Tuğba Özay Evlatlık Ediniyor??

-BeSTe-

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Filipinli Agustin oğlum olacak

Filipinli Agustin oğlum olacak Tuğba Özay, cezaevinde tanıştığı Filipinli bir mahkumun oğlunu evlat edinme hazırlığında... 3,5 yaşındaki Agustin'i görür görmez vurulduğunu söyleyen Özay, "Onun kokusu burnumda tütüyor" dedi.

Ona anne gibi baktım

İçerideyken, 3 yıldır orada yatan Filipinli bir kadınla tanıştım. Yanında 3,5 yaşındaki oğlu da vardı. Agustin'i görür görmez vuruldum, ona anne gibi baktım, kendi çocuğum gibi gördüm. Kokusu hâlâ burnumda tütüyor. O çikolata renkli bebeği evlat edinmek istiyorum. Annesiyle de konuştum zaten, o tahliye edilir edilmez işlemleri başlatacağım.

İçeride cinsellik düşünülmez
Cezaevindeyken cinsellik diye bir şey yok, tamamen unutuluyor bu kavram... Orada sadece acılar ve üzüntüler var. Dolayısıyla insan cinselliği düşünecek bir ruh halinde olmuyor. Öncelikle anne-baba özlemi, o tarz düşünceleri akıllardan siliyor. Bir tek sevdiklerinize kavuşma fikrine odaklanıyorsunuz.

Yazdığım kitap yakında basılır
Cezaevinde kaldığım sürede, yapacak başka hiçbir şeyim olmadığı için kitap yazmaya başladım. Düşüncelerimi, yaşadıklarımı, özetle kendi dünyamı yazdım. Yazdıklarım 700 sayfayı buldu. Bunu görüşmede olduğum bir yayınevine yayınlatacağım. Belki bir televizyon dizisi bile olabilir, bunu zaman gösterecek.

Kaynak

Kriptograf

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Vurulmuş :) Haber yapıpta halka haberdar olsun diye veren kaynağı ...Cinsellik düşünülmüyormuş içeride :) Nedense acayip hoşuma gitti bu haber ya.Tek cins düşünüyorsunuz Tuğba hanım yan koğuşa baksaydınız cinsellik bayağı boldur orada :)

EzOhİsTaN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ayy bide kitap yapmış, dizi de yapabilirmiş çok önemli ya dünya meselesi :D gıcık oluorum bu kadına ya

Erthon

Profesör
Reaksiyon puanı
13
EzOhİsTaN dedi ki:
ayy bide kitap yapmış, dizi de yapabilirmiş çok önemli ya dünya meselesi :D gıcık oluorum bu kadına ya
Bende gıcık oluyorum bu şimdi ben içeriden çıktım diye bi havalarada girer >X<

Kriptograf

Profesör
Reaksiyon puanı
0
İçeriden çıktım diye hava nasıl olur ya :) Çıkabildi mi yoksa çıkartıldı mı :) Popüler olacağı kesin çünkü tanınmak için ne yaptığınızın önemi yok önemli olan herkesin duyması...

Kriptograf

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Ama girip okumuşsun ve msg yazacak kadar değerli bulmuşsun bu bir çelişki değil mi :)