Turkcell mi avea mi daha iyi

mazharr12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende avea kullanıyorum, interneti gayet iyi, 3g bağlanıyorum çoğu yerde, bazen edge den, gprs düştüğünü görmedim, 30 tl, 500 dakika her yöne, 2000 mesaj her yöne, sınırsız internet.(2 gb kadar 3g, sonrası edge, ) edge 125 kbps oluyor ama buda hızlı bence, gerçi hiç bu hıza düştüğünü görmedim :D Kardeş eğer alacaksan, bütçene göre uygun olanı al derim, avea 30 tl bana uygundu ben aldım, pişman değilim daha 2 oldu, eğer fiyatı umduğumdan yüksek çıkarsa, avea da elveda derim :D

güzel tarifeymiş aklımda teşekürler ilginiz için

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
kesinlikle turkcell arkadaş turkcell kullanıyo ben vodafone aynı videoyu aynı anda başlattık 3g ile onunki videoyu tamamladı benimki daha yarım olmamıştı,avea 3g kullanan arkadaşımda çok şikayet ediyo.turkcell pahalı ama kaliteli kabul etmek gerek
sen kimsin ya :P
dur bi tahmin ediyim. arkadasinin adi emiley :P
ki sen de su meshur emine oluyosun bu durumda :P

soneresra

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sen kimsin ya :P
dur bi tahmin ediyim. arkadasinin adi emiley :P
ki sen de su meshur emine oluyosun bu durumda :P
asıl sen kimsinde yaptığım yorumla dalga geçiyosun senin gibi bi kaç tip var sırf onlar yüzünden hiç bişe yorum yapasım gelmiyo,yemişim eminesinide emilisinide ben vodafon kullanıyorum dikkatli oku yazdığımı bide her bi cacığa illa muhalefet olmak için alıntı yapıp adamı germe burda uslubuna dikkat et.emine falan terbiyesizlik yapma

übeyt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Vodafone de çok kazik bana türkcell tavsiye ettiler ama eşşeklik ettim. şebekede sikinti var sorun için ekipleri yönlendiriyoruz diyorlar ama laf..faturasida 4 gb geçmeme me rağmen 1. FATURA 45 tl 3.FATURA 51.5 tl geldi haram olsun a.b.versin

abk4x

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben Turkcell Kullanıyorum memnunum ama avea da güzel bir hat bana sorarsan aveanın tarifeleri faturalı için iyi ama hazır kart için turkcell daha ii diye düşünüyorum

atospatos

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardesim ben telefonu ilk aldigimdan beri turkcell kullaniorm hicbir sorun yasamadim tabii cihazdan kaynaklanan sorunlar haric hala da ayni hati kullaniyorum super turkcell her yerden cekiyor diyorlar ama cekemedikleri yerler var mesela köy :) :) ama olsun her operatorun cekemedigi biryer vardir. Ama ben turkcell i daha iyi bilirim

S

SDN Anonim 291487

SDN Okuru
Avea aldım hiçbir yerde çekmedi sonra Turkcell aldım her yerde çekti ilk telefondan kaynaklanacağını düşündüm ama telefonu değiştirince anladımki Turkcell>Avea'ymış :D

cuhadar

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Mazhar arkadaşımız tatil bitti hangi hattı aldın. Gerçi 3 ü de pek çekmez gibime geliyor o tarafta ama

e|2hNx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kalite 3g olarak düşünürsen her türlü TURKCELL ama kampanya ucuzluk ve avantaj dersen tabiki AVEA ama her 2 sinin olduğu bir hat yok :)

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Avea da bina dışı 3G kavramıyla tanıştığım ve çektiğim sorunlara karşı kullanımına son verdiğim kaliteden yoksun (Türk Telekomun kazıkçı zihniyetini) kendine ilke edinmiş bir firma.
T.T. ve ortağı olduğu her firma bir şekilde geçiriyor abi uzak durmak lazım...
Ya Turkcell ya Vodafone tercihini bu 2si arasında yap

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Arkadaşlar Turkcell verdiği hizmetin bedelini bunca zaman bütün türkiyeden kazandı. Fiyatlarda indirime gitse inanın hiç müşteri kaybetmez çünkü gerçekten iyi bir operatör. Avea ile kıyaslanamaz kalitesi. Fiyatlarını da uygun şekilde kullanmayı bilmek lazım mesela 250MB 14 lira diye dert yanan var. 1GB sınırsız 20 lira..

burnin26

Asistan
Reaksiyon puanı
1
kara mehmet paranın nasıl kazanılacagını ıyı bılıyor turkcellın polıtıkası bu tabıkı daha makul fıyatlar olsaydı bende aveayı dusunmeden bırakırdım

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Ekleyeyim Avea :)
2012-05-31-11-48-57-622.png

Ben de ekleyeyim, burası yüksekova, 907 kb/s :)

EXWhy.png

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben turkcelliyim ve turkcellden gayet memnunum uzun zamandır kullanıyorum ve her konuda hiç bir soruna rastlamadım üstelik bana her ay yeni olduğum için hediyeler yolluyor yani hem türk hemde turcelli seviyorum en iyisi turkcell gnctrcll:biggrin:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Avea sakin almayin umht de 500 kbps turkcelle geçsemmi turkcell istanbul ümraniyede nasil çekiyor bilen varmi :clap::turned::turned::turned::turned::turned::turned: