Ultrasound
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Türk nete başvurmayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz? bir de Türk net kullanan varsa davet kodu atabilir misiniz?
altyapı fiber yine de tavsiye edermisiniz?Merhaba, TurkNet'e başvuran arkadaşlarım 1 Ay Ücretsiz internet kazanıyor. Tıkla: Beni referans göster, bir ay ücretsiz internet kazan!
Kod olarak da: JXN64BG41OPT .
Altyapınız VDSL destekliyorsa TurkNet seçilebilecek en iyi sağlayıcılardan biridir. Fiyat ve vereceği hız açısından.
O zaman TurkTelekom veya Turkcell daha mantıklı fiber varsa. Daha stabil bağlantı vereceklerdir.altyapı fiber yine de tavsiye edermisiniz?
aklımda türk telekom da vardı ama türknete göre arasında baya fiyat farkı var.O zaman TurkTelekom veya Turkcell daha mantıklı fiber varsa. Daha stabil bağlantı vereceklerdir.
Öncelikle binanızdaki fiber kutusu hangi sağlayıcının?
Yurdum insanı müşterici temsilcisine derdini anlatmayı çok sever.Şu karşında muhatap konusunu neden büyütüyorlar bilmiyorum tamamen santral ile konuşarak çoğu sorunu çözebiliyorsun bekleme derdin yok karşı tarafa sinir olma derdin yok 1 defa kod ihtiyacım oldu kimseyle konuşmadan aldım kodu 1 defada modem kurulumunda hata aldım aradım denetleniyor dendi 5sn geçmeden hattınız düzeltildi diye bildirim geldi daha ne olsun ya.
1 tane aboneliğim de resmen bot ile konuşuyorum ne ilgilenen var ne birşey? O sorunu da kendim çözdüm, türknet gitmiş benim portu mu başkasına vermiş ve bu sorunu çözmek için kendi imkanlarımla aboneliğimi sonlandırıp tekrardan abonelik açtım 3 aydır sorunsuz kullanıyorum şimdilik, karşımda muhattaptan kastım oimden bile resmen karşında bot var.Şu karşında muhatap konusunu neden büyütüyorlar bilmiyorum tamamen santral ile konuşarak çoğu sorunu çözebiliyorsun bekleme derdin yok karşı tarafa sinir olma derdin yok 1 defa kod ihtiyacım oldu kimseyle konuşmadan aldım kodu 1 defada modem kurulumunda hata aldım aradım denetleniyor dendi 5sn geçmeden hattınız düzeltildi diye bildirim geldi daha ne olsun ya.
Port sorunu var Türk Telekom yüzünden. Ama bu tür sorunlar için Türk Telekom şirketler arası hat kurmuş.1 tane aboneliğim de resmen bot ile konuşuyorum ne ilgilenen var ne birşey? O sorunu da kendim çözdüm, türknet gitmiş benim portu mu başkasına vermiş ve bu sorunu çözmek için kendi imkanlarımla aboneliğimi sonlandırıp tekrardan abonelik açtım 3 aydır sorunsuz kullanıyorum şimdilik, karşımda muhattaptan kastım oimden bile resmen karşında bot var.
türknetin müşteri hizmetleri yok, online olarak da çok geç dönüş yapılıyormuş. bu konuda tavsiyeniz var mı?Şu karşında muhatap konusunu neden büyütüyorlar bilmiyorum tamamen santral ile konuşarak çoğu sorunu çözebiliyorsun bekleme derdin yok karşı tarafa sinir olma derdin yok 1 defa kod ihtiyacım oldu kimseyle konuşmadan aldım kodu 1 defada modem kurulumunda hata aldım aradım denetleniyor dendi 5sn geçmeden hattınız düzeltildi diye bildirim geldi daha ne olsun ya.
Kendi sorunumu bile kendim çözüyorum yani o derece. Kablo bağlantılarını kablo çekme işlemlerini kurulum vs hepsini kendim yaptım. Ve 99TL kurulum ücreti alındı. Saçmalık yemin ediyorum, arıyorum mhyi diyor ki ne kadar kablo da bağlasanız kurulum da yapsanız port açma ücreti olarakta vereceksiniz.Port sorunu var Türk Telekom yüzünden. Ama bu tür sorunlar için Türk Telekom şirketler arası hat kurmuş.
Müşteri hizmetleri sadece telesekreter yok diyince arayacak numara bile yok gibi oluyor zaten uygulamaya üzerinden online mesaj var 24 saat içinde cevap veriliyor ben hiç o kadar beklemedim 4, 5 saat sonra cevap veriliyor küçük sorunlar çıkar şimdi diyip aylık 2 katını ödemek saçmalık.türknetin müşteri hizmetleri yok, online olarak da çok geç dönüş yapılıyormuş. bu konuda tavsiyeniz var mı?
F/p olarak iyi fakat oimde botla muhatap oluyorsun değişen birşey yok.Müşteri hizmetleri sadece telesekreter yok diyince arayacak numara bile yok gibi oluyor zaten uygulamaya üzerinden online mesaj var 24 saat içinde cevap veriliyor ben hiç o kadar beklemedim 4, 5 saat sonra cevap veriliyor küçük sorunlar çıkar şimdi diyip aylık 2 katını ödemek saçmalık.
Bende Türknet abonesiydim. Kurtuldum. Aynı şekilde Umut Çelikte Türknet abonesiydi, o da zor kurtuldu. Biz hiç memnun kalmadık. Abone olduğumuza lanet bile ettik yani sen bilirsin. Türknet'i en son çare düşün bence Tahütsüz olması seni kandırmasınFiber varken Kablonet veya Superonline öneririm. Bende de fiber vardı ama sırf taahhütsün diye Türknet'e başvurmuştum. Tam 1 ayda bağladılar. Hep kesinti sorunları oluyordu. Robotlarla konuşmaktan da bıktığım için Kablonet'e başvurdum. Aynı gün bağladılar interneti. 100 güldüren kampanyayı kullanıyorum ve çok memnunum.
Evet biz kurtulduk. Abonelik yaparken 5 dakikada abone oluyorsunuz ama iptal için 1 ay bekliyorsunuz. Geçen haftaydı heralde @Ecomanya yardım etmişti iptal işlemleri için. 1 hafta içinde arayacağız dediler (ikna etmek için büyük ihtimalle).Bende Türknet abonesiydim. Kurtuldum. Aynı şekilde Umut Çelikte Türknet abonesiydi, o da zor kurtuldu. Biz hiç memnun kalmadık. Abone olduğumuza lanet bile ettik yani sen bilirsin. Türknet'i en son çare düşün bence Tahütsüz olması seni kandırmasın
Neden geçmesin? Tt üzerinde ise fiber türknetten daha uygun fiyata fiber satın alabilir. Türknet fiber desteğide veriyor.Hocam arkadaşın altyapısı fiber ve siz hala TurkNet'e geçin diyorsunuz. Fiber varken TurkNet'e geçmek ne kadar mantıklı?
Türknet çok sıkıntı çıkarıyor hocam.Neden geçmesin? Tt üzerinde ise fiber türknetten daha uygun fiyata fiber satın alabilir. Türknet fiber desteğide veriyor.
Ben gayet memnunum. Alt yapın iyiyse bir sorun çıkmaz. Çevremde kullananlar var benden uzun süredir onlar da memnun.Türknet çok sıkıntı çıkarıyor hocam.
Hocam konumda da anlatmıştım. Karşı komşuda sorun yok bende var. Altyapı da gayet iyi. Şuan kablonet kullanıyorum 100 mpbs hızında. 10 tl daha fazla sadece. Hem hızı artıyor hem de kablotv artısı var.Ben gayet memnunum. Alt yapın iyiyse bir sorun çıkmaz. Çevremde kullananlar var benden uzun süredir onlar da memnun.
Birşey sormak istiyorum, Türkneti iptal ederken bir ay uğraştım diyordunuz iptal dilekçesini gönderdikten sonra fatura işlemi durdu mu yoksa hala fatura ödemeye devam ettiniz mi?Hocam konumda da anlatmıştım. Karşı komşuda sorun yok bende var. Altyapı da gayet iyi. Şuan kablonet kullanıyorum 100 mpbs hızında. 10 tl daha fazla sadece. Hem hızı artıyor hem de kablotv artısı var.
İptal dilekçesini bir türlü kabul etmediler. 1 hafta ona gitti zaten. Şimdi 1 hafta daha geçti hala iptal edilmedi. Daha arayacaklar da iptal edecekler de.Birşey sormak istiyorum, Türkneti iptal ederken bir ay uğraştım diyordunuz iptal dilekçesini gönderdikten sonra fatura işlemi durdu mu yoksa hala fatura ödemeye devam ettiniz mi?
Peki, faturalandırma durdu mu herhangi bir bilgin varmı? Fatura çıkarmamaları lazım diye biliyorum.İptal dilekçesini bir türlü kabul etmediler. 1 hafta ona gitti zaten. Şimdi 1 hafta daha geçti hala iptal edilmedi. Daha arayacaklar da iptal edecekler de.
Bakıyorum.Peki, faturalandırma durdu mu herhangi bir bilgin varmı? Fatura çıkarmamaları lazım diye biliyorum.