Soru ''Türk'' Siyaseti Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

emin:)

Profesör
Reaksiyon puanı
1,124
Öncelikle iyi akşamlar.Ben Türk siyasetinin çıkarlardan oluştuğunu düşünüyorum.Mecliste ülkenin durumunu nasıl geliştirebiliriz diye konuşmak,önerge sunmak yerine senin şu kadar paran var bankada,oğlun askere gitsin bi ve yolsuzluk yapıyosun vs. şeyler dönüyor hep.Harcanan biz oluyoruz.Bu devirde kimseye körü körüne bağlanmamak gerek.FETÖ'de bunun güzel bir örneğini gördük.Sizin düşüncelerinizi merak ediyorum.

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Türk siyaseti hakkında ki görüşüm KALİTE YOK... Çok SIĞ yapılıyor siyayet... Genelde halk için değil Koltuk için yapılıyor. Ve lafla peynir gemisi yüretme var sürekli şikayet ve körlemesine eleştiri var.

Şu üstteki video bile SIĞ muhalifliği bir örneği mesela :( Laf çarpıtma yalan dolan gırla siyasette. Muhalefette mesela Kalitenin K si yok. Dön dolan yok Erdoğan'ın diploması yok oğlunun şirketi var gemisi var diğer oğlu 20 gün bedelli askerlik yaptı eşinin çantası var Erdoğan'ın korumaları var makam arabası var Sarayı var gibi salak saçma konular tartışılıyor mecliste sürekli.

Mesela ülkede son 1 aydır Sedat Peker'in arkasında dolaşan video atsın diye bekleyen belgesiz bilgisiz söylemlerini dillendiren bir muhalefetimiz var...

Bu pazar Video atmadı Sedat Peker tüm muhalif kanalların paçası tutuştu :D Sedat Peker neden video atamadı diye canlı yayın açtılar. Umut vizyon bu kadar işte. Bir suç örgütü liderinden medet ummak.

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
böyle bir durumda olmuş olaylardan da sonra hala sedat peker'in dediklerinin ciddiye alınmaması gerektiğini söyleyenler Trolldür.

Adamın bir Suç örgütü lideri olup belgesiz bilgisiz söylemlerini dikkatemi alacan birde !

Bir şey söyleyeceksen açıkça söylersin 15 dk da belgesi bu bilgisi bu resim bu ses kaydı bu gibi olur biter 1 ay oldu 1 saat 1 saat videolar atıyor çoğunun içi BOŞ. Bildiğin BOM BOŞ... İçinde 1-2 tane doğru bilgi sıkıştırıyor hepsini doğru sayıyor muhalefet.

Sonra Sedat Peker'in ağızı ile İç İşleri bakanı istifa veya hemen Erken seçim diyorlar bu mu siyaset ! Sedat Peker'in her söylediğini doğru kabul edip video atsın diye ağzının içine bakmak Trollüktür asıl.

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
ülkemizde tecavüzcüye tecavüzcü dedi diye üstüne dava açılabilen ünlümüz bile var neyse ben kaçar

Buda yanlış bir bilgi işte :( Bilmeden araştırmadan konuşuyorsunuz.

Adam hakkında mahkeme kararı mı var hemen Tecavüzcü ilan edildide linç ediliyor ! Masumiyet karinesi diye bir şey var duydunuz mu =? İsim soyisim vererek alenen birine hakaret etmek suç zaten.

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Ahaa ülkede ki siyasetin özeti yukarıda :D

Silinmiş 5 tane mesaj ... Madem silecen neden yazıyon.

( Bilmeden araştırmadan soruşturmadan muhalifçilik oynayan insanlar var ülkede. ) Her duyduğuna sorgulamadan inanan gerçek sanan.