Türk şovmenin kafasına Tom Cruise imzası

aloisnebel

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Tayvan'da, Hollywood yıldızı Tom Cruise ile röportaj yapan Türk şovmen Rıfat Karlova, Cruise'dan kafasına imza atmasını istedi. Cruise'ın bu ilginç isteği şaşkınlıkla yerine getirdiği görüntüler, Tayvan medyasında geniş yer buldu.

130408_tom123.hlarge.jpg

Tayvanlılar, Hollywood yıldızı Tom Cruise'ın, ünlü Türk şovmen Rıfat Karlova'nın kafasına attığı imzayı konuşuyor.

Yıllar önce eğitim görmek üzere geldiği Tayvan'da televizyon ve şov dünyasına atılarak şöhret basamaklarını tırmanan Rıfat Karlova, "Oblivion" filminin Tayvan galası için Taipei'e gelen Amerikalı sinema oyuncusu Tom Cruise ile Tayvan MTV adına röportaj yaptı.

Karlova, röportajın ardından dünyaca ünlü sinema oyuncusu Cruise'dan kafasına imza atmasını istedi. Cruise'ın bu ilginç isteği şaşkınlıkla yerine getirdiği görüntüler, Tayvan medyasında geniş yer buldu.

Türk şovmen Rıfat Karlova, "Yaptığımız röportaj o kadar sıcak geçti ki, ben de kendisine bir sürpriz yaparak kafama imza atmasını istedim. O tüm dünyada ben ise Asya'da insanları eğlendirmeye çalışırken böyle bir anı yaşamaktan bir Türk olarak büyük gurur duydum" dedi.

130804_tom2.jpg

Amerikalı ünlü oyuncu Will Smith ve kızı Jaden Smith'i gelecek ay Tayvan MTV'de programında konuk edeceğini söyleyen Karlova, amacının Türkiye'yi, Çin ve Asya coğrafyasında en güzel şekilde tanıtmak olduğunu ifade etti.

KAYNAK

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Adamın imzası da güzelmiş; ben olaydım iki çizik at geç :D

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
youtube ta video ları var

- - - Mesaj Güncellendi - - -