Turkcell DUY SESİMİ

Soickan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar,

12 seneyi aşkın Turkcell hattımda aylardır yaşadığım sorunla ilgili olarak bugün yaptığım görüşmelerde de olumsuz sonuçlanan sorundan dolayı yetkililere gerçekten sesimi duyuramadığım sorunu duyurmak için aldığım www.turkcellduysesimi.com u ne kadar çok yayarsam turkcell beni kaale alacağını düşünüyorum.

Twitter üzerinden #TurkcellDUYSesimi hashtag'ı kullanıyorum.

Bu sitedeki yazdığım detaylı sorunla ilgili site yöneticileride yardımcı olursa sevinirim.

Turkcell DUY SESİMİ

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaş simkart değişikliğiyle alakalı bir şey söylememiş. hem yaşadığı sorun aylarca sürdüğünü söylemiş ve müşteri hizmetleri virüs var diye hep geri çevirmiş. kendi sistemlerindeki sorunu çözemeyen turkcellden bahsediyor ve şu ana kadar yaşanan mağduriyetin bence kat kat giderilmesi lazım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
turkcell müşteri hizmetleri her ne kadar kaliteli olsada bu arkadaşa yaptıkları çok ayıp ve kınıyorum turkcelli

Rockco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
çok ilginç bir durum dostum müşteri hizmetlerini sonkez arayıp sorununu anlat ve çözüm istemediğini yarın hattını vodafone veya aveaya taşıtacağını bildir ve bu işlemi gerçekleştir :) bir süre başka operatörde kal sonra gerekirse geçersin yeniden turkcell e ve bu durumu sikayetvar.com ada bildir

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
vay arkadaş abimiz kimse inanmış site bile açmış ..
peki neden farklı bir operatöre geçmeyi denemediniz? bunca rezilliği çektikten sonra şahsen ben olsam değiştirirdim..

way_be

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12
vay be siteyi duyarlar herhalde

S

SDN Okuru

SDN Okuru
vay arkadaş abimiz kimse inanmış site bile açmış ..
peki neden farklı bir operatöre geçmeyi denemediniz? bunca rezilliği çektikten sonra şahsen ben olsam değiştirirdim..

sorunu çeken arkadaştan kesilen ücretler turkcellemi kalsın diyorsun? şu ana kadar ne kadar ücreti kesilmiştir acaba...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
turkcell tarifelerine yaptığı zammı protesto etmek için arkadaşa destek veriyorum turkcell benide duy

Soickan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İlk gün sayfa ziyaretçi istatistiğidir... - Turkcell DUY SESİMİ

bloggerturkcellduysesmg.png

S

SDN Okuru

SDN Okuru
facebook mesajları kullanıyormusun ondan kaynaklanıyor olabilir

rashoaga

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bana 99 yılında attıkları kazıktan bu yana türksel kullanmamaya yeminliyim. Sende (muhtememelen numaranı değiştirmek istemeyeceksin) numaranla geç diğer iki operatörden birine.Türksel denilen virüsten tamamen kurtul...

desperadotr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Çok şaibeli bir sorun halini almış yazını okudum.Bizimle paylaştığın için teşekkürler.

execute

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Turkcell bu hem suçlu hem güçlü. Müşteri hizmetlerinin teknolojik bilgiside telefonda konuşmaktan ve karşılarındaki ekrana bakmaktan ileriye geçemiyor.

Hal böyle olunca milletide teknoloji cahili sanıyorlar.

Tebrik ederim arkadaşım çok güzel bir uygulama yapmışsın inşallah amacına ulaşırsın.

byuCk

Doçent
Reaksiyon puanı
1
sikayetvar.com'a yaz. Ben sorunlarımı oraya yazdım TURKCELL ile ilgili. Sonra TURKCELL aradı halletti çok şükür. Site açmana gerek yoktu yani.

Reaksiyon puanı
189
Muhtemelen sim kartını biri kopyalamış ve aynı seri numarası ile sisteme giriş yaptığı için görünmüyor ve senin adına hattını kullanıyor. Kayıtlı olan sim kartının iptalini isteyip yeni sim kartı istersen ve bunu sadece TIM'den yaparsan muhtemelen sorunun düzelir :)

Soickan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mrb arkadaşlar,

Sim kart klonlamasından bahsetmişiniz ancak sorun şu ki 0532C1326xx numaraları telefonlara mesaj gönderme olasılığı SIFIR dır. C harfi bulunan bir numaraya msj gönderilememesinin önüne geçemeyen Turkcell var karşımda.

Sim kart klonlaması yapılsa her türlü kullanımı sergiler ancak hiç bir şekilde başka bir şekilde kullanım yapılmıyor.

Bu arada dün yine 3 kez hattımdan aynı işlem gerçekleşmiş...

Buradan yine sesleniyorum... Turkcell DUY SESİMİ

Dr.Yunus

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Anlamadığım Turkcell T10 mu telefonun yoksa Nokia 3200 mı ? bi nokia yazmışsın bi t10 . haklı olduğun kesin ama hangi telefonu kullanıyosun onu anlamadım . hee birde abi bu kadar site açmayla müşteri hizmetlerini aramayla hizmet binasına kadar gitmeyle uğraşacağına sim kartımı kaybettim yada değiştirmek istiyorum deyip yeni sim kart neden almadın cidden ben hayatta uğraşmam çözüm bulamayacağın kesin bu yollardan :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaş turkcell t10 kullanırken virüs var denildiğinde nokia 3200 a geçtiğini yazmış. t10 da ise avea hat taktığını ancak öyle bir sorun yaşamadığını kaydetmiş. çoğu kişi sim karttan sorun yaşadığını söylemiş ama sistemsel sorunu simkarta neden yüklersiniz anlamış değilim.

Dream Team

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Arkadaşlar Turkcel Gerçekten Müşterilerini Kek Gibi Görüyor.. Bakın Gold Tarifeli Müşterilerinin Hiç Birine Telefon Teklifi Çıkmıyor.. Nedeni Gold Tarifesini Kapatmış Olmalarıymış.. Efendim Gold Plus Tarifesine Geçersen Tekliflerimiz Hazır Yoksa Daha Çok Beklersin...

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
-
Merhaba arkadaşlar,

12 seneyi aşkın Turkcell hattımda aylardır yaşadığım sorunla ilgili olarak bugün yaptığım görüşmelerde de olumsuz sonuçlanan sorundan dolayı yetkililere gerçekten sesimi duyuramadığım sorunu duyurmak için aldığım www.turkcellduysesimi.com u ne kadar çok yayarsam turkcell beni kaale alacağını düşünüyorum.

Twitter üzerinden #TurkcellDUYSesimi hashtag'ı kullanıyorum.

Bu sitedeki yazdığım detaylı sorunla ilgili site yöneticileride yardımcı olursa sevinirim.

Turkcell DUY SESİMİ

hastamısın be adam, git t10u wipe et, sonra 3200 ı teknik servise vs gönder formatlattır , virüs tarayıcılar basit yazılımları çözer ancak. Sonra sorun devam ederse simkartını değiştir. Yinemi devam ediyor ozman bunları yaparsın. Akıl var mantık var baz istasyonuyla alakası olsa o istasyondan faydalanan 500-1000 kişi aynı sorunu yaşar , hadi biri arızalı diğerlerinde aynı sorunu yaşatmaz. Durum bariz simkart veya telefon hatası. Trkcelli her ne kadar sevmesemde yalan yanlış beyanlarada karşıyım arkadaş.

desperadotr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Önce telefonuna atanmış servisler var mı onlardan emin ol onları bir temizlettir sonra telefona ve sim kart a bak ne var ne yok diye. Ama Turkcell kaynaklı bir sorun olacağını hiç sanmiyorum. KOminikasyon dünyasında ilk defa senden duydum böyle bir şey.

Soickan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
-

hastamısın be adam, git t10u wipe et, sonra 3200 ı teknik servise vs gönder formatlattır , virüs tarayıcılar basit yazılımları çözer ancak. Sonra sorun devam ederse simkartını değiştir. Yinemi devam ediyor ozman bunları yaparsın. Akıl var mantık var baz istasyonuyla alakası olsa o istasyondan faydalanan 500-1000 kişi aynı sorunu yaşar , hadi biri arızalı diğerlerinde aynı sorunu yaşatmaz. Durum bariz simkart veya telefon hatası. Trkcelli her ne kadar sevmesemde yalan yanlış beyanlarada karşıyım arkadaş.

Ah be arkadaşım, bu kadar basit yolları tavsiye etmene gerek yok.

Nedenmi?

1) Turkcell T10'da virüs bulunmadığına dair her türlü teknik detayına girdim ve araştırdım. Ve, yok. Yazılımsal olduğunu düşündüğüm sorunuda Antivirüs ve Firewall özellikli programlarla test ettim.

2) Nokia 3200 telefonunda AVEA Hattı takılıydı ve onda sorun yoktu. Hatların yerlerini değiştirdim ve sorun sadece Turkcell'de devam ediyordu. Fabrika ayarlarına geri dönmesine gerek yok yani ;)

Yani, akıl var mantık var bizde mantıklı yanaşıyoruz ve teknik bilgimiz normal kullanıcıdan kat be kat daha yüksek. (Burada hava atıyormuşum gibi yanlış anlaşılma olmasın.)

Durum bariz simkart kaynaklıda değil. Çünkü, bu sorun simkart kaynaklı olsaydı Turkcell simkart üzerindeki tüm veriye ulaşabiliyor. Ayrıca, nedenini de açıklayım...

Dün Turkcell Takım Lideri Miray hnm. benimle iletişim kurdu ve bu sorunla ilgili teknik detayın incelenmesinde birebir kendisi ilgileneceğini iletti ve bugün sorunla ilgili teknik arkadaşlarla beraber geri dönüş yaptı ve konferans görüşmesi yaptık.

Sorun senin bahsettiğin gibi mantıksız yanıt veren yetkililerle görüşmediğim için aynı cevabı almadım. Sorun firmalara verilen özel numaranın sistemde görünmemesi gerekirken gözükmesinden dolayı kaynaklandığındandır.

Yani, senin bilgilerinde buradan çürütülüyor. Bazı teknik detayları lütfen yüzeysel düşünmezsen iyi olur... ;)

Sana tek soru: Numaranın içerisinde Harf var ise bu numaraya nasıl mesaj yollarsın? Birebir kanıtlarsan ben sana benim kullandığım virüssüz Turkcell T10 u hediye edicem. Hatta ve hatta senin dediğin gibi Wipe ettirilmiş özel modifikasyonu yapılmış Root özellikli olanından ;) Anlamışındır...

Önce telefonuna atanmış servisler var mı onlardan emin ol onları bir temizlettir sonra telefona ve sim kart a bak ne var ne yok diye. Ama Turkcell kaynaklı bir sorun olacağını hiç sanmiyorum. KOminikasyon dünyasında ilk defa senden duydum böyle bir şey.

Sorun Turkcell kaynaklı ve bir önceki arkadaşa yaptığım açıklamadan ibaret olduğu bugün itibariyle öğrenilmiştir.

Sorunun detayı için www.turkcellduysesimi.com adresinden de açıklama yaptım.

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
@Soickan Arkadaşım 3 senedir GSM sektöründeyim. Fİrewall vs ler hiçbir işe yaramıyor sen dinle beni cihazı wipe et , Nokia 3200 içinse teknik servise götürt , bazı simkartlarda sıkıntı yaratabiliyor bazen telefonlar.

@Soickan Arkadaşım 3 senedir GSM sektöründeyim. Fİrewall vs ler hiçbir işe yaramıyor sen dinle beni cihazı wipe et , Nokia 3200 içinse teknik servise götürt , bazı simkartlarda sıkıntı yaratabiliyor bazen telefonlar.

+ Ben zaten bir teknik biriim çalışanıyım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru

+ Ben zaten bir teknik biriim çalışanıyım.

Zaten sizin gibiler yüzünden bu adamın sorunu bu kadar geç çözülebilmiş. Bilmeden adama hasta mısın falan demişsin bravo yani Turkcell'e çamur atmamak için telefonları suçlamışsın ne kadar prim alıyorsun doğru söyle?