Turkcell Müşteri Hizmetleri Hack'lendi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

enable

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Askıya aldılar şimdi hesabı. :D

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Yazık o hesabı yöneten kişi/kişileri işinden ettiler. Ne geçti ellerine kocam bir sıfır...

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Bir avuç cahil ve tasmasız veledin yaptığı şeye bak.. Sonra Türkiye neden geri kalıyor..

FataL Rhyme

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Turkcell hakediyor sınırsız net kullanıyorum ona rağmen bir yığın kesintiler oluyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
adamlar haklı bence tarifeler biraz daha ucuz olabilir turkceli seviyoruz ama cep yakıyor, biraz daha uygun olsa müşteri oranı daha da artar ama neyse fiyatları pahalı olsa da bu genç arkadaşların yaptığı da yanlış, yöntemi doğru bulmuyorum, türkcell türk halkının gurur şirketlerinden biri sonuçta

enable

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Bir avuç cahil ve tasmasız veledin yaptığı şeye bak.. Sonra Türkiye neden geri kalıyor..

Dostum eğer bunu "bir avuç cahil ve tasmasız veled" yaptı ise ortada büyük bir güvenlik zaafiyeti var demektir. Olaya bu yönden de bakmak lazım.

Yanılmıyorsam 2008 yada 2009 yıllarında TUBİTAK kurumlara habersizce güvenlik testi yapmıştı ve sadece bir bakanlık bu testlerden geçebildi. Bide bu anlamda ben bu işi biliyorum deyip de bilmeyen yapamayan çok insan var. Bu insanlarda kritik sistemlerin başında.

O yüzden olaya duygusal yaklaşmamak lazım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
acaba superonline a herhangi bir bulaşma olur mu?
bu hackleme olayında bilgi çalma olabilir mi?

Abovv.01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dostum eğer bunu "bir avuç cahil ve tasmasız veled" yaptı ise ortada büyük bir güvenlik zaafiyeti var demektir. Olaya bu yönden de bakmak lazım.

Yanılmıyorsam 2008 yada 2009 yıllarında TUBİTAK kurumlara habersizce güvenlik testi yapmıştı ve sadece bir bakanlık bu testlerden geçebildi. Bide bu anlamda ben bu işi biliyorum deyip de bilmeyen yapamayan çok insan var. Bu insanlarda kritik sistemlerin başında.

O yüzden olaya duygusal yaklaşmamak lazım.

Gerçekten çok doğru söylüyorsun bu zamana kadar bir çok site haclendi yani bunları göz önüne alarak şirketler sistem açıklarını kapatabilirler ama sonuç yine aynı yani değişen birşey yok gözüken durumda

aruchan.blog

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Son dönemde bu tarz olaylara sıkça rastlanması "viral reklamın yeni bir türü mü acaba?" sorusunu aklıma getiriyor. Sonuçta azıcık bir itibar kaybından başka zarara uğramıyorlar ama binlerce sitede haber yapılıyorlar.

İşe duygusal yaklaşacak olursam: gerçekten de aşırı pahalı tarifelerle özellikle köylü kesim insanların canına okuyorlar. İyi olmuş.