Arkadaşlar ingilizce proje ödevim var. Bir turist bulup ona sorular soracağız Anıtkabir'de yapmayı düşünüyorum. Nasıl rica ederiz ? Neler sorulmalı ? Türkçe karşılıkları ile yardım eder misiniz ? Şimdiden teşekkürler.
Cevap için teşekkürler. Sizin dediklerinizi not aldım. "Ay'a gidildiğine inanıyor musunuz ?" Diye sorsam olur mu acaba ?Excuse me ile lafa bailayabilirsin. Sonra ad soyad nerden geldiği niçin geldiğini, Türkiyede nereleri gezdiğini hangi geleneksel yemeklerimizden yediğini sorabilirsin
valla bilemiyorum onuCevap için teşekkürler. Sizin dediklerinizi not aldım. "Ay'a gidildiğine inanıyor musunuz ?" Diye sorsam olur mu acaba ?
Bu sorular nasil ? Dogru mu ? Neler eklenebilir ? Birde montajda alt yazi falan ekleyecegim yardime edebilecek kimse var mi ?![]()
Evet en zor kısmı orası yaka mikrofonu tarzında bir ekpmanım yok G3 telefonum var FullHD kayıt alacağım. Alt yazı ve kamera arkası yapmayı düşünüyorum. Hangi programları kullansam ? Yaka mikrofonuna alternatif bir çözüm var mı ? gürültülü ortam olacak .Video mu alacaksınız? Videoya alt yazı eklemeyi bilmiyorum
Evet en zor kısmı orası yaka mikrofonu tarzında bir ekpmanım yok G3 telefonum far FullHD kayıt alacağım. Alt yazı ve kamera arkası yapmayı düşünüyorum. Hangi programları kullansam ?
Telefonumdan başka kameram yok. Wireless mikrofon veya kablolu olsada olur.El kamerası gibi birşey yok mu?
Ayrıca yaka mikrofonunu nereye bağlayacan ki?
Alt yazı ekleyebilir miyim ? Birde hocam sorular doğru mu bakabilir misniz ?adobe premiere den yararlanabilirsiniz.
Sağolun hata olmuş Google çeviri sağolsun Allah başımızdan eksik etmesinWhich do you like the derken?
Telefonumdan başka kameram yok. Wireless mikrofon veya kablolu olsada olur.
Alt yazı ekleyebilir miyim ? Birde hocam sorular doğru mu bakabilir misniz ?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Sağolun hata olmuş Google çeviri sağolsun Allah başımızdan eksik etmesin![]()
Tripod mantıklı ama bende yokTelefonla kayıt yaparken elinden kayabilir ya da elin sarsılabilir. G3 için tripod varsa tripod kullanabilirsin
Tripod mantıklı ama bende yokama bulabilirim. Telefon düşe düşe bi hal oldu zaten
![]()
eksik olmuş onlarSpare time
Star sign
Derken?