Türk Milleti Aptalmıdır Bu kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Atatürk diyor ki;

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm..."

K.ATATÜRK

silaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
en sinir olduğum Türk Toplumunda çok aptal insanın olması Aziz NESİN hep haklı cıkıyor.Atatürk Türk Halkı zekidir sözü onun değilmiş gibi geliyor.
Doyumsuzum .Comdan bir mesaj aldım msn adresime yollanmıstı bunu nasıl basarıyorsalar nerden msn adresini buluyorsalar bayan davet ediyordu baktım birsürü cıplak sapık kadın var paralı üye olmadığım için her gün bir sürü mesaj alıyorum.
Eminim yarın paralıüye olayım mesajlar kesilecek.

Ey TÜRK milleti UYan bu sitelere paranı kaptırma Keriz olma

İnsan önce kendisine baksın. Psikolojide YANSITMA (Yanlış hatırlamıyorsam) deniyor bun. Kişi kendisinde olan bir durumu yada hali başkaları üzerinden anlatıyor. Bu arkadaşta kendi halini başkalarına maletmeye çalışıyor sadece.

tetrapanazomi

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Arkadaşlar,

Adam konu açmış CART DİYE DE SİTESİNİN ADRESİNİ VERMİŞ. İçerde bir sürü ÇIPLAK KADIN RESİMLERİ var diye R E K L A M Y A P M I Ş.

Ketumm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
yav bu adamın milleti gaza getirmeye çalıştığı gayet açık ilk mesajda hakaret var reklam var yav şu konu açmak içinde bişey gerekli olsun yoksa her önüne gelen konu açıyo sonra şimdikiki gibi çarşı karışıyo

lauset

Doçent
Reaksiyon puanı
2
en sinir olduğum Türk Toplumunda çok aptal insanın olması Aziz NESİN hep haklı cıkıyor.Atatürk Türk Halkı zekidir sözü onun değilmiş gibi geliyor.
Doyumsuzum .Comdan bir mesaj aldım msn adresime yollanmıstı bunu nasıl basarıyorsalar nerden msn adresini buluyorsalar bayan davet ediyordu baktım birsürü cıplak sapık kadın var paralı üye olmadığım için her gün bir sürü mesaj alıyorum.
Eminim yarın paralıüye olayım mesajlar kesilecek.

Ey TÜRK milleti UYan bu sitelere paranı kaptırma Keriz olma

Sırf bunu yazmak için mi üye oldun siteye.Amacın nedir?

desende_asi

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşlar,

Adam konu açmış CART DİYE DE SİTESİNİN ADRESİNİ VERMİŞ. İçerde bir sürü ÇIPLAK KADIN RESİMLERİ var diye R E K L A M Y A P M I Ş.

Bana da reklam var gibi geldi...

yav bu adamın milleti gaza getirmeye çalıştığı gayet açık ilk mesajda hakaret var reklam var yav şu konu açmak içinde bişey gerekli olsun yoksa her önüne gelen konu açıyo sonra şimdikiki gibi çarşı karışıyo

Gaza getirmeye çalışmış da olabilir...

Zaten bakınız... Adamın tek mesajı var o da açtığı konudaki ilgili mesaj...

Delinin biri kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış hesabı.. Olay nereye gelmiş...

tetrapanazomi

Asistan
Reaksiyon puanı
26
lauset

Adam reklam yapmış
sen de ona yardım etmişsin
mesajında ilgili adresi sil lütfen

mehmet

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
47
Hayırlı akşamlar arkadaşlar;

Konumuz çok kışkırtıcı ve birbirimizi kırmaya yönelik mesajlara gebe olduğu için kilitlenmiştir.

Saygılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...