Buraksahin006
Asistan
Az önce çok iyi olan internetim şu anda 5 dk da bir kırmızı yanıp sönüyor. İnternet hızım ise 6.50 lerden 4 lere düştü şu anda herkesde mi öyle internet yoksa bende öyle
Hocam siz mbps'lik paketi kullanıyorsunuzSon 2-3 gündür benim evdeki TT' de buna benzer bir durumda. Maalesef yavaşlamış durumda. Galiba kapanmadan kaynaklı yoğunluk.
Yalın Hipernet full limitsiz 50 Mbps paketim benim.Hocam siz mbps'lik paketi kullanıyorsunuz
Kaç mbps alıyorsunuzYalın Hipernet full limitsiz 50 Mbps paketim benim.
38-40 arasıKaç mbps alıyorsunuz
Normal prizden takılan modem önerisi yapabilir misin? 20 mbps kullanıyorum 35 mbps desteklese yeter.Marttan beridir aynı konu hiçbir altyapı genişletme çabası yok biraz birikmiliniz varsa huawei süperbox mobil modem alın takın bir sim kart devam
Hocam ben 12 mbps internetini kullanıyorum 6 7 alır alıyorum normal mi en fazla 938-40 arası
Bu 6.konunuz.Hocam ben 12 mbps internetini kullanıyorum 6 7 alır alıyorum normal mi en fazla 9
Normal kardeşim bence. 12 Mbps az değil mi? Tam tamına değer vereni görmedim zaten idare ediyoruz işte.Hocam ben 12 mbps internetini kullanıyorum 6 7 alır alıyorum normal mi en fazla 9
Aga huawei modemler en uygunu f/p olarakta başarılılarNormal prizden takılan modem önerisi yapabilir misin? 20 mbps kullanıyorum 35 mbps desteklese yeter.
TP-Link nasıl?Aga huawei modemler en uygunu f/p olarakta başarılılar
TP-Link nasıl?
Arkadaşım 2 tane aldı aynı gün 2 side elektrik kesintisinden yandıKeneetic.
Bahsi geçen modem bir süperonline serisiAga huawei modemler en uygunu f/p olarakta başarılılar
Keneetic DSL extra.Arkadaşım 2 tane aldı aynı gün 2 side elektrik kesintisinden yandı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bahsi geçen modem bir süperonline serisi![]()