Tuncay Şanlı Fenerbahçe yolunda!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
tuncay600_LCVSA.jpg

Emmanuel Emenike, Orhan Şam, Serdar Kesimal ve Sezer Öztürk'ü kadrosuna katan Fenerbahçe Kulübü'nde bugün sürpriz bir görüşme yapıldı.

Bundesliga'da Wolfsburg formasını giyen Tuncay Şanlı, Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman ile biraraya geldi. Milli futbolcunun Kocaman'a Fenerbahçe'ye dönmek istediğini söylediği belirtilirken bu transfere Aykut Kocaman'ın da sıcak baktığı ifade edildi.

Tuncay'ın Fenerbahçe'ye dönmeye sıcak bakması transferin gerçekleşme ihtimalini artırsa da, sarı lacivertliler henüz Wolfsburg'a resmi bir teklif sunmadı. Transferin önündeki tek engel, Fenerbahçe'nin takımdan bedelsiz ayrılan deneyimli oyuncu için yüksek bonservis ödemek istememesi...

Bir dönem Fenerbahçe'de de forma giyen Tuncay, Middlesbrough'un ardından Stoke City'de forma giymiş ve bu kulüpten 5 milyon Euro karşılığında Almanya'nın Wolfsburg takımına transfer olmuştu. Tuncay Almanya'da beklenen performansı sergileyememişti.

NTV Spor

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
aman aman kalsın gelmesin ya, fenerbahçe zaten en iyi sezonunu yaşıyor tuncay geldimi fenerbahçe o zaman biter, aynı beşitaşda nihatta olduğu gibi.

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Kendi kendini bitirdi, sen Fener'i bırakıp dandirik İngiliz takımlarına gidersen olacağı budur.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
nolcadı baska, ya sakaryaspora dönecek ya fenere baska isteyen takımmı kaldı ki

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
ben hala gelsin diyorum

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Menejerlerin aklına uyarsa,sonu bu olur.Gittiği takımlar Fenerbahçemin ayarında olsaydı,gidişini mazur görebilirdim.Ama dönüşünü istemem.O cesur yürekli Tuncay yok artık.İngiltere onu hakikaten köreltti.

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
Faydası olur olmaz bilemem fenerde oynamadan görmeden ama büyük olay olur :D

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Ne demeee gittin avrupalara bilmem. Fener 'de bile daha çok avrupa maçı oynadın :D

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
2007 yılında Fenerbahçe'den ayrılarak İngiltere Ligi takımlarından Middlesbrough'a transfer olan sonrasında Stoke City ve son olarak da Almanya Ligi takımlarından Wolfsburg forması giyen Tuncay Şanlı, 4 yıl sonra Türkiye'ye geri dönüyor.
Tatil için Türkiye'ye gelen Tuncay Şanlı, Samandıra Tesisleri'nde sarı-lacviertli yetkililerle biraraya geldi. Kulüp ile Tuncay arasındaki görüşmeler sonrasında taraflar bonservis bedeli konusunda da anlaştığı takdirde milli futbolcu 4 yıl aradan sonra yeniden Fenerbahçe forması giyecek.
Resmi açıklamanın önümüzdeki günlerde yapılması bekleniyor.
Kaynak:http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/18073540.asp?gid=381
H
aydi buyrun buradan yakın,galiba geri gelecek Tuncay herhalde ne dersiniz?:confused1:

turgutreisfb

Profesör
Reaksiyon puanı
37
linkdeki o resim nedir öyle yahu ayıp yani koskoca hürriyetin spor safyasına böyle painten çıkma resim mi konulur

habere gelince bence yalan haber

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Böyle adamlar gelmesin, çürüsünler orada. Ha Galatasaraylı olarak sevinirim, boşa transfer yapmış olursunuz. Ama burnu sürtsün biraz, Tuncay artık haketmiyor Fener'de oynamayı.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bazı yayın organlarında yer alan ve benim ağzımdan söylendigi iddia edilen; "Fenerbahçe’ye kesin olarak gitmiyorum. Orada ne yapayım?" seklindeki haberler kesinlikle asilsizdir.

5 yillik sure icinde formasini her seferinde buyuk bir heyecanla giydigim ve kaptanlik yapma gururu yasadigim Fenerbahce camiasina karsi bu tarz bir soylemde bulunmak bana yakismayacagi gibi, basin organlarinin -bu haberin dogrulugunu teyit etme cabasi bile gostermeden- yayinlamasindan da derin uzuntu duydugumu belirtmek isterim.

Konuya daha fazla aciklik getirmesi amaciyla; haberlerde bahsi gecen konu su an formasini giydigim Wolfsburg kulubunun sezon oncesi saglik kontrolu sirasinda bir gazetecinin Wolfsburg'da bu sene kalip kalmayacagimi sormasiyla cereyan etmistir. Bu soruya cevap olarak "Teknik direktörümüz Felix Magath ile konuşacağımi ve bu konusmamizin sonucuna gore hareket edecegimi" soyledim. Bu sorunun hemen ardindan Fenerbahce'ye transfer olma durumumla ilgili gelen diger bir soruya ise " Su an icin Fenerbahce'ye transferimle ilgili bir gelisme olmadigini ve Wolfsburg'la bugun 2011-2012 sezonunun ilk idmanina cikacagimi" belirterek cevap verdim.

Oldukca kisa suren bu iki soru-cevap disinda basin mensuplariyla baska bir konusmam olmamistir.

Haber basina yansidigindan beri, beni sahsen tanimamasina ragmen bu sozlerin benim agzimdan cikmayacagimi bildigini bana twitter, facebook ve resmi web sayfam araciligi ile ifade eden ve destek veren herkese tesekkur ederim.

Sevgiler, Saygılar

Tuncay Şanlı

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
çok ta tın, zaten istemiyorum bu adamı gelmemesi iyi oldu

just-ice

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
ne alip veremediginiz var abi tuncayla, adam ülkemizi temsil etmek icin yurt disinda risk aldi zamaninda. Sansi yaver gitmemis olabilir, ama kaliteli oyuncu, tabiki geri gelirse fener e dönmesi gayet dogal olur, nedir yani bu istemeyiz tripleri :D Adam bildigin rüzgarin oglu :D