Turkcell Apple TV'de Kota Kullanmıyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aydın perçem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
turkcell in sağlamadğı kendi APPLE TV kutum varsa apple tv içindeki tv+ uygulamasından, tabletler için alınan abonelik ile tv+ izleyebiliyor muyum?

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
"Bu fiyatla birlikte, Turkcell TV+ uygulamasından izlenen içerikler, fiber internet kotasından düşmüyor" şuraya bir parentez açayım ilk önce. Kullanılan Tv+'ın kotadan yememesi için öncelik tv+ faturası ve Turkcell fiber hizmetin aynı kişi ve aynı faturada geçmesi gerekiyor. Aksi takdirde kotadan yiyor. Deneyimlerle sabittir.

Ayrıca Turkcell kendi ayağına sıktı yeni tarifeleriyle, 6 aya karınları ağrımaya başlar müşteri sayısı düşüşe geçti diye.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
teli modem olarak tablete wifi ile şey ettim güya tv+'da kotadan yenmiyordu hediye 1gb'ı yedi bitirdi hani kotadan yemiyordu tv+ hat turkcell...

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
teli modem olarak tablete wifi ile şey ettim güya tv+'da kotadan yenmiyordu hediye 1gb'ı yedi bitirdi hani kotadan yemiyordu tv+ hat turkcell...
Fiber hattın kotasından yemez,(tabi aynı kişi adına 2 hizmetin de aynı faturada geçmesi gerekiyor) fiber dışındaki tüm hizmetlerin hız kotasından yer. Sol'da Turkcell gibi kazıklama moduna geçiş yaptı.. Ama belliydi zaten, aynı holding.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
Fiber hattın kotasından yemez,(tabi aynı kişi adına 2 hizmetin de aynı faturada geçmesi gerekiyor) fiber dışındaki tüm hizmetlerin hız kotasından yer. Sol'da Turkcell gibi kazıklama moduna geçiş yaptı.. Ama belliydi zaten, aynı holding.
geçen fiber of line oldu hazır fazladan paket varken kullanayım dedim 3G'yi silmişler varsa yoksa 4g-4,5g aşımsız paketleri 1kbps ile sırlamışlar spotify ağ hatası veriyor BTK aşımsızları 128kbps olacak diyordu ama uygulama yok...

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
geçen fiber of line oldu hazır fazladan paket varken kullanayım dedim 3G'yi silmişler varsa yoksa 4g-4,5g aşımsız paketleri 1kbps ile sırlamışlar spotify ağ hatası veriyor BTK aşımsızları 128kbps olacak diyordu ama uygulama yok...
BTK'ya şikayet et. Minimum 96 KB olması lazım mobilde.