele yapılan bir dolandırıcılık yöntemidir. Ne kadar dikkat ettiysem de tuzaklarına düştüm ve halen de mağduriyetim giderilmedi. Süperonline şirketine çok dikkat edin derim.

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Annemede aynı şeyi yaptılar kadıncağız bilmiyor tabi bu işleri aramışlar modem bedava şu bedava bu bedava inanmış hemen bende ana merkezi aradım he bide arayan özel numara böyle 444 lü değil ben 444 lü olanı aradım dedim bizi aramışlar abone yapmışlar kadın kontrol etti böyle bir kayıt yok evinize tahahüt yollarlarsa imzalamayın falan dedi dediği gibi 1-2 gün sonra tahahüt geldi modem falan kurye ile istemiyoruz geri yollayın dedik tamam dedi kuryeci iyiki evde ben varım olmasam ne olacak kimbilir hangi borçlarla uğraşacaz.Bu sistem ayıptır özel taşeronlara kayıt yaptırtmak devlet buna bir el atmalı.

james.k

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Siz iyi yırtmışsınız arkadaşım ben daha ne kadar uğraşacağım bilemiyorum Süperonline şirketi tarafından Göz göre göre dolandırılıyorum ama malesef yapabileceğim birşey yok. Tezgahı kurmuşlar, herşeyin farkındalar ve BMT tarzı tetikci şirketlere bu gibi pis işlerini ihale ediyorlar. Sonra da ya yok onlar yapmış işte yok biz araştırıyoruz, şikayetinizi değerlendireceğiz deyip ay sonu fatura yolluyorlar. Şikayetler ile de bir sonuca varamıyoruz. Belli ki devletin bazı kurum ve kuruluşları süperonline gibi sömürge şirketlere bu işi yapmaları için yol vermiş ve göz yumuyor. Yazık bu insanlara kendi adıma konuşuyorum 1 haftadır bu iş ile uğraşıyorum, müşteri temsilcileri de çok terbiyesiz ya parayı ödersiniz yada ödersiniz diyor bir de kapatmadan önce yardımcı olabileceğim başka konu var mı demezler mi. Yani insanlarla dalga geçer gibi olmaz böyle bir şey yaaa

Shamshiel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Takip et benide arıyorlar taahhüd bitti diye ben niye yemiyorum daha var az takip edin.

helpmert

Doçent
Reaksiyon puanı
31
benıde arayıp duruyorlar koç net türk net vodafone net uydu net süperonline ... yeterrrr