Turkcell faturamı 3-4'e katladı :S neler yapmalıyım ?

redokan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet arkadaşlar benim türkcell den faturalı hattım vardı.Otamatik ödemedeydi fakat kart ödemeyi bırakmış :(( türkcellden bana herhangi bir kağıt gelmedi 3 ay gibi bir zaman içerisinde faturam katlanmış katlanmış 500 lirayı aşmış :S :((( 3 ay sonra müşteri hizmetleri beni aradı ve dediki faturanız ödenmediği için 500 küsür lira olmuştur ödemezseniz haciz! :S :( tabi neden herhangi bir kağıt göndermediniz diye sordum ben bana gelen cevap "yanlışlık ile gölcüğe gönderilmiş" yani yanlış adrese göndermişiler fakat bnm ödemenin bittiğinden haberim olsa ben öderdim düzenli ve her ayda düzenli ödemişimdir faturamı baya eski bir aboneyim :( ben ne yapabilirim mahkeme filan dediler fakat hiç bilmem ne yapmam gerektiğini birisi bana detayı ile anlatırmı :S mahkemede nerelere başvurmalıyım ... gbi :S

juniourfalcon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence boşa uğraş turkcell hizmetleriyle görüş taksitlendirme veya uzatma isteyebilrisin olmazsa karttan taksitle çektir .
ama o para ödemeye mahkumsun .
normalde türkcelin uyarı msjları ödeme için olanlar ücretli sana gelmemesi sadece br rastlandı .
fazla bekletmeden git öde .

redokan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sadece 2 parça yaptırıyor .bneler

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Valilik veya Kaymakamlıklardaki tüketici hakem heyetlerine başvurursan 1-2 ayda sonuç alırsın. Belgelerle başvuruyorsun ve sonuç ya evine geliyor yada gidip alıyorsun. Verdikleri sonuç mahkeme kararı niteliğinde.

neoorog

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bana da fazladan fatura yazmışlar, sikayetvar.com'da şikayette bulundum faturamı düşürdüler.

turkcell ile anlaşmaya bak, taksitlendirme falan iste. otomatik ödeme talimatı olan bankayı da yardımcı olmazsa turkcell'i de sikayetvar.com'a yaz hemen yardım ederler.

bLaCkSouL

Profesör
Reaksiyon puanı
8
İlk yapmanız gerken faturayı ödemek. O her türlü tarafınıza borç olarak işlenecek çünkü. Ödemeden önce Turkcell ile anlaşıp indirim yaptırır mısınız bilmiyorum. Fakat siz burada mağdur duruma düşmüşsünüz. Hem bankanın ödemeyi bırakması hem de Turkcell tarafından size bilgilendirme yapılmaması bakımından. Bu sebeple bulunduğunuz ilin kaymakamlığına gidip tüketici hakem heyetine durumunuzu bildirin. Eğer dava açıp paranızı geri alabileceğinizi söylerlerse işlemleri başlatabilirsiniz.

EnverYigit

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Hemen hacize gitmez ilk önce avukata verirler artık muhattapın avukat olur. Avukatla görüşmelisin. Birde sana avukat imzala diye birşey verirse kesinlikle imzalama..

küçükerdem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bir şey sorabilir miyim türkcell internete geçeyim dedim adil kullanım kotasını geçince hız 128 kilobite düşüyormuş bu hız ne kadar yavaş şöyle bir tarif edecek var mı zatan türk telekom da da iyi bir hız görmüyorum ama en azandan 1.20 2.0 ya da 2.10 falan gösteriyor yani bunlardan da daha da mı yavaş yani insanı cileden çıkartacak kadar öyle mi

erkan_unal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam sonuc ne oldu ? faturayi odedin mi indirimli, yoksa tamamini mi odedin