TTNET'den vodafone'a geçme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan HEDEC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HEDEC

Asistan
Reaksiyon puanı
37
Merhaba arkadaşlar, şu anda ttnet kullanıyorum ve 24mbps 110-120tl civarı para ödüyorum. Vodafone cayma bedelinin yaklaşık 500TL sini ödeyeceğini ve ilk 6 ay 60tl 50mbps'e kadar internet ondan sonra 70tl 24mbps internet vereceğini söylüyor. Sizce geçmelimiyim? TT'a cayma bedelini sorduğumuzda yaklaşık 1000tl gibi bir fiyat vermişlerdi. Bunun için geçmiş telefon kayıtlarında verdiğimiz konuşmayı bize iletin diye kayıt ekledik fakat hala haber yok...

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
vodafone için çok randımanlı değil deniyor bir araştırın isterseniz.

HEDEC

Asistan
Reaksiyon puanı
37
vodafone için çok randımanlı değil deniyor bir araştırın isterseniz.
Kimi önermiş kimi kötülemiş. Çok iyi hız alıyorum diyende var çok kötü diyen de. Ne yapsam bilemedim zaten ttnet den de pek memnun değilim çoğu zaman bilgisayarda 4k açtığım youtube videosunu telefonda 160p izleyemiyorum.

PowerKing

Asistan
Reaksiyon puanı
76
Ben hiçbirini kullanmıyorum şu an. TTnet, vodafone, sonline kullandım. Telefonda da turkcell, avea, bimcell, vodafone hep kullandım, hepsi aynı kob. Evimin önünden sonline kablosu çekilirse, sonline düşünebilirim.

The Judge

Profesör
Reaksiyon puanı
5,180
Bölge ile alakalı bir durum.
Vodafone Net'i uzun zaman kullandım ve oldukça verimliydi. Bazen hız problemleri yaşanıyordu fakat müşteri hizmetleri ile bir kaç defa görüşünce direkt hallettiler sorunu.