Türk kazığı böyle birşey !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hussmen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sizce bu adalet mi?

• Kullanılan toplam oy
    11

hussmen

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Türkiyedeki Web Hosting firmalarını inceliyordum. Hepsinin ortak özellikleri yaklaşık olarak şöyle:

250 MB Web alanı (Disk alanı)
5 GB Aylık Trafik
100 Adet E-posta
1 Adet Domain barındırma
10 Adet Alt alan adı (Sub-domain)
Fiyatı 25 US $ + KDV Yani yıllık 40 TL falan

Ya da;

10 GB Web alanı (Disk alanı)
25 GB Aylık Trafik
500 Adet E-posta
1 Adet Domain barındırma
10 Adet Alt alan adı (Sub-domain)
Fiyatı 140 US $ + KDV Yani yıllık 200 TL falan.

Bir de yurt dışını araştırdım ve acı gerçeği öğrendim. Adamlarda herşey sınırsız (Sınırsız Disk alanı, Sınırsız Aylık trafik, Sınırsız Domain barındırma, Sınırsız Sub-domain, Sınırsız E-Posta vb... Yani Sınırsız ton balığı + kavun koysalar tam olacak :P) Yıllık 40-50 US $ hatta kampanyalı fiyat yıllık 24 US $ (36 TL) :w00t:

Yoksa benim gözlerim mi yanlış görüyor ?

İnanmayanlar tıklayıp inceleyebilir.

weekday.jpg

adoen

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Yuh diyorum başkada birşey demiyorum.

mustifanci

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Ama pratikte sizin dediğiniz gibi olmuyor.Ben 2 hosting firması ile çalışıyorum biri karinca diğeri kebir fiyatlarıda cazip kebir amerikada lokasyon yapıyor karinca da en son almanya ya taşıdı almanya ile amerika arasında hız bakımından çok süre alıyor.2.si teknik servis,bir sorun olunca adamlara adam akıllı dilinde anlatıyorsun 3.sü o limitsizlerin içinde cpu limiti var ki olması gerekende bir limit ama limitsiz limitsiz derken sen sistemi biraz zorlasan mesela 2-3 bin kullanıcı aktif bir forumun olsa hemen hizmeti durduruyorlar.ben 10 -20 liraya senelelik türkiyeden paket alıyom kafam arımadan rahat rahat işimi yapıyorum

hussmen

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Ama pratikte sizin dediğiniz gibi olmuyor.Ben 2 hosting firması ile çalışıyorum biri karinca diğeri kebir fiyatlarıda cazip kebir amerikada lokasyon yapıyor karinca da en son almanya ya taşıdı almanya ile amerika arasında hız bakımından çok süre alıyor.2.si teknik servis,bir sorun olunca adamlara adam akıllı dilinde anlatıyorsun 3.sü o limitsizlerin içinde cpu limiti var ki olması gerekende bir limit ama limitsiz limitsiz derken sen sistemi biraz zorlasan mesela 2-3 bin kullanıcı aktif bir forumun olsa hemen hizmeti durduruyorlar.ben 10 -20 liraya senelelik türkiyeden paket alıyom kafam arımadan rahat rahat işimi yapıyorum

Dediğin kadar kötü olsaydılar "BESTHOST2008", BEST10 Web Hosting" gibi ödülleri alamazdılar zannedersem (Web sayfalarının en altında veya en üstünde yazıyor ödülleri vb..). Ben Türkiyedeki Hosting firmalarının hiç birinde bu gibi ödüllerden göremedim. Ayrıca o hizmet kaliteleri kötü olsaydı (Registered in England 6469172) 6.469.172 kişi hosting hizmeti almazdı sanırım. Türkiyedekilerin en fazla 60.000 kullanıcı hesabı var sanırım !