Türkçe Rap Bazı Dissler

Algos SB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Rap müziğin olmazsa olmazı şüphesiz " diss " olayıdır. Önceki yıllara oranla diss sayısı düşse de öyle sözler var ki üzerinden kaç yıl geçerse geçsin unutmak mümkün olmuyor :rolleyes: Videoyu ekleyen arkadaşımız " Türkçe Rap'in En Sağam Dissleri " olarak eklemiş, listede eksikler var ama başarılı bir toplama video olmuş. Keyifli dinlemeler
Part - 1
[video=youtube;RvC4b6eHPB0]http://www.youtube.com/watch?v=RvC4b6eHPB0&feature=related[/video]

Part - 2
[video=youtube;mXmKb3qd7iQ]http://www.youtube.com/watch?v=mXmKb3qd7iQ[/video]

Froz11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
No1 ile Şeyho barıştı , Joker Kamufle , Flowart , Sokrat gibi isimlerle tanıştı . Ortalık güllük gülistan ama merak ettiğim Joker ve Anıl noldu FK3de KPSSöye girmiş sanırım orda barışamadılar acaba telefonla falan barıştılar mı? Ama tek gerçek var Türkçe Rap gelişiyor.

uqur52

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şu konuyu açarken ne düşündüğünü sorabilir miyim? Amacın ne? Bu tür tipleri dinleyip zevk mi alıyorsun yoksa?

Algos SB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şu konuyu açarken ne düşündüğünü sorabilir miyim? Amacın ne? Bu tür tipleri dinleyip zevk mi alıyorsun yoksa?

Zevkler ve renkler tartışılmaz. Düşüncenize saygı duyuyorum ve aynı duyarlılığı sizden de bekliyorum. Keyifli forumlar

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
En sağlam diss mi ? Burada paylaştırmıyorlar disstortion ep dinle.

Algos SB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
En sağlam diss mi ? Burada paylaştırmıyorlar disstortion ep dinle.

Videoyu kanala ekleyen arkadaşımız öyle yazmış, onu ben yazmadım. Fark ettiyseniz konuyu " Türkçe Rap Bazı Dissler " başlığı ile açtım.

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Videoyu kanala ekleyen arkadaşımız öyle yazmış, onu ben yazmadım. Fark ettiyseniz konuyu " Türkçe Rap Bazı Dissler " başlığı ile açtım.

Yazmasa da ben yine de yazardım yani. :D Sana değil merak etme. :)