Türk net

Ultrasound

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Türk nete başvurmayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz? bir de Türk net kullanan varsa davet kodu atabilir misiniz?

Ultrasound

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Ultrasound

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O zaman TurkTelekom veya Turkcell daha mantıklı fiber varsa. Daha stabil bağlantı vereceklerdir.
Öncelikle binanızdaki fiber kutusu hangi sağlayıcının?
aklımda türk telekom da vardı ama türknete göre arasında baya fiyat farkı var.

Özgür Ç..

Dekan
Reaksiyon puanı
6,465
Turknet den 75mbps hızı 95tl ye almak varken türktelekomdan o fiyata 50mbps bile alamamak saçmalık 3 aydır türknet kullanıyorum daha hiç kesilme yaşamadım kesilmelerden korkunuz varsa keenetic dsl modem almanız çok iyi olacaktır kesilme olduğu an mili saniye içinde geri bağlanıyor belki bende de ondan kopmuyor.

Davet kodu. ULJ38TB54QSV

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
F/P sağlayıcı, teknik bir sorun olduğunda karşında muhatap bulamazsın bunu bil, altyapın iyiyse geç. Hala kod kullanmadıysan verebilirim kod.

Özgür Ç..

Dekan
Reaksiyon puanı
6,465
Şu karşında muhatap konusunu neden büyütüyorlar bilmiyorum tamamen santral ile konuşarak çoğu sorunu çözebiliyorsun bekleme derdin yok karşı tarafa sinir olma derdin yok 1 defa kod ihtiyacım oldu kimseyle konuşmadan aldım kodu 1 defada modem kurulumunda hata aldım aradım denetleniyor dendi 5sn geçmeden hattınız düzeltildi diye bildirim geldi daha ne olsun ya.

EFI Shell

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
19,245
Şu karşında muhatap konusunu neden büyütüyorlar bilmiyorum tamamen santral ile konuşarak çoğu sorunu çözebiliyorsun bekleme derdin yok karşı tarafa sinir olma derdin yok 1 defa kod ihtiyacım oldu kimseyle konuşmadan aldım kodu 1 defada modem kurulumunda hata aldım aradım denetleniyor dendi 5sn geçmeden hattınız düzeltildi diye bildirim geldi daha ne olsun ya.
Yurdum insanı müşterici temsilcisine derdini anlatmayı çok sever. :D

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
1 tane aboneliğim de resmen bot ile konuşuyorum ne ilgilenen var ne birşey? O sorunu da kendim çözdüm, türknet gitmiş benim portu mu başkasına vermiş ve bu sorunu çözmek için kendi imkanlarımla aboneliğimi sonlandırıp tekrardan abonelik açtım 3 aydır sorunsuz kullanıyorum şimdilik, karşımda muhattaptan kastım oimden bile resmen karşında bot var.

EFI Shell

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
19,245
1 tane aboneliğim de resmen bot ile konuşuyorum ne ilgilenen var ne birşey? O sorunu da kendim çözdüm, türknet gitmiş benim portu mu başkasına vermiş ve bu sorunu çözmek için kendi imkanlarımla aboneliğimi sonlandırıp tekrardan abonelik açtım 3 aydır sorunsuz kullanıyorum şimdilik, karşımda muhattaptan kastım oimden bile resmen karşında bot var.
Port sorunu var Türk Telekom yüzünden. Ama bu tür sorunlar için Türk Telekom şirketler arası hat kurmuş.

Ultrasound

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
türknetin müşteri hizmetleri yok, online olarak da çok geç dönüş yapılıyormuş. bu konuda tavsiyeniz var mı?

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Port sorunu var Türk Telekom yüzünden. Ama bu tür sorunlar için Türk Telekom şirketler arası hat kurmuş.
Kendi sorunumu bile kendim çözüyorum yani o derece. Kablo bağlantılarını kablo çekme işlemlerini kurulum vs hepsini kendim yaptım. Ve 99TL kurulum ücreti alındı. Saçmalık yemin ediyorum, arıyorum mhyi diyor ki ne kadar kablo da bağlasanız kurulum da yapsanız port açma ücreti olarakta vereceksiniz.

Özgür Ç..

Dekan
Reaksiyon puanı
6,465
türknetin müşteri hizmetleri yok, online olarak da çok geç dönüş yapılıyormuş. bu konuda tavsiyeniz var mı?
Müşteri hizmetleri sadece telesekreter yok diyince arayacak numara bile yok gibi oluyor zaten uygulamaya üzerinden online mesaj var 24 saat içinde cevap veriliyor ben hiç o kadar beklemedim 4, 5 saat sonra cevap veriliyor küçük sorunlar çıkar şimdi diyip aylık 2 katını ödemek saçmalık.

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Müşteri hizmetleri sadece telesekreter yok diyince arayacak numara bile yok gibi oluyor zaten uygulamaya üzerinden online mesaj var 24 saat içinde cevap veriliyor ben hiç o kadar beklemedim 4, 5 saat sonra cevap veriliyor küçük sorunlar çıkar şimdi diyip aylık 2 katını ödemek saçmalık.
F/p olarak iyi fakat oimde botla muhatap oluyorsun değişen birşey yok.

bwr

Doçent
Reaksiyon puanı
758
Hocam arkadaşın altyapısı fiber ve siz hala TurkNet'e geçin diyorsunuz. Fiber varken TurkNet'e geçmek ne kadar mantıklı?

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
Fiber varken Kablonet veya Superonline öneririm. Bende de fiber vardı ama sırf taahhütsün diye Türknet'e başvurmuştum. Tam 1 ayda bağladılar. Hep kesinti sorunları oluyordu. Robotlarla konuşmaktan da bıktığım için Kablonet'e başvurdum. Aynı gün bağladılar interneti. 100 güldüren kampanyayı kullanıyorum ve çok memnunum.

darkstar

Profesör
Reaksiyon puanı
1,503
Türk Telekom ADSL abonesiyim Türk nete geçmek için taahüdümün bitmesini bekliyorum.
Tüm operatörler Türk Telekomun alt yapısnı kullanıyor, eğer bulunduğunuz noktada Türkcell veya Türk netin kendi altyapısı varsa o zaman kendi altyapılarına dahil ediyorlar sizi.

Türkneti kesinlikle tavsiye ederim fiber varsa daha da güzel 100 Mbit veriyorlar direk 85 TL ye.
Türk Telekomda işler çok karışık ve tamamen şans işi.

Türk Telekomu tavsiye edenler size servis muhattap vs gibi nedenleri söylerler.
Türk nette olduğunuz zaman arıza veya şikayetinizle ilgili işlemleri Türknet takip ettiğinden çözüm alamama ihtimaliniz yok çünkü Türk Telekomla Türk net arasında kurumsal sözleşmeler var. Başka bir deyişle arızaya veya şikayete müdahale eden saha ekipleri size çok rahat yalan söyleyebilir ama Türknete bunu yapamazlar ve bu sayede siz adam gibi hizmet alırsınız.

Ben 16Mbite kadar ADSL abonesiyim ( Türk Telekom ) normalde 12Mbit hız alıyordum, şu an hızımı 8 Mbite sabitlediler. BTK ya şikayet açtim sabitlemeyi kaldırdılar fakat bu sefer de sinyal değerleri ile oynadılar modem her restart ettiğinde 8 mbitle bağlanıyor mecburen modemden manuel 11,5 Mbite çıkartıyorum. Anlayacağınız Türk Telekomdan illallah ettim ama bu durum tamamen çalışanlarla alakalı bağlantı kopması olmasın şikayet açılmasın diye sizin hızınızla istedikleri gibi oynuyorlar.

walledia

Profesör
Reaksiyon puanı
6,928
Ben TurkNet önermiyorum. Arkadaşımın internet turk.net 75 Mbps. Benim ki Türk Telekom 8 Mbps. Arkadaş oyunu oynayamazken ben 20 pingin üstüne çıkmıyorum. Evet, Türk Telekom pahalı ama kalitesini başka yerde bulamazsınız.

Ecomanya

Profesör
Reaksiyon puanı
658
Fiber varken Kablonet veya Superonline öneririm. Bende de fiber vardı ama sırf taahhütsün diye Türknet'e başvurmuştum. Tam 1 ayda bağladılar. Hep kesinti sorunları oluyordu. Robotlarla konuşmaktan da bıktığım için Kablonet'e başvurdum. Aynı gün bağladılar interneti. 100 güldüren kampanyayı kullanıyorum ve çok memnunum.
Bende Türknet abonesiydim. Kurtuldum. Aynı şekilde Umut Çelikte Türknet abonesiydi, o da zor kurtuldu. Biz hiç memnun kalmadık. Abone olduğumuza lanet bile ettik yani sen bilirsin. Türknet'i en son çare düşün bence Tahütsüz olması seni kandırmasın

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
Bende Türknet abonesiydim. Kurtuldum. Aynı şekilde Umut Çelikte Türknet abonesiydi, o da zor kurtuldu. Biz hiç memnun kalmadık. Abone olduğumuza lanet bile ettik yani sen bilirsin. Türknet'i en son çare düşün bence Tahütsüz olması seni kandırmasın
Evet biz kurtulduk. Abonelik yaparken 5 dakikada abone oluyorsunuz ama iptal için 1 ay bekliyorsunuz. Geçen haftaydı heralde @Ecomanya yardım etmişti iptal işlemleri için. 1 hafta içinde arayacağız dediler (ikna etmek için büyük ihtimalle).

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Hocam arkadaşın altyapısı fiber ve siz hala TurkNet'e geçin diyorsunuz. Fiber varken TurkNet'e geçmek ne kadar mantıklı?
Neden geçmesin? Tt üzerinde ise fiber türknetten daha uygun fiyata fiber satın alabilir. Türknet fiber desteğide veriyor.

• Beğen
Reactions: bwr

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
Ben gayet memnunum. Alt yapın iyiyse bir sorun çıkmaz. Çevremde kullananlar var benden uzun süredir onlar da memnun.
Hocam konumda da anlatmıştım. Karşı komşuda sorun yok bende var. Altyapı da gayet iyi. Şuan kablonet kullanıyorum 100 mpbs hızında. 10 tl daha fazla sadece. Hem hızı artıyor hem de kablotv artısı var.

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Hocam konumda da anlatmıştım. Karşı komşuda sorun yok bende var. Altyapı da gayet iyi. Şuan kablonet kullanıyorum 100 mpbs hızında. 10 tl daha fazla sadece. Hem hızı artıyor hem de kablotv artısı var.
Birşey sormak istiyorum, Türkneti iptal ederken bir ay uğraştım diyordunuz iptal dilekçesini gönderdikten sonra fatura işlemi durdu mu yoksa hala fatura ödemeye devam ettiniz mi?

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
Birşey sormak istiyorum, Türkneti iptal ederken bir ay uğraştım diyordunuz iptal dilekçesini gönderdikten sonra fatura işlemi durdu mu yoksa hala fatura ödemeye devam ettiniz mi?
İptal dilekçesini bir türlü kabul etmediler. 1 hafta ona gitti zaten. Şimdi 1 hafta daha geçti hala iptal edilmedi. Daha arayacaklar da iptal edecekler de.

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
İptal dilekçesini bir türlü kabul etmediler. 1 hafta ona gitti zaten. Şimdi 1 hafta daha geçti hala iptal edilmedi. Daha arayacaklar da iptal edecekler de.
Peki, faturalandırma durdu mu herhangi bir bilgin varmı? Fatura çıkarmamaları lazım diye biliyorum.