[Türk Yapımı] Yeni Hit Miss - Ücretsiz

jappetto

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oynamaktan kod yazamadığım, oynayanların beğenip bağımlılık yarattığını söyledikleri yeni günlük oyunumuz Hit Miss. Başka bir benzeri yok, yerli ve taptaze. Basit ve düz tasarım, kolay kontrol, eğlenceli oyun. Desteklerinizi bekliyoruz. Teşekkür ederiz.

Hit Miss İndir

Mavi'yi tek dokunuşla etrafta yuvarlayarak Sarı RolliPop'lara çarpın patlasın, kırmızı Dorothy'leri birbirine vurun yok olsun, mor Alice'i deliğe düşürün ve oyunun yıldızı Yvaine'e daha hızlı vurarak gökyüzüne geri gönderin gitsin. Olabildiğince az dokunun çünkü her dokunuş puanınızı eksiltir, her yok etme 5 puan verir. İyi eğlenceler.

Ekibimiz -eğer birbirimizi bulabilirsek- 2 kişi :) Eksik kaldığımız yönler, anlatamadığımız konular olabilir. Eleştiriye, yeni fikirlere açığız.

Tanıtım Videosu

Yorumlarınızı esirgemeyin lütfen.
Tekrar teşekkürler.

jappetto

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aClJQBIe7KVdk3l5sx4bQrTXNtzXLPlhJA4Ivg_O5d04xlu7z4  Uf6X1nlmTq_PjNLw=w300-rw

Oyunu güncelledik, toplar artık aşamalı artmıyor hep 3 top veya çiftle oynanıyor. Bazı kullanıcıların oyunu anlamakta zorlandığını gördüğümüz için bir de canlı video çekimi yaptık.
[video=youtube;aX5PVfOP1SA]http://www.youtube.com/watch?v=aX5PVfOP1SA[/video]

Kimseyi kısıtlı canlar, kapalı özelliklerle para harcamaya zorlamıyoruz. Reklamları bile kısıtlı tuttuk. Oyunu deneyip yorum yazarsanız seviniriz.

jappetto

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
webtekno'yu izliyordum denk geldikçe. YouTube'ta yorum yaptım bir de tweet attım bakalım. Bir sürü istek alıyorlardır, bakarlar mı bilmem.

Daha çok mor topu zor buluyorlar. Yıldızı hızlandırmak için maviyle yıldızı hizalayıp ekranın öbür ucuna dokunarak çarptırıyorum ben genelde. Gördüğüm kadarıyla zamanla herkes kendi stratejisine göre oynuyor. Alışınca kolaylaşacaktır.

Denediğin için, tavsiyen için çok teşekkür ederim.