Turkcell 3g Vınn Dns Değişimi Nasıl Yapılıyor ?

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
Turkcell 3G Vınn sahibiyim ancak bir türlü dns değişimini yapamadım. İnternette dökümanlar mevcut ancak turkcell in güncel programıyla alakası yok.

Yardımcı olursanız sevinirim, bilgisayara ekstra herhangi bir program kurmak istemiyorum.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
forumda bununla ilgili bir konu hatırlıyorum sanki ama normal pc oldugundan farklı değildir die düşünüyorum..

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
forumda bununla ilgili bir konu hatırlıyorum sanki ama normal pc oldugundan farklı değildir die düşünüyorum..

Normal pc de ağ bağlanrıları kısmında aygıtlar gözüküyor oradan dns değişmesi vs.. yapabiliyoruz ancak turkcell in vınn ında böyle birşey mümkün değil, kendi programınının son sürümünde de herhangi bir dns ayarı yok.

Yardımcı olabilecek ?

ulaş35

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşım aynısını ben vodafon da yapmıştım normal bütün bağlantı ayarlarımı yaptıktan sonra bağlanmak için ağ bağlantılarına girip vodafone yazan ağ bağdaştırıcısından özellikler kısmından dns ayarlarını yapmıştım , fakat bağlanırkan vodafonun kendi programı ile değil ağ bağdaştırıcıları kısmındaki bağlantıya sağ tıklayıp bağlan diyederek bağlanıyordum bu şekilde youtube ye felan girebiliyordum , kendi programı ile bağlanınca giremiyordum.Bilmem anlatabildim mi belki bu dediğimi turkcellde de deneyebilirsin.

Antediluvian

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Vınn Programında var kendim yaptım bi tanıdığım bilgisayarında ayarları gözümün önüne tam getiremediğim için tarfi edemiyorum size.. programı dikkatli incelerseniz bi gelişmiş sekmesinde görceksiniz..

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
Vınn Programında var kendim yaptım bi tanıdığım bilgisayarında ayarları gözümün önüne tam getiremediğim için tarfi edemiyorum size.. programı dikkatli incelerseniz bi gelişmiş sekmesinde görceksiniz..

Eski sürüm olmasın o ? Turkcell Connect te dediğiniz vardı çünkü. Vınn için kullanılan son sürüm programda şu an dediğinize benzer birşey yok.

Ağ bağlantılarım kısmında da Turkcell 3g ile alakalı hiçbirşey yok. O şekilde de yapamıyorum.

ulaş35

Doçent
Reaksiyon puanı
2
vınn markası ile ilgili bir bağlantı da mı yok?
(ağ bağdaştırıcısı olarak)

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
640347Ekran-Alintisi.PNG

Bu ekrana gelince Turkcell 3G ile baglantıyı görmen lazım buradan özellikler değip değiştireceksin.

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
640347Ekran-Alintisi.PNG

Bu ekrana gelince Turkcell 3G ile baglantıyı görmen lazım buradan özellikler değip değiştireceksin.

Burada gözükmüyor işte normalde dns değişimi yapabiliyorum kablosuz internette vs.. ama, turkcell 3g hiçbir yerde gözükmüyor.

kaptan_07

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum
Turkcell vınn (zte proprietary usb modem) ile internege giriyorum bu DNS ayarlarını nasıl değiştireceğim yardım ederseniz sevinirim.