19 ocakta 12 ay taahhütlü olarak 8mb e kadar limitsiz yalin adsl olarak tarifeyi kullanmaya başladim.kullanmaya başladiğimdan beri 3.5 mb hizi bir türlü geçemedim.internetten yaptiğim araştirmalar ve kendilerinden aldiğim bilgiler doğrultusunda o hizi geçmem imkansiz.öğrendiğim kadariyla port değişmeden istediğim hiz yalan.bağli olduğum müdürlüğe gittim port değişikliği için.benim santralde ki arkadaşin keyfi yokmuş olmaz diyor.kapattirmak istedim orada yetkili birisi dilekçe yazmiştim bunu işleme sokalim dedi.gene birşey çikmadi yarin gidip kapatracağim.bu ttnet illetinden kurtulmak istiyorum.
Bana 4 mb kadar hizla olan interneti 2 kati fiyatla geçirdiler.üstelik kendi suçlarini kabul etmeyip benden kullanmadiğim modem parasini v.s gibi yüklü bir ücrette çabasi.hizla ilgili delilleri aldim.yazili dilekçelerin cevaplarini da alacağim.emsal nitelikte olacak şekilde ttnete dava açacağim.inşallah kazanirsam bütün mağdurlara da bir kapi açilir.bu yazimi da inşallah o gün gelince yazarim.ayrica forumda ki ttnet yetkilisi arkadaş cep tel ve adsl numarami isterse ttnetdestekten de yazdim.oradanda bulabilirsiniz.gerçi hiç bir şey olmuyacağindan eminim.
Bana 4 mb kadar hizla olan interneti 2 kati fiyatla geçirdiler.üstelik kendi suçlarini kabul etmeyip benden kullanmadiğim modem parasini v.s gibi yüklü bir ücrette çabasi.hizla ilgili delilleri aldim.yazili dilekçelerin cevaplarini da alacağim.emsal nitelikte olacak şekilde ttnete dava açacağim.inşallah kazanirsam bütün mağdurlara da bir kapi açilir.bu yazimi da inşallah o gün gelince yazarim.ayrica forumda ki ttnet yetkilisi arkadaş cep tel ve adsl numarami isterse ttnetdestekten de yazdim.oradanda bulabilirsiniz.gerçi hiç bir şey olmuyacağindan eminim.