TTNET'ten İllegal Reklam

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Bu gün tarayıcımı açtığımda otomatik olarak bu reklam çıktı.

Sizce bu yasal bi durum mu, yoksa internet sağlayıcım olduğu için istediği zaman bana reklam gösterme hakkına sahip mi?

reklami.jpg

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
ttnet sözleşmesine kesin reklamla ilgili bir madde koymuşlardır, o yüzden hiç uğraşma bence

byyasin

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Bide bunu çıkardılar gerçekten rezillik diz boyu

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Geçende bana çıkmıştı.Sinir bozucu...

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Ttnet diyor ki en iyi yatırım= Bana ödeyeceğiniz bedellerdir... Mesela 8mbitlik tarife kullanırsın ama hız nedense 1mbit i geçmez, işte hizmet budur! Üzerine bir reklam da iyi gider. Modern soyguncu...

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
site adini sen girmediysen ve baska site adi yazdigin halde yonlendirildiysen suc olmasi lazim kesinlikle, de kanitlaman da lazim. kaldi ki burasi turkiye ve ttnet buyuk para babasi bi sirket. turkiyede ugrasmak zor buyle durumlarda. ozel bi yontem bilmiyosan :D

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Konuyla alakalı aklıma geldi. Dün arkadaşım ile steam'den oyun oynayacaktık. Birden arkadaşım steamde oyun reklamları kısmında ttnet reklamı çıktığını söyledi. Pek inanmamıştım ancak şimdi inandım. Eğer benim steam hesabım da böyle bir reklam ile karşılaşırsam konuyu valveye taşırım. Onlar bir şekilde ttnet e dava açarlar.

asder55

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Deveyi diken demişler.Herkes şikayetçi ama ttnet e devam değil mi?Madem memnun değilsiniz değiştirin servis sağlayıcınızı.Ama eminim ki burada şikayetçi olanlar forever ttnet diyorlar demiyorlarsada eyleme dökmüyorlardır.Telekomdan zaten kazanıyorlar bari ttnet ten kazandırmayın ki müşteri hizmeti artsın.Diyecem ama adamların nede olsa müşteri derdi yok:mad:

rohirrim

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Deveyi diken demişler.Herkes şikayetçi ama ttnet e devam değil mi?Madem memnun değilsiniz değiştirin servis sağlayıcınızı.Ama eminim ki burada şikayetçi olanlar forever ttnet diyorlar demiyorlarsada eyleme dökmüyorlardır.Telekomdan zaten kazanıyorlar bari ttnet ten kazandırmayın ki müşteri hizmeti artsın.Diyecem ama adamların nede olsa müşteri derdi yok:mad:

Arkadasım sen Türkiye'de yasadıkğından emin misin? Anlatamıyoruz galiba derdimizi kimseye galiba. Türkiye'de baska servis sağlayacısı yok... Tüm diğer servis sağlayacıları TTnet'in bayi konumunda... olsa biz de salak değiliz her halde TTnet'in bile bile kazığını yiyelim...

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
[MENTION=60628]asder55[/MENTION] bu olaya kadar ttnet le alakalı bir şikayetim olmadı(fiyat hariç, ki hepsi aynı).
Bu kadar önyargılı olmayalım TTNet bence gereği kadar destek sağlıyo.

4ReacTiv

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Arkadasım sen Türkiye'de yasadıkğından emin misin? Anlatamıyoruz galiba derdimizi kimseye galiba. Türkiye'de baska servis sağlayacısı yok... Tüm diğer servis sağlayacıları TTnet'in bayi konumunda... olsa biz de salak değiliz her halde TTnet'in bile bile kazığını yiyelim...
Arkadaşın dediğini tam anlayamadığınız için bu kadar sinirleniyorsunuz.Arkadaşın sözlerinin altına imzamı atarım...

Diğer servis sağlayıcılar Türk telekoma bağlı ama dediğiniz gibi dolaylıda olsa TeyteyNet e bağlı.Yanlız şöyle bir şey var.Siz başka servis sağlayıcılara geçerseniz TTnet çokk çokk daha az kazanacak.5 kazanıyorsa 1 kazanacak.Herkes değiştirse TeyteyNet hizaya gelir.

Süperonline ve Uydunet kendi alt yapısını kullanıyor.SPonline fazla yerde yok o yüzden haklısınız ama Turksat(Uydunet) hizmeti baya bir yaygın daha ucuz ve stabil olmasına karşın kimse geçmiyor...

Fakat şöyle bir gerçek var internet kullananların yaşları ufak bu yüzden abonelikler annelerin ,babaların üzerine olduğundan çocuklar nasıl olsa internet var ve ödeniyor diye uğraşmak istemiyorlar...

redoano

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Çok önemli bir görüşme yaptığım esnada yaklaşık 10 dakika bağlantım gitti ve sonra tarayıcıyı açtığımda karşıma çıkan sayfa TTNET'in reklam sayfası. Pardon ama siz hangi hukuka dayanarak benim istemediğim bir şekilde, istemediğim bir zamanda bana reklam gösterebiliyorsunuz? Hem de işlerimi bölerek böyle saçma bir uygulamayı gerçekleştiriyorsunuz. Her şeyiyle berbat ve pahalı olan hizmetlerinizden bir de böyle nefret ettirmeye devam edin. Bu yaptığınızı Turkcell de yapmıştı zamanında rakip olmayınca. Nasıl Avea ve Vodafone geldi. Yakındır size de bir rakip çıkması. O zaman göreceksiniz size kimse muhtaç kalıyor mu.

treelock

Asistan
Reaksiyon puanı
59
Aynen bende de çıktı ve ben net gitti sandım çünkü 1-2 dakika başka yere bağlanmama izin vermedi ağ bağlantısı. Ama tabi üye olurken 30 sayfaya imza attığımız için kesin bir dümen madde vardır. Okusak o maddeleri zaten almayız.

Ama bu yaptıkları ayıp.

Altair

Doçent
Reaksiyon puanı
18
ttnet in olduğu yerde ayıptan şereften insanlıktan bahsedilmez

Lepidoptera

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Geçen banada oldu firefox'u açtığım an google yerine bu reklam çıktı.İlk başta faturayı ödemediğimden sorgulama çıkıyor sanmıştım ama değilmiş.

Champion78

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
43
hangimiz sözleşmeyip okuyup imzaladık ki? kesin vardır sözleşmenin içinde bir şeyler. tüketici olarak sözleşme okumama huyumuz var. dolayısıyla da adamlar 1 trliyonluk borcun da var deseler kimse gık diyemez :D reklam olayı harbiden can sıkıcı, ilk gördüğümde korktum, dedim faturayı yatırmadık herhalde neti kestiler :D neyse ki reklammış sadece...

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
arada modemi resetleyince geliyor bu reklam :)

Lepidoptera

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Tarıyıcı açmadan önce masaüstü video kaydedici programı açın sonra belki reklam çıkar kaydedersiniz. :)