yusuf.00
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 3
türk telekom neden gereksiz pahalı ben bayburt da yaşıyorum 75 tl ye 16 alıyorum arkadaşım 105 e alıyor üstüne bide taahhüt var
Cogu yere yatırım yeni yeni başladıtürk telekom neden gereksiz pahalı ben bayburt da yaşıyorum 75 tl ye 16 alıyorum arkadaşım 105 e alıyor üstüne bide taahhüt var
35TL ödeyerek 15GB internet kullanıyorum ben mi fazla şanslıyımtürk telekom neden gereksiz pahalı ben bayburt da yaşıyorum 75 tl ye 16 alıyorum arkadaşım 105 e alıyor üstüne bide taahhüt var
İki gün sürmez işlem. Yeni hat açılış vergilerini alırlar. 130 civarrı.Ben de bir şey danışacaktım da
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hattım şu anda ablamın üstüne de hattımı kendi üstüme almak istiyorum başvursam ne kadar tutar devir işlemleri gün ve fiyat olarak gerçekten Pazartesi ilk işim bu olacak yardımcı olursanız çok sevinirim...
Müşteri hizmetleri 86 TL dedi de o söylediği vergi hariç mi bir de Türkcell faturasıza(GençTürkcell)geçeceğim bunun için ilk önce Türk Telekom faturasıza mı geçmem lazım yoksa faturalı hattan da faturasıza direk geçiliyor mu taahhüt ayın 22’sinde bitiyor.İki gün sürmez işlem. Yeni hat açılış vergilerini alırlar. 130 civarrı.
Bugün gittim hat devri almak için sistem yoğun Perşembe-Cuma gel dediler ama ayın 22’sinde de taahhüt bitiyor.23’ünde yeni bir taahhüt başlatsam yine de hat devrini üstüme verirler mi acaba?İki gün sürmez işlem. Yeni hat açılış vergilerini alırlar. 130 civarrı.
aga adamın şirketimi adama ne isyan ediyorsun, o sadece parasına bakıyoKötü hizmet değil, hizmet vermiyorsunuz.
Gerçekten mi uzun zamandan sonra sistem açıldığı için gerçekten yoğunluk olmuş olamaz mı şimdi gitsem yapılabilir mi peki hat devir işlemleri çünkü gerçekten zamanla yarışıyorum 23'ü olmadan başka bir operatöre taşımam lazım çünkü geçemezsem yeni bir 12 aylık taahhüt başlayacak bu da benim istediğim bir şey değil çünkü burada gerçekten bu hat çekmiyor canlı derste,oyunda vs. beni çok mağdur ediyor.Yalan söylemişler, uğraşmak istememişler. Dilersen şikayetçi olabilirsin, başka bir bayiden yap. Sistem yoğunluğu alakası yok!
Alakası yok. Fatura ödeme yapan, numara taşıma alan sistem, faturalıya geçiş yapan sistem hat devrinde mi bozulacak? Yalana bak 😂Gerçekten mi uzun zamandan sonra sistem açıldığı için gerçekten yoğunluk olmuş olamaz mı şimdi gitsem yapılabilir mi peki hat devir işlemleri çünkü gerçekten zamanla yarışıyorum 23'ü olmadan başka bir operatöre taşımam lazım çünkü geçemezsem yeni bir 12 aylık taahhüt başlayacak bu da benim istediğim bir şey değil çünkü burada gerçekten bu hat çekmiyor canlı derste,oyunda vs. beni çok mağdur ediyor.
neden upload hızım 0.6 yı geçmiyor ? bu kadar düşük olmaması lazım
Ekli dosyayı görüntüle 152260
pek fark yokmu tam hem up hem down 8kat daha hızlı sizdeOrana bakacak olursak önemli bir fark yok aramızda.
upload hızım çok düşük durduk yere ping çıkıyor internete 100 tl den fazla veriyoruz upload 0.66 bu nedir yaAklınıza takılan bişey varsa sorabilirsiniz bir yararım dokunursa sevinirim
Onu diyorum bende. Down ne kadar fark varsa up aynı şekilde farka sahip. Orantı doğru yani.pek fark yokmu tam hem up hem down 8kat daha hızlı sizde
Çok şükür hattı üstüme aldım 19 Mayıs’ta fakat bu sefer başka operatöre geçecektim fakat dediler devri aldıktan en erken 3 ay içinde başka operatöre geçebilirsin diye öyle bir şey var mı gerçekten arkadaşlar 3 farklı operatöre sordum üçü de aynı şeyi söyledi.Alakası yok. Fatura ödeme yapan, numara taşıma alan sistem, faturalıya geçiş yapan sistem hat devrinde mi bozulacak? Yalana bak 😂
Mecbur bunda kalacağım artık 3 ay olmaz deniyor 12 ay boyunca da hat devir ücreti faturaya yansıyormuşYeni hatta devir olur mu haberim yok.
Sana akıl; Bir şey demeden git operatöre hat taşıma başlat. Öyle kural varsa zaten taşıma iptal olur. Arafta kalmazsın.