Türkçe Pop'un 1 NUMARA'sı geliyor - Number1 Türk

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
thumbnail.php

'Türkçe Pop'un 1 NUMARA'sı geliyor

Number1 Türk 25 Haziran'da yayında!!!

20 yıldır yabancı müzik sektörünün ufuk açan markası Number1, yabancı müzik yayıncılığındaki başarısını Türkçe Pop alanına taşımaya hazırlanıyor.

Number1 TÜRK, Number1 FM ve Number1 TV gibi "Her zaman, sadece en iyi müzik" anlayışı ile Türkçe POP'a yepyeni bir soluk getirecek.

http://www.numberone.com.tr/

Siteniz her yeri Like kodu dikkat edin.

RocKhan

Doçent
Reaksiyon puanı
15
Ben 20 yıldır müzikle ilgileniyorum, bunlar 20 yıldır yabancı müzik sektöründe ne ufuk açmış merak ettim, zaten Türkçe POP ismi ile bir kanal ya da radyo açıyorlar ise yaptıkları işin ne kadar ticari kaygılarla yaptıkları aşikar, Müzik sadece POP'mudur?

Sorum size değil Darkness, genel bir serzeniş ve eleştiri diyelim.

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
TV Frekans Bilgileri

thumbnail.php

Radyo Frekans Bilgileri

thumbnail.php

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
zaten NR1 tvde türkçe içerik vardı. bunun yanında bir sürü türkçe pop kanalı var. kral pop, poweturk gibi. ancak adam gibi yabancı müzik yayını yapan kanal yok. ne dream tv ne de NR1 içerik bakımından yeterli değil.

keşke MTV, VH1, Viva gibi yerli bir kanal açılsa...

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
zaten Türkçe şarkı çok çok az dinliyorum bence böyle bir kanalın gereği yoktu,şarkı sözleri çok saçma yabancıların ki gibi

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Yayın kalitesi kötü logo berbat,
Talkit kanaldan öteye geçemiyor şu an için

feafert

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Karacan grubunun değil miydi NR1 . Vergi borcunu ödememek için paravan şirketle yurtdışına para kaçırıyorlar diye haberler çıkmıştı. Sonra iftira diye yalanlamışlardı. Milliyet -vatan hisselerini devretmek zorunda kalmışlardı.

Bu kanaldan birşey olacağını zannetmiyorum umarım yanılırım da , o çöplüğe bir kanal daha katılmaz.