Türk telekom 0850 ve 444 ve 3 haneli hatlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 9köy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

9köy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ilgili bir başlık bulamadım. mecbur konuyu buraya açtım gerekli yere taşınabilir.

sayın arkadaşlar tük telekom ve avea artı dahada kötüsü onların destekçisi BTK tarafından soyulduğumuzun farkındamıyız?

ben şahsen hastanelerden çıkamayan bir şahısım. hastanelerin düzeldiğini söyleyen sağlık bakanımızdan nefret ediyorum. zira düzelen hiç bir şey yok. bu yüzden ama doktorları ama hasatne işleyişini devamlı şikayet etmek zorunda kalıyorum.

alo 184 ü arasama dakikası sanırım 1,5 tl. alt nuöaralarını vermeyerek sanki bu hatlar sapıkların sohbet ettiği hatlar gibiymiş gibi milleti soyuyorlar. defalarca şikayet ettim hiç bir çözüm yok. btk çok saçma cevaplar veriyor.. http://img266.imageshack.us/img266/5937/rl3t82.png mesela bu yazıyı benzer bir mesele için yazmıştım.

444 lü hatlarla çok uğraştım birçok vatandaş gibi.. avea beni delirtmişti.. http://img94.imageshack.us/img94/7730/screenshot3an.png

http://img254.imageshack.us/img254/4889/adsz444.png
cep telefonunda dakikalardan düşmesi için. ondan vazgeçip dahada şeytanisini buldular. birde kılıfı var bu numaralar avrupadada aynı sistemmiş. olabilir ama avrupada namert vergisi yoktur mutlaka.

http://webbilgi.igotek.net/0850-ile-baslayan-numaralar/

bakınız burda yazanlar belki dediğim gibi avrupa sistemi ile aynıdır.. ama 444 lü hatlardan ucuz diyor harfiyyen yalan.

birde herşeyden daha önemlisi alo 184 170 182 gibi elzem olan devlet hatlarından sömürülmüyormuyuz. Allaha havale olsun sözde müslümanım deyipte vatandaşını bu şekilde sömüren zihniyetlere. insan konuşuncada etiketi hemen basarlar. başka partiden derler. deli derler şunu derler bunu derler. hiç bir partiden değilm zamanındakilerde zaten bunlardan iyi değillerdi.. umarım yazım buradanda silinmez.

9köy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ilgili bir başlık bulamadım. mecbur konuyu buraya açtım gerekli yere taşınabilir.

sayın arkadaşlar tük telekom ve avea artı dahada kötüsü onların destekçisi BTK tarafından soyulduğumuzun farkındamıyız?

ben şahsen hastanelerden çıkamayan bir şahısım. hastanelerin düzeldiğini söyleyen sağlık bakanımızdan nefret ediyorum. zira düzelen hiç bir şey yok. en basit ilacımızı bile uzmanı yazmadı diyerek eczanelerden çevrilip tekrar hastaneye gitmek zorunda kalıyoruz. her gidiştede ayrı muayene ücreti. artı teşeron firmalrın elemanları ile uğraşmak cabası hele o salak bayanlar ne şirret oluyorlar. kayıttaki manyaklar çektijkleri zorlukları vatandaştan çıkartıyorlar.. güvenlikler zaten kendilerini polis sanma dangalaklığı içindeler. son günlerde hasatneye gidipte kaç saat kan sırasında bekleyen varmı ben marmara üniversitesi pendikteki hastneye gittim.. tam bayram üstü ve sonrası. ondan sonra hastaneye 50 kez daha gittim ama gidişlerimde korkudan sıra beklememek için kan vermek istemiyorum.. zira uzun tahliller için insan hafatnın 2 3 günü hastaneye gitmesi gerekiyor işimiz gücümüz yok ya.. amaç bıktırmak birde her gidişte günlük 8 tl muayene ücreti. lanet olsn bir kerede alın süründürmeyin vatandaşı..

doktorlar devlete devlet doktorlara gıcık arada bizler kaynıyoruz:( bu yüzden en başta sağlık sisteminin yanlışlıklarını olmak üzere..ama doktorları ama hastane işleyişini devamlı şikayet etmek zorunda kalıyorum.

alo 184 ü arasama dakikası sanırım 1,5 tl. alt numaralarını vermeyerek sanki bu hatlar sapıkların sohbet ettiği hatlar gibiymiş gibi milleti soyuyorlar. defalarca şikayet ettim hiç bir çözüm yok. btk çok saçma cevaplar veriyor.. http://img266.imageshack.us/img266/5937/rl3t82.png mesela bu yazıyı benzer bir mesele için yazmıştım. şimdi aramayayım diğerlerini hiç bir işimi belgesiz yapmam çünkü. saatlerce yazarım uğraşırım o yüzden.

444 lü hatlarla çok uğraştım birçok vatandaş gibi.. avea beni delirtmişti.. http://img94.imageshack.us/img94/7730/screenshot3an.png

http://img254.imageshack.us/img254/4889/adsz444.png
cep telefonunda dakikalardan düşmesi için. ondan vazgeçip dahada şeytanisini buldular. birde kılıfı var bu numaralar avrupadada aynı sistemmiş. olabilir ama avrupada namert vergisi yoktur mutlaka.

http://webbilgi.igotek.net/0850-ile-baslayan-numaralar/

bakınız burda yazanlar belki dediğim gibi avrupa sistemi ile aynıdır.. ama 444 lü hatlardan ucuz diyor harfiyyen yalan.

birde herşeyden daha önemlisi alo 184 170 182 gibi elzem olan devlet hatlarından sömürülmüyormuyuz. aynı türk filmlerindeki gibi.. 70 li yıllardaki yobaz bakkaliyesi nalburcu amcaların şark kurnazlığı hala halkta mevcut olması normaldir. devlet kurumu bu şekilde davrandıktan sonra.. Allaha havale olsun sözde müslümanım deyipte vatandaşını bu şekilde sömüren zihniyetlere. insan konuşuncada etiketi hemen basarlar. başka partiden derler. deli derler şunu derler bunu derler. hiç bir partiden değilim zamanındakilerde zaten bunlardan iyi değillerdi.. ama bunlar vatandaş mahkemey gidemsin hakkını arayamasın diye dünyanın mahkeme harcını basıyorlar üstelik peşin almaya başladılar son bir yıldır. yazık çok yazık..

not mesaja ek yapmak istedim 15 dk içinde değişiklik yapılırsa kabul olmuyormuş tekrar yazdım. affola..

Bence siz BİMER'e yazın, minimum maliyete karşılık maximum verim alırsınız diye düşünüyorum.
http://bimerapplication.basbakanlik.gov.tr/Forms/pgMain.aspx

faydası oluyor ama çok fazla değil. orayıda kandırıyorlar o kurumlardaki şeytanlar.. birçok yerde etkisiz bimer. ama faydasını hiç görmedim değil. dikkat ederseniz linklerimin birnde bimere yazdığım belli mail adresi var.

emrebebek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bazen bende geçiştirme, savsaklama cevaplar verildiğini görmüşümdür. Bazende işe yarıyor.

Felix Dzerjinski

Profesör
Reaksiyon puanı
5
BTK kararıyla 444'lü numaralar 2012 Nisan'ından itibaren heryöne paketleri içine dahil edildi. O konuda herhangi bir problem yaşarsanız yani 444'lü numaralarla konuşup heryöne paketiniz kapsamının dışında ücretlendirirseniz bu konuda ilgili Kurul Kararına dayanarak BTK'ya şikayette bulunabilirsiniz.

444'lü numaralarla konuştuğunuz zamanın 2012 Nisan'ından önce olması durumunda (galiba durumunuz böyle) herhangi bir hak iddia edemezsiniz.

184 numarasıyla ilgili yapılan herhangi bir düzenleme yok. O sebeple sadece talepte bulunabilirsiniz. Konuşmalarınız ücretlendirilmeye devam eder ne yazıkki.

cuhadar

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Bimerin hiç bir faydası olmaz. Sadece BTK ya gönderirler yazıyı o kadar.

9köy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
BTK kararıyla 444'lü numaralar 2012 Nisan'ından itibaren heryöne paketleri içine dahil edildi. O konuda herhangi bir problem yaşarsanız yani 444'lü numaralarla konuşup heryöne paketiniz kapsamının dışında ücretlendirirseniz bu konuda ilgili Kurul Kararına dayanarak BTK'ya şikayette bulunabilirsiniz.

444'lü numaralarla konuştuğunuz zamanın 2012 Nisan'ından önce olması durumunda (galiba durumunuz böyle) herhangi bir hak iddia edemezsiniz.

184 numarasıyla ilgili yapılan herhangi bir düzenleme yok. O sebeple sadece talepte bulunabilirsiniz. Konuşmalarınız ücretlendirilmeye devam eder ne yazıkki.

444 lü numaralar zaten nisandan önce milimi içeren link ve şikayet var sitesi linkinden belli zaten hak idda etmiyorum. hiç birisinden. aveanın şeytanlığından çıktı herşey. kanunu öğrenir öğrenmez aveayı aradım dedim ücretlenriecekmisiniz hayır kesinlikle ücretlenrimeyeceğiz dediler. sonra sessizce ücretlendirdiler. neden haber vermediniz daha önce sözünüz vardı dedim. terbiyesizce gerek duymadık btk kararı olduğu için dediler. halbuki sorduğumdada btk kararı olduğunu beirterek sordum ses kaydını attım sövdüm okadar yüzsüzlerki gıkları çıkmıyor hırsız oldukları için.. bende 5 adet hattı iptal ettim lanet olasıcalardan. avea kadar sahtekar bir operartör yoktur hepsi kötüdür ama avea dahada kötüdür devletin imkanlarını kullandığı için. vodafone nin amacı zaten operatörlük yapmak değildir. öyle olsa hepsini siler atar piyasadan.

tabi 3 haneli hatlardada bişe yapamayız lanet olsun haram olsun ne diyelim. aynı bankaların yaptıkları hırsızlıkları yapıyorlar:( benim kadar insanlar bu durumların üstüne düşse ama nerde bende bile bıktım beynim eridi onlarda zaten insanların uğraşamayacağını bildikleri için her şeyi planlı yapıyorlar. btk nın vatandaşın hayrına hiç bir uygulaması yoktur.

Bimerin hiç bir faydası olmaz. Sadece BTK ya gönderirler yazıyı o kadar.

çok ağır yazarsanız binde bir oluyor birazdan bir yazı daha atıcam yazıyorum hala.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
532 veya 500 arayanlar buna dahil mi? B işin içinde hile olabilir mi bu şekilde aramanın

Felix Dzerjinski

Profesör
Reaksiyon puanı
5
444 lü numaralar zaten nisandan önce milimi içeren link ve şikayet var sitesi linkinden belli zaten hak idda etmiyorum. hiç birisinden. aveanın şeytanlığından çıktı herşey. kanunu öğrenir öğrenmez aveayı aradım dedim ücretlenriecekmisiniz hayır kesinlikle ücretlenrimeyeceğiz dediler. sonra sessizce ücretlendirdiler. neden haber vermediniz daha önce sözünüz vardı dedim. terbiyesizce gerek duymadık btk kararı olduğu için dediler. halbuki sorduğumdada btk kararı olduğunu beirterek sordum ses kaydını attım sövdüm okadar yüzsüzlerki gıkları çıkmıyor hırsız oldukları için.. bende 5 adet hattı iptal ettim lanet olasıcalardan. avea kadar sahtekar bir operartör yoktur hepsi kötüdür ama avea dahada kötüdür devletin imkanlarını kullandığı için. vodafone nin amacı zaten operatörlük yapmak değildir. öyle olsa hepsini siler atar piyasadan.

tabi 3 haneli hatlardada bişe yapamayız lanet olsun haram olsun ne diyelim. aynı bankaların yaptıkları hırsızlıkları yapıyorlar:( benim kadar insanlar bu durumların üstüne düşse ama nerde bende bile bıktım beynim eridi onlarda zaten insanların uğraşamayacağını bildikleri için her şeyi planlı yapıyorlar. btk nın vatandaşın hayrına hiç bir uygulaması yoktur.

çok ağır yazarsanız binde bir oluyor birazdan bir yazı daha atıcam yazıyorum hala.

Yani Avea'dan bir yetkili "biz sizden 444'lü numaraları aradığınızda ücret almayacağız" mı dedi?

9köy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bazen bende geçiştirme, savsaklama cevaplar verildiğini görmüşümdür. Bazende işe yarıyor.

mesela ttnet adsl devamlı kopuyordu. eskiden cepten bile aramazlardı tt net olsun telekom olsun. adamlara dedim örenk kara oluşturup iptal edip paramıda geri alacağım. baktım sallıyorlar her desafsında bimeride cc ettim ondan sonra kaç kez sokak benim yüzümden kazıldı kabloalr yenilendi 3 kez. en sonunda baktılar uğraşamayacaklar 2010da dediler fibere geçicez ilk sırada sizin sokak var dediler bunuda yazılı ilettiler mailime. ama sözlerini tutmadılar bende beddua aokudum haram zıkkım zehir olsun dedim. bimer bana cevap yazdı isteğiniz telekom ve ttnete yönlendirilmiştir dedi http://img521.imageshack.us/img521/919/myu0h3.png

zorla bu yılın mart vs gibi ilk aylarında yapıldı. ama çatır çatırda 2007 den itibaren vermedikelri hizmete para kestiler. helal etmiyorum ama kim dinlerki. dah doğrusu millet olarak biz her şeye layıkız. maltepenin merkezinde dahi fiber yok hemen hemen ben zorla en beğenilmeyen mahallelerden ilkekz bizim binaya getirtiyorum. bizim binadaki hak yiyiciler. bana gıcık oldukları için biz istemiyoruz diyorlar:)) telekom elemanları manyakmı bunlar yahu diyor. manyak değillerde hainliklerinde yapıyorlar diyorum. adamlar tövbe tövbe çekiyorlar. artık sağa sola yazmaktan hak aramaktan resmen beynim eridi okadar çok belge varki elimde. okadar çok becerilmeyecek işleri becerdimki hemen hemen hepside ilkleri teşgil ediyor. çatır çatır telekomdan haklarımı aldım. 12khz sinyal ücreti sizde bilmezsiniz ne olduğunu her kontör düşüşünü belgeleryn bir sistemdir. 12kz sinyali

kendimi ve telekomu kontrol amaçlı almıştım yıllar önce bu sistemi.. sonra ev numarasının bakkala sucuya şuraya buraya gözükmemesi için yine ücret ödüyorum hala. daha evvel vestelde yakaladım bu durumu. benim sayemde büyük firmaların santrallerindeki bu özelliği kapatmaları için direktif çıktı. inanmadım dedim adamın elindeki makinenin ayarına karışamazsınızki size açmayacağım der bizede gözükmüyor der olur biter.. fakat bildiğiniz gibi değil kontrol mekanizmamıza yakalanırlarsa çok büyük cezası var buna cesaret edemezler dediler.. çok denedim hiç bir yerde gözükmüyor.. ama yurt dışını arayınca gözüküyor. onuda daha yeni anladım.. http://img818.imageshack.us/img818/7084/adszx2.png türkiyede gözükmüş olsaydı söke söke bu parayıda alırdım.

şuna emin olun kimin hatasını söylerseniz yüzüne sizden kötüsü olmaz. hemen hemen hiçbir tüketici derneğine olsun netteki şikayet var sitesi olsun güvenmem hiç birine. artık haşa Allah diyenede inanmıyorum. sadece bunu çıkar için dediğine inanıyorum. o duruma geldim yani. çünkü en dindarında bile samimiyet kalmadı.. birçok önemli durumu görmezden geliyorlar. ama doğuyu söyleyememek hak değil dinimizce.. en komik olanıda faiz yemek için bile kılıf uyduruyorlar yüzlerine doğruyu söyleyince insnı kafir ilan ediyorlar. tövbe yarabbi iyice sigortalarım attı. Allah haksızlık yapanları islah etsin olmuyorlarsa cuma hutbelerinde hocanın dediği gibi mahfu perişan eylesin. nediyim.

Yani Avea'dan bir yetkili "biz sizden 444'lü numaraları aradığınızda ücret almayacağız" mı dedi?

aynen bunu dedi bende telefona kaydettim ve o kaydı gönderdim. sonrada beni korkutmaya çalıştılar yaptığınız kayıt yasal değil dediler bende karşımdaki salak kız uzatınca dedim beni acil bir beyefendiye bağlayın olmayan aklınla beni kokutmaya çalışma.. baktım uzatıyor sövdüm. (şikayet var sitesine yazabilirmiyim yoksa bukadar net) tekrar aradım üst üste bayanlar denk geldi. e ahlak gereği bayana sövülmez yani bizlerin türk olarak ağzımız bozuk olsada genede bayanı ayırmak istiyoruz ama onalr insanın sabrını zorluyorlar.en son bir erkek operatöre denk geldi iyice sövdüm. çünkü böyle bir kanun yok. ben başbakanlığa yazıyorum. ses kayıtları gönderiyorum. hukukçularımız hakimlerimiz vs kulağının üstüne yatan tembel örnek kararlarla vakit dolduran insanlar olmasa. kimse tutup bizle yapılan görüşmeyide ses kaydına alamaz.. sizler alırsanzı bende alırım dedim. aynı zamandada hakim karşısına çıkar yüzünüze tükürürüm.. mahkemeye saygısızlıktan bir kaç gün girer çıkarım dışarı.. çünkü ses kayıt meselelerinde doğru dürüst bir kanun yok çok muğlak.

9köy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
532 veya 500 arayanlar buna dahil mi? B işin içinde hile olabilir mi bu şekilde aramanın

onuda sordum aveada o şeytanlık var dikkatli olun. ben bırakalı baya oldu..

turkcell ise kaç dk konuşursanız konuşun 40 veya 80 kuruş net hatırlamıyorum ama turkcell gene en dürüstü içlerinde biraz pahalı olsada. zaten artık 4440532 aranmıyor direkt 532 ye yönlendiriyor kapanıyor. 532den aramak zorunda kalıyorsunuz. vodafone da güvenmeyin dakika başı ücretlendiriyor aman.. haka arayamaaylım diye ellerinden gelen herşeyi yapıyorlar.