Türk usulü yeni nesil Monopoly'nin adı Milyoner...
Yıllardır zevkle oynanan Monopoly, şimdi her an, her yerde elinizin altında.Mahpusa mı düştün? Hamili Kartın varsa üzülme..!
Holosko Kartı altın gibi.Takaslarda Holosko + Bir Miktar Para gibisi yok...
Bir gün Eminönüdesin balık ekmekte, bir gün Kanlıcada yoğurt sefasında. Gençsin gezeceksin, göreceksin, eğleneceksin ama dikkat. Kapkaça uğrama!
İstanbul'da oteller zincirini kurabilirsin ama sırada daha çok yer var. Ankara semtleri, İzmir semtleri ve Türkiye şehirlerinin de bulunduğu 14 farklı oyun alanı seni bekliyor. Ben kendi çöplüğümde oynarım dersen kişisel Monopoly tasarımını da yapabilirsin.
Şimdi hırsınızı test etme vakti. Ben hırslanmam deme! Milyoner Amca, gelişmiş çakal zekası ile sizi oldukça zorlayacak. Bakalım çakallar arasında kurt mu olacaksın, yoksa kuzu mu?
* Gelişmiş Çakal Zeka
* Rastgele Modu : Her oyuncuya belli sayıda tapu önceden verilir.
* Çoklu Dil Desteği : Türkçe, İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Portekizce, Rusça, Endonezce,Lehçe,Hintçe
* 14 Farklı Oyun Alanı
- İstanbul semtleri
- Ankara semtleri
- İzmir semtleri
- Türkiye şehirleri
- Dünya ülkeleri
- İngiltere şehirleri
- Almanya şehirleri
- Fransa şehirleri
- İtalya şehirleri
- İspanya şehirleri
- Rusya şehirleri
- ABD şehirleri
- Endonezya şehirleri
- "Game of Thrones" şehirleri
* Kişisel Oyun Alanı Tasarımı
https://play.google.com/store/apps/dev?id=8547587900610932638
Ekli dosyayı görüntüle 14495 Ekli dosyayı görüntüle 14496
Ekli dosyayı görüntüle 14494
Ekli dosyayı görüntüle 14494
Yıllardır zevkle oynanan Monopoly, şimdi her an, her yerde elinizin altında.Mahpusa mı düştün? Hamili Kartın varsa üzülme..!
Holosko Kartı altın gibi.Takaslarda Holosko + Bir Miktar Para gibisi yok...
Bir gün Eminönüdesin balık ekmekte, bir gün Kanlıcada yoğurt sefasında. Gençsin gezeceksin, göreceksin, eğleneceksin ama dikkat. Kapkaça uğrama!
İstanbul'da oteller zincirini kurabilirsin ama sırada daha çok yer var. Ankara semtleri, İzmir semtleri ve Türkiye şehirlerinin de bulunduğu 14 farklı oyun alanı seni bekliyor. Ben kendi çöplüğümde oynarım dersen kişisel Monopoly tasarımını da yapabilirsin.
Şimdi hırsınızı test etme vakti. Ben hırslanmam deme! Milyoner Amca, gelişmiş çakal zekası ile sizi oldukça zorlayacak. Bakalım çakallar arasında kurt mu olacaksın, yoksa kuzu mu?
* Gelişmiş Çakal Zeka
* Rastgele Modu : Her oyuncuya belli sayıda tapu önceden verilir.
* Çoklu Dil Desteği : Türkçe, İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Portekizce, Rusça, Endonezce,Lehçe,Hintçe
* 14 Farklı Oyun Alanı
- İstanbul semtleri
- Ankara semtleri
- İzmir semtleri
- Türkiye şehirleri
- Dünya ülkeleri
- İngiltere şehirleri
- Almanya şehirleri
- Fransa şehirleri
- İtalya şehirleri
- İspanya şehirleri
- Rusya şehirleri