Turkcell Sınırsız Facebook Paketi

neons41

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/Facebook-Paketi-Firsat-Kampanyasi.aspx burada gördüğünüzü kampanyaya katılmak istiyorum.Alttaki bölümleri incelediğimde kampanyanın koşulları bölümünde "Paket sadece wap ve internet erişim noktası kullanılarak yapılan bağlantılarda geçerlidir. " şeklinde bir madde yer alıyor.Sorum şu android telefonumda Facebook Android uygulaması için bu kampanyayı kullanabilir miyim ? Şimdiden teşekkürler,iyi forumlar..

Edit:Aslında Turkcell müşteri hizmetlerine sormayı planlıyordum ama sitede bir türlü nasıl irtibata geçebileceğimi bulamadım onuda bilen birisi söylerse çok iyi olur..

neons41

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ilginize hayran kaldım herkese teşekkürler deneme yanılma yöntemiyle soruma cevap buldum

NEFER

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Beğenmiyosan Ctrl+W ve Alt+F4 bak bir sürü alternatif sundum sana

wolkhy1903

Profesör
Reaksiyon puanı
79
facebook mu kaldı yahu ...burda SDN varken ....sınırsızmış peh::

neons41

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beğenmiyosan Ctrl+W ve Alt+F4 bak bir sürü alternatif sundum sana

Bakıyorumda kovanımız çok oluyor.Beni bilen bilir siteyi beğenmemekle alakası yok en ufak bir eleştiride dağlar kadar tepki veriyorsunuz,kendi içinde birlik,düzen kurulmalı,eleştiriye açık olunmalı diye düşünüyorum.Ama gördüğüm kadarıyla fikir belirtmek pekte hoş karşılanmıyor..

facebook mu kaldı yahu ...burda SDN varken ....sınırsızmış peh::

hocam sdn paketi yapsınlar alırım valla öbür türlü yok 1gb internetti yok sınırsızdı filan çok pahalıya satıyorlar :)

NEFER

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Akşam veriyorsun konuyu ve hemen cevap gelmesini bekliyorsun mantık dışı

hayoz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
facebook paketine dikkat ekstra internet ücretleri yansıya bilir