TTnet'in verdiği modemi değiştirmek?

hellmarch

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Merhaba, eylül ayında internet bağlattırdım. Artı olarak modemi de ttnetten aldım. Bana hiçbir şekilde marke opsiyonu sunulmadı, ben de üstelemedim açıkçası. Zyxel P-660W-T1 v3 modem verdiler. Bu modemden hiç memnun değilim. Online oyunlarda çok sıkıntı yaratıyor. En basitinden haxball kadar basit bir oyuna bile bağlanılmıyor.Modemi değiştirme şansım var mı?

karakobra78

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bildiğim kadarıyla arıza halleri dışında değişim yok maalesef

vestham

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilmeyenlere Huwei ve zyxeli iteliyorlar modem diye:)

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
zyxel iyidir aslında ama kampanyalar bildiğiniz üzere şirketlerin elde kalmış ürünleri toptan ucuza alıp sürümden satması veya pazarlamasıdır.
gerçek dünyaya hoşgeldiniz.

Mr.Elm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Zyxel iyidir. Bilen bilir. Airties 5020 modemim World of warcraft güncellemelerini almıyordu. firewall port vs her tür ayarı yapmama rağmen. zyxel de sorun yok. bence firmware güncellemesi varsa yüklemelisin. belkı sorun hattındadır

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Zyxel p660 hw t1 v3 modemi uzun zamandır kullanıyordum. Ben retail olarak aldım. Bu modemde firmware sorunu var. Crysis 2 ve pes 2011 oyunlarında sorun yaşamıştım bende. Zyxel müşteri hizmetlerini aradım ve bana yeni bir firmware verdiler. İstersen sende müşteri hizmetlerini ara mutlaka sorunu düzeltirler.

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Bildiğim kadarıyla arıza dışı değiştiremiyorsun.

Ayrıca Airties iyi marka yine. Bende bir Pikatel midir (isminde meymenet yok) Combomax var 10 gündür çıldırtıyor beni :mad:

hellmarch

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Airties iyiydi. Üniversite nedeniyle İzmir'e geline Airties diğer evde kaldı falan. Neyse idare edicez bi süre.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Banada Exper vermişlerdi.Vay arkadaş ne çektirdi bana,gittim Belkin markalı bir modem aldım çok şükür 3 yıldır sorunsuz çalışıyor
Bu ttnet nereden bulur bõyle sorunlu ürünleri,ilginç gerçekten.

Micuvan

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
57
Zyxel p660 hw t1 v3 modemi uzun zamandır kullanıyordum. Ben retail olarak aldım. Bu modemde firmware sorunu var. Crysis 2 ve pes 2011 oyunlarında sorun yaşamıştım bende. Zyxel müşteri hizmetlerini aradım ve bana yeni bir firmware verdiler. İstersen sende müşteri hizmetlerini ara mutlaka sorunu düzeltirler.

Nasıl verdiler mail aracılığı ile mi ?

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Nasıl verdiler mail aracılığı ile mi ?

Evet ilk başta zyxel müşteri hizmetlerini aradım onlarda hatayı tespit edemediler ve mühendis kaydı açtılar. İlgilenen mühendis bana henüz yayınlanmayan özel bir frimware mail olarak yolladı. Kurulumunu yaptım ve tüm sorunlarım sona erdi.

Micuvan

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
57
Evet ilk başta zyxel müşteri hizmetlerini aradım onlarda hatayı tespit edemediler ve mühendis kaydı açtılar. İlgilenen mühendis bana henüz yayınlanmayan özel bir frimware mail olarak yolladı. Kurulumunu yaptım ve tüm sorunlarım sona erdi.

Firmwareyi bizimle paylaşma şansın var mı ? Bu konudan şikayetçi olan çok fazla kişi var. :)

hellmarch

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Yalnız arkadaşın dediği retail modem. Bizimkisi ttnet diye geçiyor. Sitesinde ayrı ayrı kategorilerde verilmiş.

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Firmwareyi bizimle paylaşma şansın var mı ? Bu konudan şikayetçi olan çok fazla kişi var. :)

Eğer retail versiyon kullanıyorsanız paylaşırım ancak ttnet için özel bir frimware var. Bende ki uyumsuzluk sorunu yaşatabilir size.

hellmarch

Profesör
Reaksiyon puanı
20

laxi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ttnet kullanıyorsan kilitli kullanmıyorsan kilitsiz yazılımı yükleyebilirsin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynen be bendede var hiç memnun değilim bide arkadaşlar benim bi modemim vardı net bağlatım yeni bi modem daha verdiler modemi kurarken yeni modemi kurdum yava olduğu için memnun değilim bende eski modemimi kullamak istiyorum tüm gerekli kabloları takıyorum olmuyor bilen var anolur yardım edin