Arkadaşlar gördüğünüz gibi böyle bir paket gelmiş. Sizde de var mı? Ve ben bu uygulamayı kullanmadığım halde nasıl kullanmışım merak ettim. Bilen varsa aydınlatabilir mi?
Peki kullanmışım. Sende de öyle mi?Babada geldi. Bir işe yaramıyor.
Tv+ aboneliğin yokken mi?Bize tv plus paketi gelmişti 5gb
Peki turkcell dergilik uygulamam olmadığı halde nasıl kullanmışım onu anlamadım. Fizy kullanıyorum, o düşmüş olabilir mi?Turkcell Dergilik 5Gb Sadece Turkcell Dergilik uygulamasını kullanılması için veriliyor.
Turkcell TV+ 5Gb da Şuanda Turkcell platinum müşterileri ve bazı müşteri segmentlerine hediye olarak tanımlanıyor.
Tv+ aboneliğin yokken mi?
Yok sanmıyorum. Fizy uygulaması Dergilikten kullanım yapamaz. Nasıl ve nerde kullandığınız konusunda en kesin bilgiyi Turkcell.com.tr den şifre ile kullanım detaylarından görebilirsiniz en sağlıklı ya da müşteri hizmetlerinden.Peki turkcell dergilik uygulamam olmadığı halde nasıl kullanmışım onu anlamadım. Fizy kullanıyorum, o düşmüş olabilir mi?
Eviniz de Superonline mı kullanıyor musunuz ?Evet tv+ aboneliği yoktu.
Eviniz de Superonline mı kullanıyor musunuz ?
hangi tarifeyi kullanıyorsun?Nope, Ttnet var.
hangi tarifeyi kullanıyorsun?
faturalı/faturasız bazı hatlarda hediye olarak tanımlanıyor TV+ aboneliği olması gerekmiyor.Kardeşimin hattıydı bu bahsettiğim. Tarife nedir bilmiyorum
aynen bi danışın daha sağlıklı olur çünkü bazen yanlışlıkla üyelik vs yapılabiliyor.En iyisi ben müşteri temsilcisi ile konuşayım yoksa turkcell bu faturaya yük binmesin de
Dostum azcık araştırdım bir hatadan dolayı fizy kullanimi bir sure dergilik paketinden düşmüş sonra fark edilince düzeltilmiş. Bilgin olsunPeki turkcell dergilik uygulamam olmadığı halde nasıl kullanmışım onu anlamadım. Fizy kullanıyorum, o düşmüş olabilir mi?
Teşekkürler. Bende fark ettim. Artık düşmüyor.Dostum azcık araştırdım bir hatadan dolayı fizy kullanimi bir sure dergilik paketinden düşmüş sonra fark edilince düzeltilmiş. Bilgin olsun
Peki turkcell dergilik uygulamam olmadığı halde nasıl kullanmışım onu anlamadım. Fizy kullanıyorum, o düşmüş olabilir mi?