Türk Futbolu Terörü Lanetliyor

aliihsangs12

Profesör
Katılım
29 Nisan 2008
Mesajlar
1,348
Reaksiyon puanı
4
Puanları
0
Hakkari'nin Şemdinli İlçesinde bulunan Aktütün Jandarma Sınır Bölüğüne yapılan hain saldırı sonrası şehit olan 15 vatandaşımızın hüznü Türk Futbolununda hissediliyor.

futbol_teror_kinama.jpg


Türkiye Futbol Federasyon'u bu hafta profesyonel liglerdeki maçlar öncesi yapılacak saygı duruşlarında şehitlerin anılması kararı aldı. Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, ''Terörist saldırılar sonucu hayatını kaybeden aziz şehitlerimiz, bu hafta oynanacak profesyonel lig maçlarında anılacak. Bu hafta oynanacak profesyonel futbol maçları öncesinde bir dakikalık saygı duruşu yapılacak'' denildi.

Öte yandan Turkcell Süper Lig'de bulunan takımlar internet sitelerinden başsalığı mesajları yayınladılar. Gaziantepspor, Trabzonspor, Galatasaray, Fenerbahçe, Ankaragücü, Beşiktaş ve Bursaspor Kulüpleri yayınladıkları bildiride:

"Hakkari ili Şemdinli İlçesi Aktütün Jandarma Sınır Karakolu'na düzenlenen hain terör saldırısı sonucu 1 astsubay, 6 uzman erbaş ile 8 erbaş ve er olmak üzere 15 askerimizin şehit olduğu haberini büyük üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Şehitlerimize Yüce Allah'tan rahmet, başta yakınları olmak üzere tüm Türk halkına başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyor, terörü lanetliyoruz"
diyerek üzüntülerini dile getirdiler.





Kaynak
 
Üst