Türk Telekom Tüm Dünyaya Fiber Optik Döşüyor (Cem Yılmaz Yeni Reklam)

eyvaan

Asistan
Reaksiyon puanı
4
https://www.facebook.com/video/video.php?v=126995810716519&oid=96803912019&comments

Kişisel yorumum: Tüm dünyaya fiber optik kablo döşeyeceğinize ilk önce ülke içindeki internet altyapısını bir düzene sokun, millet şehrin merkezinde adam akıllı internete bağlanamıyor, şaka gibi 16 mbit tarifeler çıkarıyorsunuz peki bu dandik altyapı ile bu hızları kaç kişi alabiliyor? Birde 3 dakika reklam çekmişler, işte verdiğimiz paralar altyapıya gideceğine cem yılmazın cebine gidiyor, yazıklar olsun.

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
https://www.facebook.com/video/video.php?v=126995810716519&oid=96803912019&comments

Kişisel yorumum: Tüm dünyaya fiber optik kablo döşeyeceğinize ilk önce ülke içindeki internet altyapısını bir düzene sokun, millet şehrin merkezinde adam akıllı internete bağlanamıyor, şaka gibi 16 mbit tarifeler çıkarıyorsunuz peki bu dandik altyapı ile bu hızları kaç kişi alabiliyor? Birde 3 dakika reklam çekmişler, işte verdiğimiz paralar altyapıya gideceğine cem yılmazın cebine gidiyor, yazıklar olsun.

Türk Telekom döşemedi o kablolaları zaten hazırda bulunan kabloları satın aldı.

Cbox

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Yorumunuz a katiliyorum. tebrikler. ttnet önce hizmet vermeyi bir öğrensin sonra gelsin.

arkay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
türkiye bitti de dünyaya mı sıra geldi

Cbox

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Superonline bizim memlekette yok ki sasmayalim:)

tun@h@n

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Sizin semtte neler oluyor bilmiyorum ama bizim semtte baya bir calısma var fiber altyapı anlamında.

fiber olmasa da(ne özelliğimiz varsa!)bizim bölgede de çalışma var ama özellikle hız kısıtlaması yapıyorlar ve aboneye türlü türlü yalanlar söylüyorlar. telekom altyapıya olduğu kadar insan kaynağına da yatırım yapması gerekiyor.

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
fiber olmasa da(ne özelliğimiz varsa!)bizim bölgede de çalışma var ama özellikle hız kısıtlaması yapıyorlar ve aboneye türlü türlü yalanlar söylüyorlar. telekom altyapıya olduğu kadar insan kaynağına da yatırım yapması gerekiyor.

Hak veriyorum.Yalnız ben bu konuda şanslıyım Türk Telekon santralin ttnet görevlileriyle aram çok iyi hatta 32mb tarifesine geçiş yapayım mı dediğimde bir ay kadar bekle demişlerdi :) bakalım bekliyoruz.Geçeyim fibernete yorumlarımı yaparım.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
o kadar yatırım yapıldı, masraflar arttı. bir çek karala bakayım. yani zam :D

MtHan

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Telekom Avrupaya kablo döşüyor Ülkemizde ise bize döşüyor...

Khalifa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya önce bi Türkiyeye döşesinlerde fiber optiği sonra Avrupaya geçerler...

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
Utandım gerçekten bu reklamdan... Bana veremediği hizmeti Avrupa ya sunmuş umrumda mı ? Resmen sizin için çalışmıyoruz, başkaları için çalışıyoruz diye mesaj veriyorlar. Utanmadan birde bunun reklamını yapmışlar.

Evime ulaşmayan bir teknolojiyi Avrupa da sunup bana reklamını yapıyor, birde Türklerin gururu gibi bir mesaj veriyor... Çok saçma.

Reaksiyon puanı
0
Utandım gerçekten bu reklamdan... Bana veremediği hizmeti Avrupa ya sunmuş umrumda mı ? Resmen sizin için çalışmıyoruz, başkaları için çalışıyoruz diye mesaj veriyorlar. Utanmadan birde bunun reklamını yapmışlar.

Evime ulaşmayan bir teknolojiyi Avrupa da sunup bana reklamını yapıyor, birde Türklerin gururu gibi bir mesaj veriyor... Çok saçma.

Kardeş türktelekomu kiralayan adam türk değilki lübnan o yüzden türktelekomu kullanarak kendi kira sözleşmesi bitmeden avrupada kendine yer ediyor :) ve bu arada evimize ulaşmayan hizmet diyen arkadaşlar eskiden türktelekomda 90 bin kişi çalışıyordu şimdi 20 bin kişi çalışıyor hemde hiç durmadan gece gündüz devlette iken personelin aldığı maaşın yarısını bile almadan biraz sabır gerekli sadece yenilemeler bu personelle 1 en geç 2 yıl içinde her eve fiber gitmesini sağlayacaktır. Bundan hiçkimsenin şüphesi olmasın. Bize düşen sadece biraz sabretmek.

tun@h@n

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Kardeş türktelekomu kiralayan adam türk değilki lübnan o yüzden türktelekomu kullanarak kendi kira sözleşmesi bitmeden avrupada kendine yer ediyor :) ve bu arada evimize ulaşmayan hizmet diyen arkadaşlar eskiden türktelekomda 90 bin kişi çalışıyordu şimdi 20 bin kişi çalışıyor hemde hiç durmadan gece gündüz devlette iken personelin aldığı maaşın yarısını bile almadan biraz sabır gerekli sadece yenilemeler bu personelle 1 en geç 2 yıl içinde her eve fiber gitmesini sağlayacaktır. Bundan hiçkimsenin şüphesi olmasın. Bize düşen sadece biraz sabretmek.

pozitif bakış açısı güzelde,gerçekler yakamızı bırakmıyor:)

arızaya bakmak için gelen personelde bazı zaman dilimlerinden bahsediyor,dediklerinin iki misli zaman geçiyor ortada birşey yok.

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Yazık oldu avrupalılarada orayıda batırıcak belli İstanbul un göbeğindeyim 10 senedir alt yapıya bi kazma vurmadılar bizim paraları

avrupa da yediler

Reaksiyon puanı
4
telekomun tamamı yabancıların degıl yarısı devletın olması lazım.oyle hatırlıyorum.