Ttnetle herşey mümkün?

cibo34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aradaşlar bu özelleştirmelerden sonra tüketici hakları acısından ülkemizden tabana vurdu.Şöyle ki artık borçundan kapanan hatlar actırdığınızda 20 tl yakın para lıyorlar.2 aylık fatura ödemediğinizde kesiyorlar.tekrar acmak için ekstradan 20 tl.Dünyada böylee bir uygulama yok özelleşen elektirik dağıtımda oldu adamlar 1 gün fatura geçince 20 tl almak için kesiyorlar hemen oysaki yasal faiz işliyor.sizine sonuçta.Uyanık olalım borçları zamanında ödeyelim:D:D

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
Öyle bir şey başıma gelirse direk TTnet'i kapattırır başka servis sağlayıcısına geçerim :)

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Öyle bir şey başıma gelirse direk TTnet'i kapattırır başka servis sağlayıcısına geçerim :)

Doğru ama bu, borcundan dolayı kapanan internet bağlantısı için fatura tutarı ve açma / kapama bedeli alınıyor. 15 TL diye biliyordum ben...

Elektrikte de benzer durum, 1 fatura ödemeyin kesiyorlar hemen elektriği, ödemeye gittiğinizde de fatura tutarı yanı sıra açma / kapama bedeli alınıyor. ( açma kapama bedelleri şehirlere göre farklılık gösteriyor 10 - 18 TL arasında )

Aralarındaki tek fark, elektrik kesik olduğu sürece, kullanmadığınız için fatura gelmiyor. Ama Ttnet öyle değil, kullanamadığınız internetin faturası gelmeye devam ediyor sürekli...

Not: Sadece Ttnet yapmıyor bu uygulamayı, hemen hemen tüm İSS' lerde var. Tutarlar farklı sadece, Örneğin Uydunet için bu bedel 4,62 TL, Superonline için 19 TL, Smile ADSL için 9 TL olarak belirlenmiş.

Açma / Kapama bedelleri tam bir rant'a dönüşmüş durumda... Faturalarınızı ödemeyi aksatmayın aman :D

srtdrk

Asistan
Reaksiyon puanı
3
evet şuan öyle bir uygulama var. internetim kapandı ve önümüzdeki ay faturasına 15 lira civarında bi bedel yansıyacakmış.
ttnetle herşey mümkün. en saçma uygulamalar en saçma daha fazla para alma taktikleri bile.