Ttneteki bu hıza alıştım sizde alışın

hakan1987

Asistan
Reaksiyon puanı
8
[FLASH]http://www.izlesene.com/embedplayer.swf?video=5653071[/FLASH]

sabırla ızledıgınız ıçın teşekurler
ttnetekı nettekı hıza alıştım sızde alışın :turned::turned:​

nevuser

Profesör
Reaksiyon puanı
2
benim internet hızım böyle olsa kafayı yerim herhalde :) allah sabır versin

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Evdeki kabloları fareler yese tüketse hız bu kadar düşmez, adamlar bildiğin sizinle kafa yapıyor...

hakan1987

Asistan
Reaksiyon puanı
8
köyde oturuyorum ve yalan söylemıyorum ınternet hızım her zaman bu hızda degıl tabıkı ama en hızlı 1,42 mbps oluyor

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Benim Vodafone Cepnet Paketim bile bundan hızlı Yav.:D
Allah Sabırlar Versin.:yes:

tun@h@n

Doçent
Reaksiyon puanı
6
internet bağlantınızın olduğundan emin misiniz?!!!

hakan1987

Asistan
Reaksiyon puanı
8
arkadaşlar durumun saçma olduguna emınım hatta şuan hadı canım fılan dıyorsunuz ama bu rakamlar 1 saat önce böyleydı şuan bır nebze olsun daha ıyı ama ttnetın 100lerce kez yazmama ragmen hıç bır şey yapmamasını şaşkınlıkla ızlıyorum aylık 60 tl verıyorum net lımıtsız ıçın 8mbps kadar hızım guya 2 mbps göremedım

bu vıdeo gercektır

micoli27

Doçent
Reaksiyon puanı
1
hareketli çubuk rampayı 1940 model kamyon gibi çıkıyo...:D

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
ooo bende benim interent kötü diye ttnet'e küfür ediyordum, benim hız senin hızın tam 10 katı :D:D

polatoglu58

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ben çok şükür netlimitsiz 8mbps kullanıyorum gayet memnunum cok nadir hızım 3-4 mbps e düşüyor bazende idm ile 1mb/sn görüyorum :))

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Ozaman biz halimize şükredelim abi şaka gibi :)

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
varla yok arası bu olsa gerek arada sayfalar hata veriyordur bu hıza

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Nazar değmesin 8'den aşağı inmiyor limiti aşmadıkça :)

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Arkadaşım senin hızdan önce internet bağlantısı yok gibi bişey..

Nerde oturuyorsun??..

BEFEGA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
Hala 56k kullanıyorsunuz galiba :P

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Limit derken Netlimitsiz değilmi seninki ben aylık 120 gb a yakın kullanıyorum hızımda ise bi değişiklik yok hep 8mbps :D

Şu adil kullanım limiti ya modemi resetleyince çekiyorlar hızımı aşağıya ama 2 mbit oluyor çok da az sayılmaz :)

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
bende 3 senedir kullanıyorum 7mbit görüyorum.

polatoglu58

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Şu adil kullanım limiti ya modemi resetleyince çekiyorlar hızımı aşağıya ama 2 mbit oluyor çok da az sayılmaz :)

Hmm 2 yıl daha kullanmayı düşünüyorsan netlimitsiz 8 paketine geç bence tekrar sözleşme imzalarsın ve rahat rahat kullanırsın ilk faturam 66 lira geldi ama hızımda düşme diye bişey yok :D normalde ilk 1 yıl 39 liraydi 2. ay bakacam kaç lira gelecek 2 ayda deneme süresi verdiler bedava :)

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Kesin bu arkadaş TTNET çalışanı. Bize kötünün kötüsünü gösterip fazla ses çıkarmamamızı söylüyor resmen yahu :D

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Aslında bu birazda konumla ilgili , Yani hangi yerde hangi servis sağlayıcı uygunsa onu kullanmak gerekir. Belirttiğim gibi benim evimde TTnet iyi kullanıllıyor , Farklı Sağlayıcı daha iyi çekiyorsa ounu kullanırsın. Süper Online , Uydunet , Smile vs.vs .. Bu operatörler içinde geçerli hangisi çekiyorsa ucuz ise onu kullanırsın .

Bana kalırsa Firmaları kötülemenin bir anlamı yok. Her firmanın heryerde verdiği hizmetin aynı olacağına dair bir tahahhüdü yok.

--- Mesaj Güncellendi ---

Kesin bu arkadaş TTNET çalışanı. Bize kötünün kötüsünü gösterip fazla ses çıkarmamamızı söylüyor resmen yahu :D

tahahhüdüm olmasa Uydunete geçerdim :)

Aslında bu birazda konumla ilgili , Yani hangi yerde hangi servis sağlayıcı uygunsa onu kullanmak gerekir. Belirttiğim gibi benim evimde TTnet iyi kullanıllıyor , Farklı Sağlayıcı daha iyi çekiyorsa ounu kullanırsın. Süper Online , Uydunet , Smile vs.vs .. Bu operatörler içinde geçerli hangisi çekiyorsa ucuz ise onu kullanırsın .

Bana kalırsa Firmaları kötülemenin bir anlamı yok. Her firmanın heryerde verdiği hizmetin aynı olacağına dair bir tahahhüdü yok.

tahahhüdüm olmasa Uydunete geçerdim :)

Hatta param yetse Tcell Fibere geçerim hayat Müşterek. İşime gelmeyen firmayla çalışmam . Samsungtan ağzım yandıysa LG alırım. Örneğin.

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
Allah sabır versin o ne öyle :w00t:

ben şimdi baktım tarife 8'e kadar ama bana 10 veriyorlar :D

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Moderatörüm onu diyorum ya denk geldimi oluyor gelmiyorsa yapcak bişi yok bakarsın yoluna. İsyan edip saç-baş yolmanın anlamı yokki :)

kam turalı

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Bu tür durumlarda şu da yapılabilir ttnet i arayın ve aboneliğinizi bitireceğinizi söyleyin sebebin de bağlantı hızı olduğunu. O zaman ilgilerini çekmiş oluyorsunuz.

hakan1987

Asistan
Reaksiyon puanı
8
arkadaşlar vıdeoda gördugunuz hız dönem dönem oluyor ve yaklaşık 1-2 saat sürüyor inanmayan arkadaşlar ve hatta ttnet çalışanı oldugumu düşünenler olmuş :w00t: teorilere hayran kaldımda ben yalan söylemedım ttnet ilede kullanıcı olmaktan başka hiç bir bagım yok birisi nerde yaşıyorsun demiş kastamonu tosyanın bir köyündeyim ttnete kackez gerek mail yoluyla telefon yoluyla merkezdekılere söylerek uyardık ama olmadı. sebep ilçeye uzaksınız (20 km uzaktayım) ttkom size santrali yenılemıyor gibi yazılar veya cevaplar verdıler. bölgede ttnet alt yapısından başka alt yapı yok ibret alınası bir durum allah benı ttnet ile sınıyor işte :w00t: internetim normal hızken bu kadar

[FLASH]http://www.izlesene.com/embedplayer.swf?video=5657643[/FLASH]​