Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
3 büyükler ve trabzon olmasın da hangi takım olusa olsun.
artık bitsin bu İstanbul takımlarının rezillikleri. devir bulunduğun şehrin takımını tutma ve sahiplenme devridir. hangi ligde olursa olsun.. ister süper, isterse 3. ligde...
Tüm Fenerbahçe'li arkadaslardan özür dileyerek kendi gorduklerı ruyadan artık uyandırmak ıstıyorum, bıraz kendınıze gelın ve sunu dusunun bu sene Galatasaray sampıyon, sızın halınıze gercekten uzuluyorum tamam suan paranız var falan fılan ama hersey Aziz Yıldırım'a endekslı, o gıderse Fenerbahçe kokten bıter bı klupte arkadan kımse gelmezmı ya bu bıraz koltuk sevdası oldu tabi, herkezden ozur ama fıkrıme saygı beklıyorum.
Düzenleme nedeni : Lütfen imla ve yazım kurallarına dikkat ediniz, örneğin özel isimler büyük harf kullanılarak yazılır.
Ya ben Beşiktaş'lıyım, ama üzülüyorum üç büyüklerin dışındaki takımların şampiyon olamadıklarına, kötü oynadıkları için değil ligde futboldan daha çok para konuştuğu için
Arkadaşlar şu anda en iyi kadro Fenerbahçe'nin gibi görünüyor ama bence en güzel kadro gs-bjk de bulunmaktadır çünkü Fenerbahçey'i İstanbul belediye maçında gördük alex siz birtakım olmuyor bunun için gs ve bjk takımlarında kadrolarda kim eksik olursa olsun takım oyununu sergilebiliyorlar bunun için şampiyon Fenerbahçe olmaz ama gs-bjk arasında.
Düzenleme nedeni : Yazım ve imla hatası kuralları, arkadaşlar klavyeniz türkçe karakter basmıyormu ?
2 sene önceki 205-2006 sezonunun fotokopisi gibi oluyor. Gs bu işi gayet iyi biliyor... O zaman bir parasızlık hikayesi vardı şimdilerde yerli oyuncu hikayesi... Sanki biz dedik "yanlış transfer yapta yabancılarını oynatama" diye.