Tüm yasaklı sitelere giriş

nightmare777

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar malum kurum durmadan başta müstehçen olmak üzere bi çok site engellendi ve engellenmeyede devam ediliyor.Sorum şu, ben hiçbir kısıtlama olmadan tüm sitelere doğrudan giriş yapabileceğim bi yol prograö vs. varmıdır.

Dns kullan derseniz,hali hazırda zaten kullanıyorum fakat çoğunu denememe rağmen bazı sitelere ulaşamıyorum( aklınıza farklı şeyler gelmesin ligtv vb. yayını yapan sitelerden bahsediyorum).Ulaşsam bile bazılarında flashla ilgili problem oluyor.

İnternet hızımı etkilemeden her siteye doğrudan giriş yapabileceğim bi yol bi program varmıdır ? ücretli ücretsiz farketmez.

bu yasakçı zihniyetin...:cursing: kişilerin kararlarına güvenisaygı duymayan insanlar gelip birde utanmadan güvn , oy bekliyorlar.Güzel Türkiyem benim.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Saatin orada gözüküyor sağ tıklayıp etkinleştiriyorsun activate falan yazıyor galiba sonra tarayıcında sayfa çıkıyo connect diyorsun bağlanıyorsun. Yükle dene zaten çözersin işi.

nightmare777

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Saatin orada gözüküyor sağ tıklayıp etkinleştiriyorsun activate falan yazıyor galiba sonra tarayıcında sayfa çıkıyo connect diyorsun bağlanıyorsun. Yükle dene zaten çözersin işi.

peki kardeş chrome da böyle bi eklenti varmı? opera turbo gibi.hoş oda saolsun flash kullandırmıyor çoğu yerde ama ?
Birde şimdi okudumda acıkken net hızı baya düşüyormuş doğrumu ?

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Düşüş oluyor biraz, her zaman kullanma zaten, giremediğin bi site olduğu zaman aktif et. Program bi tarayıcıya bağlı değil benim bildiğim bütün tarayıcılarda aktif olması lazım.

exop

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Ayrıca mozilla için phzilla eklentisi var. Sekmeler içinde istediğine proxy ile bağlanabiliyorsun veya istersen sende proxy server ekleyebilirsun zaten eklentiyi yüklersen anlarsın nasıl çalıştığını. Flash konusunda ise bu eklenti youtube da fln video izleyeibliyorum fakat başka siteleri pek denemedim. İstersen bu eklentiyi dene çözüm olur senin için.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Ben foxyproxy kullanıyorum, giremediğim siteleri belirledim, o sitelerde otomatik devreye giriyor diğerlerine dokunmuyor. Daha pratik bana göre.

nightmare777

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Teşekkürler ilginiz için firefox eklentisini kullanayım,memnun kalmassam programıda denerim.tekrar sağolun.

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Seni bu yasakçı zihniyetten kendi çapımda kurtarmak istiyorum. :S Umarım halkım, bir olup, bizi kurtaracak. (Not: Siyasete, girmek istemiyorum ama bu bir gerçek!)

mn1a3o.jpg

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
Arkadaşlar malum kurum durmadan başta müstehçen olmak üzere bi çok site engellendi ve engellenmeyede devam ediliyor.Sorum şu, ben hiçbir kısıtlama olmadan tüm sitelere doğrudan giriş yapabileceğim bi yol prograö vs. varmıdır.

Dns kullan derseniz,hali hazırda zaten kullanıyorum fakat çoğunu denememe rağmen bazı sitelere ulaşamıyorum( aklınıza farklı şeyler gelmesin ligtv vb. yayını yapan sitelerden bahsediyorum).Ulaşsam bile bazılarında flashla ilgili problem oluyor.

İnternet hızımı etkilemeden her siteye doğrudan giriş yapabileceğim bi yol bi program varmıdır ? ücretli ücretsiz farketmez.

bu yasakçı zihniyetin...:cursing: kişilerin kararlarına güvenisaygı duymayan insanlar gelip birde utanmadan güvn , oy bekliyorlar.Güzel Türkiyem benim.

o kapalı sitelerde sitelerin neden kapandığı yazıyor aslında. eğer okursan hangi mahkemede karar verildiği yazar. yani işin siyasetle değil yargı ile ilgisi var. ayrıca site sahipleri için itiraz yollarıda açık

nightmare777

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Proxy Swichy kullanıyorum chrome 'da manuel olarak bi proxy girdim.tek tuşla ister normal bağlantı ister dns üzerinden girebiliyorum.Hiçbi extra programa gerek kalmadan.hızı biraz düşük ama zaten gerektiğinde kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim :)

nazmi48

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende bişi yok ama giriyorm formatta bişiy yüklemişler heralde :D