Tüm Hesaplarınız Masaüstünde

Sadr-ı Cihan

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Yoono_thumb.png

Ads1z1_thumb.jpg

Şimdi size sorsam kaç tane sosyal ağ sitesine üyeliğiniz bulunuyor diye eminim en az iki tane sayacaksınızdır.Hele bir de blogunuz varsa blogunuzun populerliğini artırmak adına twitter friendfeed gibi sosyal ağ siteler de listeye dahil olacaktır.Elbette bunlara en basit yoldan bağlanmak istemek en doğal hakkımızdır.
Çözüm olarak sizlere yoono yu öneriyorum.İşte size Yoono ‘ nun bazı özellikleri…​
Yoono Facebook, Twitter, MySpace, Friendfeed gibi sosyal ağ sitelerine ve Gtalk, Yahoo, Windows Live gibi mesajlajma yazılımlarına masaüstünüzdeki tek bir programla ulaşmanızı sağlıyor.
Durumunuzu her an güncelleyebilir veya arkadaşlarınızın durum güncellemelerine anında ulaşabilirsiniz.​
Yoono-social-network_thumb%5B2%5D.png

İlgili hesap ikonuna tıklayın ve kullanıcı adınız – şifrenizle giriş yapın.Hepsi bu.
Yoono yazılımına kendi sitesinden ücretsiz olarak ulaşabilirsiniz.
http://www.yoono.com/desktop_features.html

Kullanışlı ve işinizi kolaylaştıran bir uygulama olması dileğiyle…

kaynak:

By-eXe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Güzelmiş işe yarar birşey

---------- saat 22:54 eklendi ---------- önceki mesaj saat 22:51 eklenmişti ----------

Arkadaşlar indirdim harbi güzel bişeymiş herkeze tavsiye ederim :) msn kullanmaya bile gerek yok süper bişey :D

IREM

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Evet bende begendım. Tavsıye ederım.

batucan72

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Güzel bir programa benziyor.

Denemek lazım. Akşam bakarım.

Bilgilendirme için teşekkürler.

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
opera kulladıgımdan en fazla girdiklerim oraya kayıtlı olmassa kısayol alıyorum :d

EzberimSin

Profesör
Reaksiyon puanı
11
güzel bir proğrama benziyor. deniyeyim teşekkür ederim.

rodistanbul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya bu tür programlar sakın bizim şifrelerimizi kaydediyo olmasın!

UgurABA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
15
Şimdi size sorsam kaç tane sosyal ağ sitesine üyeliğiniz bulunuyor diye eminim en az iki tane sayacaksınızdır.

Hiçbir sosyal ağ sitesine üye değilim :D ama blog için söylenenler nedeniyle indirip denemeyi düşünüyorum :)

Sadr-ı Cihan

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Ben de programı görüp tanıtan birisiyim.Keşke yapan olsaydım ve biz böyle böyle yapmıyoruz diyebilseydim:):).Şu ana kadar öyle bir şikayet okumadım ve almadım.Zannetmiyorum şifreleri çaldıklarını.Nitekim bu tarz programlar internette fazlasıyla mevcut Bu daha kulanışlısı...

Micuvan

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
57
Şifre çalıncak olsa her türlü çalınır ne yapsınlar sizin şifrelerinizi :D kullanım amaçlı yararlı bir program olsun diye yapılan bir program bende arada işime yarıyacak şekilde program yazıyorum hiçde o şekilde düşünmüyorum ki düşünülse sosyal ağ şifrelerini çalmak için degilde daha farklı hesapları çalmaya çalışırım güvenle kullanabilirsiniz ki böyle milyonlarca program var :D