Türk Mario su Hardcore Sharlo

furti123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese selamlar. Fantastic Game Studio ekibi olarak ilk android oyunumuz olan Hardcore Sharlo Google Play Store da.
SDN ailesi olarak bize destek vermeniz ve kendimizi geliştirmemiz adına geri dönüşlerde bulunmanız bizim için çok önemli.
https://play.google.com/store/apps/d...tudios.HSharlo

Hardcore Sharlo, zorluk seviyesi bölüm sonuna doğru artarak ilerleyen sürprizli bir arcade oyunudur. Oynarken tüm duyguları teker teker hissedeceğiniz, hırs yapacağınız bu oyunu çok sevecek ve bağlanacaksınız. Bir bloktan diğerine geçebildiğiniz zaman sevinçten ağlayacak, sürpriz bir tuzakla karşılaştığınızda ise dünyanız başınıza yıkılacak. Sonunda bölümü ezberleyene kadar oyundan ayrılamayacaksınız. Şimdilik oyunumuz 3 bölümden oluşsa da, sakın üzülmeyin! Yeni bölümler ve farklı sürprizler sizler için hazırlanmaya devam ediyor.
Sharlo, top sakalı ve havalı saçlarıyla tam bir Türk Genci ve tabi ki sevdiği kızı kurtarmaya çalışıyor. Bıyıklı kaplumbağalar ve turuncu bızdıklardan hiç hoşlanmıyor. Soldaki yön tuşları ve sağda bulunan zıplama tuşuyla Sharlo'yu yönlendirebilir, sevdiği güzeli kurtarması için ona yardım edebilirsin. Bu zorlu yolun sonunda kızımızı mutlu etmek için altın toplamayı da unutma. Yalnız dikkatli ol! Her an her yerden bir tuzak çıkabilir...

Desteğiniz için teşekkürler.

Fantastic Game Studios ekibi.

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Arayüzün kesinlikle iyileştirilmesi gerekiyor ayrıca ekranda sağa sola zıplama butonlarının gözükmesi hoş değil. Yani en başında bir tutorial olarak görünüp kaybolması lazım.

taxim2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hemen indirip baktim, oldukce keyifli ve renkli bir oyun olmus arkadaslar, tebrikler ellerinize saglik :) Akici bir oynanisi var, hic kasmiyor ve o eski Super Mario hissini hakkiyla veriyor. Muzikte gayet guzel severim rock'n roll - blues tarzi hareketli muzikleri. Reklam da koydunuz mu, ben goremedim de? Iyi olur, belki guzel paralar kazanirsiniz daha cok kisi indirirse :)

furti123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=83278]M.Şamil CAN[/MENTION] Öncelikle geri dönüşünüz için teşekkürler. Arayüz konusunda ki fikirlerinizi değerlendirmeye aldık. Butonların ekranda görülmemesi daha iyi olur diye düşünüyorsunuz sanırım fakat bu tarz zor bi oyunda bide butonun görülmemesi gibi bir olayın oynanışı zorlaştıracağı görüşündeyiz. Fazla dikkat çekmemesi için saydamlaştırdık.
Saygılarımla.

- - - Mesaj Güncellendi - - -
[MENTION=478143]taxim2[/MENTION] Güzel yorumlarınız ve dilekleriniz için teşekkürler beğendiğinize sevindim :).
Biz aslında bu işi hobi olarak yapıyoruz para bizim için 2. 3. Planda kendimizi geliştirip insanların beğenisini kazanmak ilk hedefimiz reklam koymamamızın nedeni de bu şimdilik gerek olmadığını düşünüyoruz. Tekrar teşekkürler,
Saygılarımla.