Turbo evo kapatma

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar acil yardım ,

ASUS M4A87TD/USB3, AMD 870, AM3, DDR3-2000, bende bu model anakart var ve kartında TURBO EVO özelliği var ama anlamsız yere açılıyor ve sadece tek torrent inerken bile şuan harıl harıl çalışıyor. Kısayol tuşları var Ctrl + Shift + A ordan kapatıyorum ama hala açık , Ctrl+Alt Deleteden kapatıyorum yine kapanmıyor.

Şimdi çokta iş yapan biri değişim eskiden Total war Shogun vs oynarken sadece açılıyordu şuan açık olmasının sebebini anlamadım.
[MENTION=43929]rtsbora[/MENTION] varmı bir bildiğin ?

Uğurcan7

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Başlangıç programlarını engellersen düzelecektir dostum,bir dahada hiç açma hatta kaldır programı,yararından çok zararı dokunabilir kullanmayı bilmiyorsan :)

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
3,46ghz hıza ulaşmışm silmeyi deniyim bi yaw

Sildim bişi değişmedi _

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
anakartın biosundan turrbo modu kapatarak işi kökten halledebilirsin. bir de anakartın üzerinde bir açma/kapama anahtarı var mı, kontrol et. bende M5A97 Evo var. anakartın üzerinde turbo anahtarı ile açıp kapatılıyor.

ayrıca turbonun açık olması zararlı değildir. kullanamsanız bile açık olmasında sakınca yoktur.

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bora senin dediğini deniycem bi ara kasayı açım , ya kaç aydır aklımdaydı formatladım makineyi sadece C yi ama tabi ilk denememdi sanırım C nin üzerine kurdu yeni win7 , çünkü klasörde azalma ve silinme yoktu neyse en azından programlar düzgün çalışıyor bi süre idare ederim

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
dll. hataları veriyor şimdi de 2 farklı oyun kurdum püff acaba benim cd de mi var sıkıntı internetten indirebileceğim bir yer yokmu acaba sağlıklı bir şekilde kurabiliyim.