Fiberler. Neredeyse dursunlar. Yoksa internetiniz hakkın rahmetine uğurlanır. O fiberleri de çakamazsınız.Bu ne ya çok kötü duruyor![]()
Obk fiber yazıyorKablolar fiber kablosuna benziyor kablonun üstüne bak yazar.
Bu nasıl fiber benim bildiğim turuncu olur ama kablo üstünde obk fiber yazıyorFiberler. Neredeyse dursunlar. Yoksa internetiniz hakkın rahmetine uğurlanır. O fiberleri de çakamazsınız.
Rengi değişir. Benim ki yeşil.turuncu
Hayırlı olsun binanıza fiber geliyor, duvara monte edip kapatırlar kutuyu elleşmeyin kablolara.Obk fiber yazıyor
Kutuyu takalı 1 ay oldu eğer fiberse inşallah öyledir nereye koysalar kabul ederim ama 1 aydır böyle bu kutu ne yapacağızHayırlı olsun binanıza fiber geliyor, duvara monte edip kapatırlar kutuyu elleşmeyin kablolara.
Cidden fiber mi 6 senelik bina 6 sene sonra fiber mi geldi şaşırdım cidden öyleyse istedikleri yere koysunlarFiberi buldun görünüşümü rahatsız etti?![]()
Gelirler yakında çevre binalara dağıtımları kablo çekme işlemleri vs yapılıyordur, nerede oturuyorsunuz hangi mahalle?Kutuyu takalı 1 ay oldu eğer fiberse inşallah öyledir nereye koysalar kabul ederim ama 1 aydır böyle bu kutu ne yapacağız
Tüm binalar sokaktaki bu kutudan takmışlar hepsine o beyaz kablo giriyor hocam ben avcılar Cihangir oyacı sokakta oturuyorumGelirler yakında çevre binalara dağıtımları kablo çekme işlemleri vs yapılıyordur, nerede oturuyorsunuz hangi mahalle?
Yeni bina yeni fiber internet hayırlı olsun.Cidden fiber mi 6 senelik bina 6 sene sonra fiber mi geldi şaşırdım cidden öyleyse istedikleri yere koysunlar
Cidden fiber mi 6 senelik bina 6 sene sonra fiber mi geldi şaşırdım cidden öyleyse istedikleri yere koysunlar