Türk telekoma Elimiz Mahkum..

sergen.07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar,yalın internet için başvuru yaptm,15-20 defa aradıktan sonra 15.günde geldiler bağladılar;ama bir sorun vardı net yok.Nasıl ? Fatura başlamış ancak ben hizmeti alamıyorum.Neyse Şikayet dilekçesi fln dolduruk (25 Defa) zar zor geldiler bağladılar.Yalın internet 8mbps e kadar diyor.Ama hız 2048 de sabitlenmiş.Halada arıyoruz bakalım nereye kadar.Benim gibi binlerce insan mağdur durumda;Ülkemizde ne yazıkki telekomikasyon gelişmiş değil rekabet ortamı yok.Smile,turknet var ama onlar da türk telekomdan alıyor;bağlantıyı yapanlar aynı sadece firmalar değişik.Elimiz Mahkum ne kadar sövsek de sinirlensek te bu adamlardan alıcaz.Zaten bu imkanlar gelişmiş olsa hiçbir sıkıntı yaşamayız.Misal otobüs firmalarına bakıyorsunuz birsürü.Bir tanesi tvli koltuk taktırınca Diğerleride Anında taktırıyor müşteri memnun kalıyor imkanınız çok,memnun olacağınız firmayı bulursunuz, Ama internette öle değil ne yazıkki hepsi aynı...Burada devletin devreye girmesi lazım denetim ŞART !! Sen bu adamlara ceza vericeksin ki çalışsınlar.