Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
şifreyi değiştirdim yeni şifrede türkçe karakter kullanmısım ve bu yüzden bilgisayar şifreyi kabul etmiyor bi yerde bu şekilde düzeldiğini okudum ama burdada sabit bi kullanıcı adı çıkıyo onu değiştiremiyorum
---------- saat 23:22 eklendi ---------- önceki mesaj saat 23:19 eklenmişti ----------
türkçe karakter kullanıldıgında kabul etmiyormus pc
bu konuda bilgisi olan varsa acil düzeltmem lazım notlarım bilgisayarda ders çalısmam lazım
Bunu indir. CD ye çek. Bilgisayara tak. Yeniden başlat. CD önyüklemeyi onayla bir kaç defa enter demen gerek. Son kullanıcı kodunu sıfırlamak daha doğrusu "12345" yapmak için seçip onaylıyorsun . sonra yeniden başlatınca düzeliyor.
Bu tür işlemler risklidir biraz. Yani ben anlattım doğru yapabilirsen sorun olmaz. Hadi bakalm
Olmayınca gelir söversin o bakımdan Ben hangi programı önerirsem öneriyim sorumluluk almam. DAha önce başıma gelen bi hadisede misal anlatayım. Adam windowsu nasıl kuracağını bilmiyor. Adama CD yi bilgisayara tak dedim falan anlattım. Sonra adam dedi bozdun bilgisayarımı! Neymiş? Beyefendinin CD sinde catlak varmış. CD_rom a takınca parçalanmış. CD sürücü bozulmuş. GElip bir ton küfür etmişti. Bu son demiştim kendi kendime