AdnanV99
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 3
Belki bir iki yıl önce Assetto Corsa diyebilirdim fakat artık Forza Horizon 5 beni bir çok konuda beni fazlasıyla cezbediyor.
Son düzenleyen moderatör:
Yok ben daha genel olarak sormak istedim yoksa yani crew forza falan daha çok arcade oyunlar zatenSoru yanlış hocam. AC araba oyun türleri arasında farklı bir kısımdayken Forza yada NFS gibi seriler farklı konumdalar.
Eğer ki pist odaklı seviyorum derseniz AC Competizone, R Factor ve iRacing öneririm.
Açık dünya yarış oyunlarda bariz bir şekilde The Crew 2 en güzel ve geniş açık dünyaya sahip oyunken en kötü mekaniklere sahip olan oyun oluyor. NFS oyunlarında görselleştirme daha ön plandayken Forza serisi en orta yeri koruyarak herkese hitap ediyor ve alanının başını çekiyor.
Bu arada bence pist oyunlarının başını iRacing çeker. Sağlam bir direksiyon setim olsa ilk oynayacağım oyunlardan.Eğer ki pist odaklı seviyorum derseniz AC Competizone, R Factor ve iRacing öneririm.
Rolls Royce ile nasıl yarışmayı düşünüyorsunuzFH6 yapılırsa artık gerçekten en iyisi olacağını düşünüyorum. Oyunda görmek istediğim arabalar daha çok Rolls Royce tarzı lüks araçlar fakat RR lisans vermiyor sanırım çünkü hiçbir FH oyununda görmedim, bunun dışında bazı arabalar var yine forza motorsport serisine koydukları için getirmek istemedikleri. Sanıyorum ki oyunda 600 700 civarı araç olmasına rağmen bir yerde eksikliği hissedilen araçlar oluyor mesela bir Mercedes S-400 isterdim tadından yenmezdi![]()
DüşünmüyorumRolls Royce ile nasıl yarışmayı düşünüyorsunuz![]()
Evet, oyun ilk çıktığında haritayı çok övmüşlerdi ama belli bir zaman sonra aslında küçükmüş gibi hissettiriyor. PGG yeni bölgeleri 200 300'lük DLCyle koyunca da biraz soğuyorum oyundan. Tek eksisi bu diyebilirimForza 5 birçok konuda daha genele hitap eden bir oyun ve horizon yaşamı(online) da insanların böyle rastgele gezerken birirlerinin peşine takılıp konvoy oluşması çok iyi olaykısacası ortamı güzel + arkadaşlarınla oynuyorsan yapacak çok şey bulursun
Bence mapten yana bir sorun yok eeğr çok oynadıysan map yetersiz gelmeye başlamıştır dlc konusunda en sinir bozan iş arabalar.Evet, oyun ilk çıktığında haritayı çok övmüşlerdi ama belli bir zaman sonra aslında küçükmüş gibi hissettiriyor. PGG yeni bölgeleri 200 300'lük DLCyle koyunca da biraz soğuyorum oyundan. Tek eksisi bu diyebilirim