Şöyle bir husus var; virüs nedeni ile işlerde yoğunluk oluyor olabilir. Belki tamir kısmında 6 teknisyen varken 3 e düşmüş olabilir veya karantinada olabilir 1-2 kişi bakıyordur. Birçok neden olabilir.
Sen arayıp sor neden gelmedi telefon diye. Gerçi bunu size bildirmeleri gerekiyor onayınızı almaları gerek. 20 iş gününü geçecek virüsten ötürü onaylıyor musunuz diye. Böyle bir talepte bulunmamış servis sana.
Telefon para iadesi alacaksan eğer ilk satın aldığında ki tutar ödenir. Telefonlar pahalandı. Aynı fiyat ile aynı telefonu alabilecek misin? Veya istediğin özellikte olanını. Bunu konuyu unutma.
Bire bir değişim iste bence.
Bi de aynı sıkıntıdan dolayı 1 yıl içinde 3 defa giderse para iadesi veya yeni ürün ile değişim talebinde bulunabiliyorsun. Böyle bir madde vardı değişti mi bilmiyorum incelemede fayda var.
Hakem heyetine başvuru yaparken elinde kanıt olsun. Mesela benim eski telefon durup dururken kendiliğinden dokunmatiğe basıyordu. Teknosa ya götürdüm adamların yanında basmadı.

Servisten döndü sonra aynı sıkıntı var. Bende denk getirdim yine basarken başladım başka bir telefonda video kaydına ve bu sefer ekrana imei numarasını getirdim. 3 defa aynı sıkıntıdan gitti servise. Hakem heyetine başvurdum. Videoyu ben bi de CD ye kopyaladım ve servise telefon ile gönderdim. Adamlar benim şikayetimi saptayamamışlar. Hakem heyetine para iadesi istiyorum dedim. Bu telefon Nokia 6 idi. O parayı dolara yatırdım seneler evvel. O parayla mi 9t alındı

virüs olduğu için hakem heyetide geç dönüyor olabilir. Benim virüs yokken başvurmam ve parayı almam tam 1 yıl sürdü toplamda.