Turkcell MaxiPlus5 Kullanan Arkadaşlar içeri Lütfen

emnimax

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Turkcell MaxiPlus5 kullanan arkadaşlar
Turkcell in uygulamalarını benim gibi herkes silmek istemiştir çünkü çok gereksiz bir alan kaplamaktalar.
ama telefon daha yeni piyasaya sürüldüğü için şuan bu telefona uygun bir Android sürümü bulunmuyordu.
uzun zamandır arayış çabalarım sonucu bir makaleye rastladım
ve aşağıda linkini verdiğim ZTE Black ICE die bi telefonun makalesine rastladım.
Telefonun gorunusu tıpatıp Turkcell MaxiPlus5e benziyor sizde bakarsanız anlıyacaksınız.
Özelliklerinide inceledim hepsi birbirini tutuyor. 800 MHZ işlemci 4 GB Dahili Hafıza 512 MB RAM :)
Bunları nedenmi anlatıyorum çünkü ZTE nin sitesinde telefon için Guncelleme
update.zip ı veriliyor.
düşündümde bizde bu dosyayı indirip güncellemeye çalışsak Turkcell in gereksiz uygulamalarından kurtulabiliriz.
evet arkadaşlar sizde bunu deneyin bakalım işe yarayacakmı iyi guncellemeler :)

ZTE Black ICE

http://www.digitallife.gr/dokimazoume-to-zte-black-ice-42558

Guncelleme update.zip

http://wwwen.zte.com.cn/endata/mobile/Greece/Greece_Instruction/201208/P020120822624235615339.zip

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Sen yapmadın ve bizim telefonumuzu kobay olarak kullanıyorsun birnevi ? Ama gerçekten telefon tıpatıp aynı , Denede anlayalım :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bencede sen dene sonrasında bizde deyelim senin telefon elinde patlarsa onuda yaz ozaman bize yardımcı olmuş olursun en azından izi telleri kurtarmış oluruz tamammı şeker kardeşim.

Aerop

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Turkcell'e de telefonu ZTE vermiyor mu zaten? Yanlış mı biliyorum ben? MaxiPlus5'in kapağını açtığımda ZTE'nin bataryasını görüyorum :)

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
yok arkadaşlar telefonunuzu riske atmaya değmez hiç bulaşmayın bence :)