evet sürekli yanıp sönüyor hiç sabit olmuyorSürekli yanıp sönüyorsa sıkıntı sabit değil demi? Sabit yanması gerek.
evet sürekli yanıp sönüyor hiç sabit olmuyorSürekli yanıp sönüyorsa sıkıntı sabit değil demi? Sabit yanması gerek.
Senlik problem değil o zaman, ankastre bağlantılarını yapmaya Türk telekom ekibi gelip etiket atmıştır, ankastreye kontrol etme şansın varsa bir bak kablolarını bağlamışlar mı diye.evet sürekli yanıp sönüyor hiç sabit olmuyor
işaretli olan sürekli yanıp sönüyor yanındaki turuncu arada bir yanıp sönüyor dsl ışığı hangisi ?Senlik problem değil o zaman, ankastre bağlantılarını yapmaya Türk telekom ekibi gelip etiket atmıştır, ankastreye kontrol etme şansın varsa bir bak kablolarını bağlamışlar mı diye.
Altında dsl diye yazması lazım aslında.işaretli olan sürekli yanıp sönüyor yanındaki turuncu arada bir yanıp sönüyor dsl ışığı hangisi ?
Valla bilmiyorum bu modemde bulamadım benAltında dsl diye yazması lazım aslında.
O zaman yarın mı gelip kuracaklarArayüzden bilgileri girsen de Turknet'in gelip internetini kurması gerekiyor. Tüm işlemler tamamlanınca sana kullanmaya başlayabilirsiniz diye mesaj gelecek.
Bize şöyle bir mesaj geldi TurkNet'e hosgeldiniz. Kullanici adiniz:***** Sifreniz:***** ile internet hizmetinizi ku"llanabilirsiniz. B001Arayüzden bilgileri girsen de Turknet'in gelip internetini kurması gerekiyor. Tüm işlemler tamamlanınca sana kullanmaya başlayabilirsiniz diye mesaj gelecek.
Ankastreye gelip kablo bağlantılarını yapmaları lazım, ben ttden geçiş yapınca sırf 2 hafta tt yüzünden uğraştım meğerse gelip benim kablolarımı kesmişler bağlantısını yapıp kullanmaya başladım.O zaman yarın mı gelip kuracaklar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bize şöyle bir mesaj geldi TurkNet'e hosgeldiniz. Kullanici adiniz:***** Sifreniz:***** ile internet hizmetinizi ku"llanabilirsiniz. B001
anladım o zaman muhtemelen yarın gelip halledecekler ama benim anlamadığım bilgisayarda turknetin internetini kullanıyorum sadece wi-fi de sorun varAnkastreye gelip kablo bağlantılarını yapmaları lazım, ben ttden geçiş yapınca sırf 2 hafta tt yüzünden uğraştım meğerse gelip benim kablolarımı kesmişler bağlantısını yapıp kullanmaya başladım.
Nasıl yani? Bilgisayar da istediğiniz siteye girebiliyor musunuz?anladım o zaman muhtemelen yarın gelip halledecekler ama benim anlamadığım bilgisayarda turknetin internetini kullanıyorum sadece wi-fi de sorun var
evet bilgisayarda (kablolu) hiçbir sorun sıkıntı yok çok iyi bir şekilde kullanıyorum sadece wi-fi de sorun varNasıl yani? Bilgisayar da istediğiniz siteye girebiliyor musunuz?
Allah Allah, çok acayip.evet bilgisayarda (kablolu) hiçbir sorun sıkıntı yok çok iyi bir şekilde kullanıyorum sadece wi-fi de sorun var
dün geceden beri çözmeye çalışıyorum ancak bir türlü çözemedim.Allah Allah, çok acayip.
başka birisi şöyle dedi "Telekom TurkNet e geç onay veriyor bu yüzden wifi olmayabilir" bu doğrumu sizce ve birde şey var geçiş yaptığımız gün telefonuma şöyle bir mesaj geldi "Degerli müşterimiz, Turk telekom Wİ-Fİ iptal talebiniz işleme alınmıştır" diye bir mesaj gelmişti bununla alakalı olabilir mi sizce ?Allah Allah, çok acayip.
Hiçbir fikrim yok bu konuda.başka birisi şöyle dedi "Telekom TurkNet e geç onay veriyor bu yüzden wifi olmayabilir" bu doğrumu sizce ve birde şey var geçiş yaptığımız gün telefonuma şöyle bir mesaj geldi "Degerli müşterimiz, Turk telekom Wİ-Fİ iptal talebiniz işleme alınmıştır" diye bir mesaj gelmişti bununla alakalı olabilir mi sizce ?
birde elimde farklı bir modem var onu takıp denesem olur mu ki ?Hiçbir fikrim yok bu konuda.
Vdsl kullanıyorsanız vdsl modemse deneyin, modemde de problem olabilir belki, denemekten zarar gelmez.birde elimde farklı bir modem var onu takıp denesem olur mu ki ?
sorun modemdeymiş modemi değiştirdim ve düzeldi wi-fiye bağlanıyorum sorunsuz şekilde ama turknette eski modemin seri numarası gözüküyor sorun olur mu sizce ?Vdsl kullanıyorsanız vdsl modemse deneyin, modemde de problem olabilir belki, denemekten zarar gelmez.