Tüm Masaüstüm Silindi

BeyazKarga

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar dün video editlemek için camtasia 9 stüdüo'yu indirdim ve bir video editledim daha sonrada renderladım videoyu atması için yol olarak masa üstünü seçtim . renderlama bittiğinde masa üstüne bir klasör oluşturdu program . ancak klasöre sıkladığımda yada aç dediğimde girmiyor hiç bişey olmuyor bende bozuk heralde dedim ve klasörü sildim ancak birden bire masa üstündeki herşey silindi . sistem geri yükleme yaptım birdünya şey denedim banamısın demiyor düzelmedi programı sildim kaç kere reset attım yine düzlmedi . sildiğim klasör geri dönüşüm kutusunda duruyor ve masa üstümdeki bazı simgeler onn içinde gibi sanki resimleri gözüküyor. geri yükle deyince dosyaya .

Beklenmeyen bir hata klasörü taşımanızı engelliyor. Bu hatayı almaya devam ederseniz bu soruna ilişkin yardım aramak için hata kodunu kullanabilirsiniz.
Hata 0x80070057: Parametre hatalı diyor .

Kafayı yicem neredeyse arkadaşlar tüm youtube videolarım edit araçlarım filimlerim dosyalarım vs herşeyimmasa üstündeydi lütfen yardımedin.

fragger

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,061
İşletim sisteminiz nedir? Başlat menüsü ve görev çubuğu var mı?

BeyazKarga

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
windows 7 kullanıyorum başlat menüsü görev çubu var masa üstünde birtek bilgisayarım sekmesi kaldı

fragger

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,061
windows 7 kullanıyorum başlat menüsü görev çubu var masa üstünde birtek bilgisayarım sekmesi kaldı

Kayıt defteriyle ilgili bir problem oluşmuş olabilir, bu sorunla ilgili yapılacak bir ayar olmadığını biliyorum - varsada bilen forum üyelerimiz yazarsa öğrenmiş olurum - fakat yedekleyebildiğin verileri yedekledikten sonra işletim sistmini yeniden kurarak daha hızlı çözüme ulaşabilirsiniz.

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Eğer dosyalar silindiyse geçmiş olsun. Daha önce adminimiz @by efsane nin başına da benzer bir durum gelmişti. D'yi silmiştik kazayla. O yükleme programları ile baya bir dosya (500GB küsür) geri getirmişti. Bildiğim kadarıyla isimlendirme, dosyaların kendileri falan çok karman çorman geri geliyorlar ve hepsi geri gelemiyor. 500GB'ın içinde yüz binlerce dosyanın içinden dosyalarını ayıklaman gerekebilir. Geri dönüştürme işlemi de bir kaç saatten fazla sürüyor. Ona mesaj attım, eğer aynı metodu sana da önerirse deneyebiliriz istersen. Ama hiçbir verinin geri gelmesini %100 garanti veremeyiz ve bu konuda uzman da değiliz. Sadece programı söyleyebiliriz, öyle deyim.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Çalıştıra %userprofile%\Desktop yazıp açın, masaüstünü klasör içinde görmüş olursun böylece. Orada da gözükmüyorsa geçmiş olsun.

BeyazKarga

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dediklerinizi yaptım yoklar. ancak söyle bir şey var eğer silinmiş olsa sabit diskte yer açılırdı masa üstünde 150 gb dosya vardı ancak sabit diskimde herhangi bir değişiklik yok . ve bu sildiğim klasör çöp kutusunda duruyor ama o 258 mb bu program masa üstümü bir yere taşımış olabilirmi diye merak ediyorum
--- Gönderi Güncellendi ---
ve bir ayrıntıyı daha söylemeyi unuttum sistem geri yükleme yaptığımda bir kaç dosya masa üstüne geri geldi save dosyaları kısayol klasörü ve 2 klasör geri geldi ama sadece bir kaç tanesi daha çoğu eksik

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Gizlenmiş olabilir, gizli dosyaları göstermeyi açın ve korunan işletim sistemi dosyalarını gizlemeyi kapatın öyle bakın.

Emrhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Sag tık gorunum Masaustu Simgelerini Gizle yi kapat yanlıslıkla gızlemıste olabilirsin

BeyazKarga

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar yardımlarınız için sağolun yaklaşık 13 saatlik bir aramanın sonun ki bilgisayarda girmediğim klasör kalmadı dosyaları buldum program dosyalarımı
C:\Users\Tolga\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Recent
konumuna atmış :)