Turkcell Platinum Cinemaximum Kampanyası!

Bu konuyu okuyanlar

yanyazan

Asistan
Katılım
27 Ekim 2017
Mesajlar
171
Reaksiyon puanı
41
Puanları
28
Yaş
35
Konu daha önce açıldımı bilmiyorum ama bir süredir Turkcell Cinemaximum için bilet vermeyerek bizleri epeyce üzmüştü. Şimdi ise sadece Pazar günleri bedava bilet vererek yüzümüzü yeniden güldürmeye başladı

Eskiden haftaiçi de bir bilet alınca bir bilet veriyordu o günler daha güzeldi hey gidi günler beee :) Şimdi sadece pazar günü var bu kampanya ama olsun bunada şükür zaten genelde ya cumartesi ya da pazar günleri cinemaya giden biri olarak bu kampanyanın yeniden gelemesi beni sevindirdi. Kampanya detaylarını aşağıya bırakıyorum.

Turkcell Platinum şifrenizi, biletinizi alırken telefon numaranızla birlikte sinema yetkilileri ile paylaşmanız yeterlidir. Bir şifre ile en fazla 1 hediye bilet alabilirsiniz. Tüm Cinemaximum sinemalarında geçerlidir. Kampanya 4DX, Screen X, DBox, VIP, Gold Class, Tempur ve alternatif içerikli gösterimlerde geçerli değildir. Bayram, resmi tatiller ve festival seansları dışında tüm seanslarda, ücretli alınan bilet ile aynı gün aynı seans ve aynı film için geçerlidir.
 
Üst